20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Meldinger - Lateralus

Sider: [1] 2 3 ... 5
1
Reiser / Billetter til St. James' Park. Hvordan skaffe?
« p: 18. Feb. 2024, 23:05 »
Hei
Jeg har ikke vært på St. James siden mai 2018 (3-0 mot Chelsea) og det er jammen på tide. Den gangen kjøpte jeg to plasser på Platinum club til fornuftig pris av noen her inne som hadde sesongkort som de ikke selv kunne bruke den gangen. Er det en løsning som er mulig fortsatt (mener jeg har lest noe om at de nå er personlige med legitimasjon og bilde osv), og er det i så fall noen her inne som ikke skal på en hjemmekamp før sesongslutt, og kan avse to billetter?

Hvis ikke dette er mulig, hvordan er det mulig for oss nordmenn å skaffe billetter utenom det svarte markedet og til noen lunde fornuftige priser? Tar i mot alle svar med takk.

2
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2023
« p: 26. Jan. 2023, 18:12 »
Blir sterkt linket til Gordon om dagen. Snakkes om at Everton ønsker £60 mill. Et godt britisk talent, men er han virkelig verdt den prisen?

Det jeg så av han når vi møtte Everton, så nei. Virka som en sutrekopp. Men, er nå tynt grunnlag å uttale seg på  ;D

Tynt, eller ikke tynt. Jeg er veldig enig. Og kan kanskje begrunne/utdype det litt mer. Anthony Gordon hadde en god sesong for Everton i fjor. Enorm innsats og vinnervilje, også en viss hurtighet, som er viktig i dagens fotball. Han var nok viktig for at Everton holdt plassen så vidt, og utstrålte innsats som fikk med seg lagkameratene og ikke minst publikum. Utvilsomt et talent.

MEN: Dette er av mange årsaker IKKE en spiller jeg ønsker at vi henter og i hvert fall ikke for i nærheten av sånne summer som er nevnt. I år har han prestert null og nada. Riktignok vært en del skada (som kan være en bekymring i seg selv). Jeg nevnte vinnerviljen, og mulig han kan modnes, men den er ikke bare positiv i form av at fyren er et vandrende rødt kort. Kaster seg ukritisk inn i alt og alle, og var heldig som ikke fikk flere kort i fjor. I tillegg er han utrolig usympatisk på bana, slenger drit hele tiden, og verst av alt: Noe av den dårligste filmeren jeg har sett på ei bane, og han kaster seg ofte. Howe har snakket mye om at "we're not here to be popular", men det finnes grenser. Nå har vi også endelig noe som virker som en harmonisk garderobe, og det er så jævlig tydelig ute på bana, hvor alle løper til de stuper (bare sammenlign med hvordan bevegelsesmønsteret var under Bruce). Om noen mister ballen unødvendig er det alltid en kompis som løper opp og feier unna (skjedde ikke før). Ikke sikkert at denne "drittsekken" (unnskyld) passer inn, og tør vi ta sjansen på å ødelegge dette? Og hva skjer nå? Så fort det er snakk om overgang starter han en streik og møter ikke opp på treninger (uten tillatelse), mens han er under kontrakt. Har vi sett det før? Ja, dessverre. Sier det noe om karakter? Ja. Vil vi ha det? Nei.   

3
Skikkelig kjedelig at den ikke vises noe sted😪 Ikke én eneste stream lizm🤷‍♂️😩

Den vises ikke noe sted, men tar til takke med det nest beste. Den sendes jo live på BBC Newcastle via nufc.co.uk. Jphn Anderson, og greier. Får litt vibber til 90-tallet når jeg hørte på svært skurrete AM-radio fra England (når det var mørkt, funka ikke når det var lyst ute)

4
Godkjent resultat for oss på Old Trafford i går, der lagene hadde ein omgang kvar. Må egentlig berømme dommeren for å beholde roen i kampen der det ikkje mangla på situasjoner med albuer og straffesituasjoner. Kunne fort ha blitt eit straffe til kvart av laga, og fleire gule kort etter albuer/armer frå begge laga. Fekk vel bekrefta nok ein gong at Joelinton ikkje er ein stor goalgetter..... synd det ikkje var Wilson/Isak som fekk denne sjansen, då hadde det vel fort stått 0-1.  Forsvaret vårt må vel få godkjent i går, sjølv om Burn fekk eit tidlig gult kort. Satt og venta på eit gult kort til på Burn, og set eit spørsmålstegn på kvifor ikkje Targett blei bytta inn langt tidlegare. Har forresten sakna Targett i det siste, då han var ein av våre beste i slutten av forrige sesong, Burn er vel i utgangspunktet ein spelar som skal brukast i midtforsvaret..? Men dette er det nok Eddie som styrer best ut frå trening/prestasjoner.
Savner sjølvsagt S Maximin utpå der, som garantert hadde skapt røre i ManU forsvaret og som fort kunne fått dette til å tippa vår vei. Tenker og på kva evt ein Maddison kunne ha tilført  8)
Alt i alt eit rettferdig resultat av kampen. der begge lag var svært nære scoring Newcastle i 1 omg og ManU på overtid i 2 omg.
Ny kamp allerede på onsdag, der eit pressa Everton kjem til SJP på besøk. Blir fort ein heilt anna kamp det, og kan fort hende me får uventa motstand der....... Får vel neppe nokon tilbake etter skade. Kanskje Schar får kvile ut frå bytte i slutten mot ManU. Håper Targett tar venstre back plass og Burn inn for Schar då....?

Artigere enn på lenge å følge laget vårt for tida!!!      Howay The Lads      8)

Ja, jeg må si jeg nesten er skuffa etter uavgjort på Old Trafford. Sier litt om hvor langt vi har kommet på litt over ett år, hvor vi var vant med Steve Bruce, 5-4-1, null press, null intensitet, null glede -> invitasjon til å bli overkjørt.

Når det gjelder Maddison har du kanskje et poeng. En god spiller som kunne tilført oss målpoeng. MEN jeg vil bare ikke ha han. Endelig har vi et lag med spillere vi kan være stolte av. For meg er Maddison en ufordragelig cheat. Klarer ikke å tilgi han etter den åpenbare filminga som ga tidenes teiteste straffe forrige sesong. Poenget er at det var ikke en engangshendelse og han holder på sånn konstant hele tida. Leter etter den minste mulighet til å legge seg ned og rulle rundt som et anna ugress. Sist nå i helga, hvor han hadde nok en teit filming og soner karantene for gule kort i kveld. God ja, spiselig nei = vil ikke ha han.

5
Hadde jo vært stas å se våre klart beste sentrale midtbanespillere sammen fra start for første gang. Om noen er i tvil: Joelinton - Bruno G - Willock. Da får vi en mobil midtbane det er vondt å møte. Vil vinne midtbanekampen, og få et godt grunnlag for å stoppe Palace og innhente 3 poeng.

6
Og ja, vi har vært generelt ganske uheldige med slike situasjoner fra juletider og utover. Har vi fått en straffe denne sesongen? Ikke mange i så fall.

Jeg tror vi bare har fått en. I hvert fall som jeg kan komme på. Wilson putta mot Norwich. At vi har få før jul er egentlig ikke så rart. For å få straffe må du nesten befinne deg i motstanderen sin boks, og under Bruce ble ikke det sett som på som et fornuftig sted for våre spillere å oppholde seg.  8)

Men vi skulle hatt noen i vår ja.

7
Haverz burde vært utvist, Murphy skulle hatt straffe. Av det jeg så, må jeg si Chelsea var heldige.

Enig. Havertz sin er stygg, og jeg mener det er rødt. Men det er en sånn situasjon som ikke kan kalles dommertabbe om det blir gitt gult i stedet for rødt. Må være ærlige å si at den er i litt sånn grenseland, rød/oransje/gult. Så om VAR her skal se etter en åpenbar feil, blir det vanskelig å endre dommerens avgjørelse. (Om det også er instruksen og utgangspunktet for VAR når de sjekker mulig rødt kort).

Når det gjelder straffesituasjonen er det jo fullstendig skandale. Det er jo tre straffer på en gang. Han drar av han drakta, han bruker knyttneven som håndterer drakta som ei vaskefille til å gi en kraftig dytt framover, mens "Sjallabais" samtidig feller Murphy med beina. Det er rett og slett helt utrolig. Så hvis VAR ikke ser på den, hva faen er poenget? Her har du tre åpenbare feil i en situasjon.

Jeg skal ikke bli alt for konspiratorisk her, men vi ser jo at vi har fått helt åpenbare feil avgjørelser på bana passere uten at VAR griper inn både mot City, Chelsea og Liverpool. Altså de store lagene. Skulle hatt en klink straffe mot City når Ederson meier ned Fraser, mot Liverpool var det flere kontroversielle avgjørelser (hodeskade, skulle hatt straffe) og så har vi disse mot Chelsea. Selv om Leicester ikke er en big gun var det helt skandale av VAR i den kampen også, med cheaten Madison sin helt åpenbare dive uten kontakt. VAR fungerer jo utmerket alle steder enn i PL. Hvor vanskelig kan det være når du har så åpenbare bilder? Her er det flere som 1. Enten ikke er kompetente til det de driver med (som jeg finner vanskelig å tro på i de tilfellene her hvor det er så åpenbart hva som er rett). 2. det er andre interesser/påvirkninger i spill her. Det er rett og slett ikke mulig å tro at dette er tilfeldige feilhandlinger.

8
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« p: 01. Mars 2022, 13:57 »
Ikke vunnet en kamp siden mai 2021 - og er nå på sin andre klubb.
Ødelegger WBA sin sesong fullstendig.

Helt utrolig at en klubb med respekt for deg selv ansetter en som ikke  har noen resultater å vise til.

Ja, resultatene er jo det managere blir målt på, og naturligvis det aller viktigste. Men det er liksom alt rundt også. Om en ikke oppnår umiddelbare resultater kan en unnskyldes en stund om en jobber etter en tydelig plan, har tydelige forbedringspunkter, en positiv måte å spille på, sprer energi til gruppa, uttaler seg noen lunde fornuftig i media osv. Men Bruce feiler jo på alle disse punktene også. For en muppet!

9
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« p: 28. Feb. 2022, 23:01 »
West Brom taper igjen.. Hjemme mot Swansea.

 ;D ;D ;D

Overraska? nei. Gledelig? ja. Kan jo lure på hva WBA-ledelsen virkelig tenkte de fikk da de ansatte Bruce. Har de fulgt med, liksom. Men så klart. De kan jo se fram til noen fine sitater om at den forrige manageren har innarbeida et system som er så vanskelig å endre og spillerne er så komfortable i det, så vi venter et par år på  gjøre endringer.

10
Kamper / Sv: Newcastle - Everton 8.2 kl 20:45 PL
« p: 09. Feb. 2022, 13:29 »
Skulle gjerne sett flere innlegg fra backene våre, må jo spille Wood opp i posisjoner han er god i.

Selvfølgelig kan man ikke forlange god kjemi etter en kamp, men skulle gjerne sett at Targett kommer mer rundt når ASM setter igang showene sine og drar på seg to-tre mann. Håper det kommer. En ASM som går innover selv, eller en Targett på overlap som så legger inn til Wood bør kunne skape mye farligheter, samt gi Wood litt bedre arbeidsvilkår.

Har vært positiv til signeringen av Wood, men det fordrer jo selvfølgelig at vi bruker spissferdighetene hans. Ingen er vel i tvil om hvor styrken hans ligger, og det er ikke i raskt kombinasjonspill langs bakken med ASM.

Spot on. Blir ganske håpløst å sable ned Wood etter tre kamper. Han er en rollespiller. Selv om han ikke har briljert med glimrende hold up-spill til nå, og blitt satt opp i for mange situasjoner, binder han opp stopperne på en fin måte og skaper mye rom for resten. Tipper også han kommer til å score en del mål om det blir slått mer innlegg.

