Newcastle United > Spillere og ledere

Ny manager

(1/9) > >>

Geordie:
Fyrer opp en egen tråd for ny manager, ser ikke helt hvor ellers den diskusjonen kan taes evt?

https://www.nufcblog.co.uk/2021/10/19/journalist-claims-nufc-are-closing-in-on-new-manager-with-trio-set-for-final-interviews/

Tenker vi om disse 3?

lefsen:
Tenker det er viktigst å få inn en sportsdirektør på kort sikt. F. eks Luis Campos. Mistenker at manageren blir kortvarig frem til sommeren, om de faktisk har planer om et reelt langsiktig prosjekt. Howe kunne vel kanskje være interessert i en sånn løsning.

Andymag:
Hadde ikke vært helt imot Jones som caretaker ut sesongen. Selvfølgelig avhengig av hvor mye eierne planlegger å gjøre i januar, men om de ikke planlegger mer enn 2-3 kjøp kan dette fort bli en kamp for å overleve og da kan det være smart med en som kjenner spillergruppen og ligane, samt ønsker en litt mer offensiv tilnærnming. Som lefsen sier kunne også Howe vært en god løsning der.

En manager som Fonseca kan fort bli veldig hit or miss, og der er vi er nå er jeg ikke sikker på om vi kan tåle en miss.

OlavE:

--- Sitat fra: Geordie på 19. Okt. 2021, 17:27 ---Fyrer opp en egen tråd for ny manager, ser ikke helt hvor ellers den diskusjonen kan taes evt?

https://www.nufcblog.co.uk/2021/10/19/journalist-claims-nufc-are-closing-in-on-new-manager-with-trio-set-for-final-interviews/

Tenker vi om disse 3?

--- Slutt sitat ---
Howe er ikke noen kjempeide. Virket helt ute av stand til å få satt et godt defensive fundament i B'mouth. I tillegg hadde de hver eneste sesong lengre perioder hvor de virket helt ute av det og plukket kanskje 2-3-4 poeng på 7-8 kamper eller mer. De reddet seg alltid inn med noen kortere perioder hvor de presterte bra igjen, og ofte klarte å avgjøre kamper i stedet for å få kun ett poeng.

lefsen:
Marc Overmars som sportsdirektør. Henter Ten Hag til sommeren. Erfaren interim manager frem til det. Høres ut som en god plan!

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning