20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Meldinger - Geir

Sider: [1] 2 3 ... 250
1
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« p: 06. Okt. 2021, 21:42 »
Dette er jo helt sykt! Kanskje jeg kan begynne å følge klubben igjen. Har til en viss grad prøvd å holde meg unna i flere år, etter at Ashley drepte hele klubben for meg.

2
Spillere og ledere / Sv: Rafael Benitez
« p: 25. Juni 2019, 20:57 »
Har blitt mindre og mindre aktiv her de siste årene, men har fulgt med litt pga Benitez. Nå blir det en pause til Ashley er ute.

3
Herregud, for en deilig kamp! Kjenner at jeg egentlig ikke vil følge for mye med på Newcastle mens Ashley fremdeles er her, men jeg klarer ikke helt å holde meg unna. Det fører som regel bare til frustrasjon, men så sinnsykt deilig det er når ting for en gangs skyld skikkelig går veien!

4
Kamper / Sv: Everton - NUFC, 05.12.18, kl.20:45
« p: 05. Des. 2018, 22:44 »
Glimrende gjennomført bortekamp. Rafa er overmenneskelig. Richarlison koster like mye som hele elleveren vår, og likevel kunne vi fort vunnet. Synd at Atsu er så ubrukelig foran mål.

5
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« p: 05. Des. 2018, 12:42 »
George Caulkin melder at han har hørt fra Kenyons side at de er nært en overtagelse. Jeg som hadde lovt meg selv å ikke håpe på noe denne gangen...

6
Transfers / Sv: Transfervinduet - Januar 2019
« p: 03. Des. 2018, 14:42 »
Sant det, men jeg synes det blir merkelig når ripsgard omtaler det som "Mye søppel som kommer inn, og det er jo Benitez mer eller mindre kjent for". Greit å huske på at Benitez vant CL med dette søppelet også, og at hit raten hans i Newcastle har vært svært god, spesielt budsjettet hans tatt i betraktning.

7
Transfers / Sv: Transfervinduet - Januar 2019
« p: 01. Des. 2018, 21:20 »
Det er ingen managere som har 100% hit rate. Joselu er jo et nødvendig onde, det er rett og slett det du får for £5 millioner. Murphy er ung og ustabil, men kan fort bli god. Jeg synes det blir menningsløst å trekke frem missene til Benitez, og at han er kjent for å bomme på signeringer, når vi har hentet spillere som Fernandez, Schar og Ki for en slikk og ingenting.

8
Fotballspill / Sv: FM 2019
« p: 03. Nov. 2018, 20:44 »

9
Kamper / Sv: NUFC - Brighton, 20.10.18, nå
« p: 20. Okt. 2018, 21:24 »
Jeg er faktisk ikke så sikker på at den stallen Newcastle besitter pr. dags dato hadde vært god nok til å vinne Eliteserien. Hvordan kan man egentlig være overrasket over at laget som ikke bruker penger på spillere ikke vinner kamper?

I dag burde vi vunnet, men en blanding av uflaks og mangel på kvalitet ødelegger dessverre for oss. Takk, Ashley! Du har ødelagt klubben vår, din forbanna Jabba the Hutt-etterligning!

10
Vi er dårlige, men blir kraftig snytt av dommer på slutten. At det går an å ikke dømme straffe der!

12
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« p: 29. Juli 2018, 17:00 »
https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/transfer-news/newcastle-boss-rafa-benitez-hopes-14966053

Ser ut som det blir et bytte Rondon - Gayle med penger i mellom fra oss. Bør ikke være store summen etter mitt skjønn. Gayle er yngre, britisk og målscorer-raten er ikke fryktelig forksjellig på disse 2. Henholdsvis 0,22 v 0,21 pr match i PL. Kan vel tyde på at Rondon sin er dårligere, da jeg mistenker han har spillt langt flere minutter.

En skam at vi ikke kan få til en bedre avtale enn dette, når vi har solgt Mitro for så mye penger. Vi har blitt en klovneklubb!

13
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« p: 29. Juli 2018, 09:31 »
Ser vi blir rumpekjørt igjen :D

Fet klubb!

Rumpekjørt? Leste du ikke veggen av tekst over her? Det er lang tid igjen og dessuten ingen spillere som vil styrke oss nevneverdig uansett, akkurat som på FM...Forresten er det forståelig at Ashley ikke vil gi etter for Benitez' enorme ambisjoner om å utfordre Burnley og Wolves.

Lukter litt sarkasme av innlegget ditt...Men Wolves kan bli en serriøs utfordrer til top 6, de skal handle enormt, og prøve komme til CL....De handler urimelig dyrt, og gir urimelig høye lønninger, så syns ikke vi skal sammeligne oss med Wolves... Men mener vi faktisk burde satse hardere enn Burney...Etter Everton, Soton, Leicester og West Ham mener jeg vi er klart den klubben som bør stå sterkest... I tillegg skal det tilføyes at vi har høyest omsetning etter top 6 lagene, så om vi tar med Wolves i en top 7, skal vi på sikt være det 8ende sterkeste laget i ligaen. Newcastle som by, stadion og alt er også ganske attraktivt. Omtrent bare London som slår oss der...

Altså, det er en forbanna katastrofe at vi nok en gang handler spillere på billigsalg og går £25 millioner i pluss. Faktisk helt utilgivelig. Med Rafas teft på overgangsmarkedet klarer vi å hente brukbare spillere for lite penger, men det skulle selvfølgelig vært supplert med noen storfisker.

Jeg merker hva Ashley gjør med interessen min, og det er ikke bra.

14
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« p: 24. Juli 2018, 10:57 »
Ser vi blir rumpekjørt igjen :D

Fet klubb!

Rumpekjørt? Leste du ikke veggen av tekst over her? Det er lang tid igjen og dessuten ingen spillere som vil styrke oss nevneverdig uansett, akkurat som på FM...Forresten er det forståelig at Ashley ikke vil gi etter for Benitez' enorme ambisjoner om å utfordre Burnley og Wolves.

15
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« p: 23. Juli 2018, 22:59 »
Nå har en MP i Newcastle sendt inn et forslag til House of Commons om en lovendring der eierne (med spesielt fokus på Ashley) må sørge for å lage konkurransedyktige lag.

https://www.chroniclelive.co.uk/news/north-east-news/chi-onwurah-mike-ashley-petition-14943805

Hadde jo vært trivelig om Ashley kunne presses ut på en eller annen måte og vi kunne fått tilbake klubben vår og få inn noen kvalitetsspillere.

Sider: [1] 2 3 ... 250