Kan forøvrig bli vel spennende på backplass mot Villa. Targett kan ikke spille mot klubben han er lånt ut fra, og Trippier er fort ute. Blir vel Manquillo (som jeg syns har blitt bedre det siste året) på venstre og Krafth (huttetu) på høyre. Snakk om nedgradering fra Trippier..... Krafth er sikkert en fin fyr, men PL-spiller. Det er han rett og slett ikke. Sier sitt at han har vært ranka bak en aldrende Lustig på landslaget til nå.

11
Kamper / Sv: Newcastle - Everton 8.2 kl 20:45 PL
« p: 09. Feb. 2022, 11:38 »
Willock hadde en farlig ballmist i 1. omg og tror han er litt "low" på selvtilliten, og mangler litt smartness og gjør ikke alltid rett valg med ball. Det kan også henge sammen. Men han er uansett utrolig viktig for dette laget her. Særlig når Hayden er ute. Årsaken er løpskrafta, om noen lurer. Han er vår eneste naturlige box-to-box som virkelig orker. har ikke sett oversikt over tilbakelagte km fra i går, men blir overraska om Willock ikke ligger øverst der.

Når det gjelder Shelvey kunne han igjen kosta oss matchen i går. Noen som husker hvordan Everton scora? Tenker ikke på Targett sin heltemodige klarering på strek og at den traff en intetanende Lascelles og gikk i mål. Joda, det var etter et frispark fra midten. Årsak: En hodeløs og totalt unødvendig takling av vår kjære Jojo. Stygt og unødvendig. Kunne fort vært rødt og game over. For en grønnsak han er. Han er alt for treg både i (ikke eksisterende) akselerasjon og toppfart, og kommer aldri opp i situasjoner. Derfor må han ty til sånne desperate sklitaklinger. Selv om denne bare var hodemist og helt unødvendig.

Mot Villa nå MÅ Shelvey ut av laget. Howe sier han velger ut fra prestasjoner og da bør han fjerne vår dårligste mann mot Everton og en bråta andre matcher. Vår treer bør være Joelinton - Bruno G - Willock, med Longstaff som backup. Bruker heller Almiron sentralt også. Shelvey ytterst på benken.

12
Kamper / Sv: Newcastle - Everton 8.2 kl 20:45 PL
« p: 08. Feb. 2022, 22:41 »
Ja, dette var jo skikkelig ræva, gutta..... 8)

Pissa jo på Everton i 2. omg. Willock som skulle byttes ut etter 12. minutter var også ok

13
Kamper / Sv: Newcastle - Everton 8.2 kl 20:45 PL
« p: 08. Feb. 2022, 21:45 »
Det måtte komme. Hvor er samspillet og fotballen? Ballen skal opp til ASM uansett hva, også skal han dra noe magisk ut av hatten. Det skal gjerne også hoofes opp til han, sånn at ting ikke blir for lett for dette overlegne Newcastle laget. Upresise baller i bakrom, eller høye baller som han forventer å vinnes.

Det er generelt tannløst og utrolig lite kreativt, det vi ser fra Newcastle.. Få i gang bevegelsene og spill litt ball.

I forhold til hvordan jeg er vant til å se dette laget de siste 2-3 årene er dette virkelig så ille? Aggressive til tusen og prøver hele tida. Syns det er natt og dag fra hvordan det så ut under Bruce. Er da klart best i 1.omg og stor tro på 3 poeng. Cheer up boys.

14
Kamper / Sv: Newcastle - Everton 8.2 kl 20:45 PL
« p: 08. Feb. 2022, 21:25 »
Willock også, få han av.

Har du noe positivt å komme i kveld, kanskje?

Ser vi samme kamp?

Synes du Shelvey, Lascelles eller willock fungerer?

Syns kanskje det er vel drastisk å sparke vår nye manager rett før kampstart, og bytte ut tre spillere som ikke er skada halvveis i 1. omg. Shelvey kan vi godt bytte ut når som helst dog.

15
Kamper / Sv: Newcastle - Everton 8.2 kl 20:45 PL
« p: 08. Feb. 2022, 21:20 »
Willock også, få han av.

Har du noe positivt å komme i kveld, kanskje?

Sider: [1] 2 3 ... 5