20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Geordie

Sider: [1] 2 3 ... 181
1
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2023
« på: 05. Des. 2022, 10:16 »
https://www.thenorthernecho.co.uk/sport/23168818.southampton-keen-deal-newcastle-united-midfielder-ryan-fraser/

Fraser har vel selv vært ute å sagt han vil bort pga. spilletid. Håper vi nå da kan få solgt Fraser, ikke utlån. Begynner å bli passe lei av å bare låne ut stallfyllet vårt. Har fortsatt for mange spillere i troppen, hvem andre kan vi prøve kvitte oss med? Gillespie, Ritchie, Shelvey, Dummett?

Maddison inn nevnes igjen?

2
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2023
« på: 30. Nov. 2022, 20:54 »
https://www.nufcblog.co.uk/2022/11/30/player-certain-to-join-newcastle-after-informing-club-he-wants-toon-move-report/

Spennende link. Høyreback, 21 år, kan komme billig da kontrakt går ut til sommeren. Potensielt langsiktig erstatter for Trippier.

https://www.nufcblog.co.uk/2022/12/01/15m-release-clause-revealed-as-report-tips-toon-to-make-january-move-for-world-cup-talent/

Tenker vi om denne? ukjent for meg.

3
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2023
« på: 26. Nov. 2022, 17:28 »
https://www.nufcblog.co.uk/2022/11/26/newcastle-reach-agreement-with-man-city-as-club-strike-deal-behind-the-scenes-report/

Synes det som skjer med nye hoder inn i støttefunksjoner og rekruttering er nesten like spennende som spilleroverganger. Ny sjef for ungdomsrekruttering på vei inn! På tide med en organisasjon der rekruttering og utvikling av ungdom/talenter settes ordentlig i system.

4
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2023
« på: 26. Nov. 2022, 12:45 »
https://www.nufcblog.com/2022/11/26/newcastle-battling-two-clubs-for-versatile-brazilian-wonderkid-report/

Blir linket til spennende sør-amerikanere, artig om en eller flere av disse dukker opp på St. James på nyåret.

5
Haff, kjedelig når det ikke er seriekamper  :-\

6
Fotballens verden / VM Qatar
« på: 22. Nov. 2022, 20:03 »
Fyrer opp en tråd her. Er jo Newcastlespillere som figurerer for diverse lag.

Spent på å se om Kuol kommer innpå for Australia i kampen mot Frankrike. Kan være en het potet han der, med en del mål på innhopp. Ble tatt med til VM basert på 1 (!) kamp for Australia!

7
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2023
« på: 18. Nov. 2022, 15:09 »
Uansett historikk på spilleren, har jeg alltid mislikt tanken på å hente overbetalte primadonnaer. Er gøy en kort stund før de surner, så er det bare helvete. Ronaldo, Neymar, Mbappe osv kan seile sin egen sjø!
Vil ha yngre, sultne spillere, som Botman og Bruno, og virker jo som det er det Howe også foretrekker! Med en og annen erfaren spiller med beina på bakken innimellom, som Trippier og Burn!

Sirkulerer en del rykter om unge Sør-Amerikanere for tiden, og Dan Ashworth har et stort kontaktnett der slik jeg har skjønt det. Spennende tider!

8
Chit chat / Sv: Musikktråden
« på: 16. Nov. 2022, 21:41 »


Hehe...artig sak!

9
Ny avtale med Monster og.....

Husker det ble spekulert i om vi skulle få noe avtale med Saudia for en tid tilbake. Var masse reklame på de elektroniske reklameskiltene på kampen mot Chelsea.

Virker som klubben har stor fokus på dette, håper det ikke blir Saudi-selskaper. Uansett viktig å booste de kommersielle inntektene fremover, om vi skal klare å vokse ute brud på FFP

11
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2023
« på: 16. Nov. 2022, 09:10 »
NRK hevder å sitere The Shields Gazette (lokalavis i Newcastle-regionen), at vi har vært i kontakt med Jorge Mendes om å signere Christiano Ronaldo. Finner ingenting om det når jeg kikker på nettsidene til Gazette, og håper virkelig at det ikke stemmer!!!!!!!!!!!

Basert på hva som er kommunisert tidligere av Howe m.fl. om hva som er strategien på overganger, er det vel svært lite sannsynlig at dette er noe som helst annet enn agenten som forsøker å hause opp interesse. Og Ronaldo er virkelig en vi ikke har bruk for, og som vil fucke opp den gode stemningen som er i troppen tvert. Virkelig ikke en spiller jeg vil se i nærheten av bygrensa til Newcastle  :-X :-\

12
Vel, helt nydelig opplevelse. For en stemning på stadion!!! Chelsea hadde ingenting å by på, så fort bortefansen prøvde på noe rop ble de overdøvet av St. James!! Deilig ettermiddag i Newcastle!!! Litt for full til å skrive noe mer....

13
Dere får se etter meg, følger denne kampen på St. James! Gleder meg som en unge, tror det er 4 år siden siste Newcastle-tur!

Møter Chelsea, dette blir en god test på hvor vi står. Newcastle med 4-1-0, Chelsea med 2-0-3 på de siste 5. Ikke all verdens form med andre ord, men et lag med udiskutable kvaliteter!

Chelsea sliter med skader, gidder ikke ramse opp. Newcastle mangler Isak, Fraser, Ritchie, Kraft og Dummett.

Tipper vi stiller:

                 Pope

Trippier   Schär  Botman  Burn

   Longstaff  Bruno  Joelinton

     Almiron   Wilson  ASM


Alternativt Willock på sentralt midtbane og Joelinton på venstre kant.

Howay the lads!

Ellers i en liten bisetning: Callum Wilson, Nick Pope, Kieran Trippier, Fabian Schär, Bruno Guimarães, Garang Kuol. Alle skal til VM

14
Deilig, håpe på lett motstand i neste runde. Typisk om vi møter City......

15
Da er det klart for 3.(?) runde i ligacupen.

Crystal Palace er motstander på St. James'. To lag i god form, Palace med 3-1-1 på siste 5, Newcastle med 4-1-0. Blir spennende å se om Howe går all in på denne, og kjører på med forventet førstelag, eller om det nå roteres noe på hvem som starter? Viktig kamp på lørdag og, hvor vi kan distansere oss ganske kraftig til Chelsea, et lag som garantert ønsker å henge med på kampen om en CL-plass.

Fin anledning for å gi litt kamptrening til f.eks. Darlow, Lascelles, Shelvey, Lewis, Targett, Manquillo osv..... Men med for mange av de på banen, så ryker vi tror jeg.

Sider: [1] 2 3 ... 181