20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Martin

Sider: [1] 2 3 ... 215
1
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« på: 07. Okt. 2021, 11:37 »
Caulkin og Keith (skysports) melder at takeoveren er i boks og alt som gjenstår er en joint statement fra begge parter.


2
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« på: 07. Okt. 2021, 08:39 »
Virker å være legit denne gangen. Jeg er all in!

Synd at det ikke kunne skje før sesongen så vi kunne fått Benitez med på gjenoppbyggingen. Gleder meg til å kunne være litt optimist igjen

3
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 07. Mai 2021, 12:10 »
Er vel et tegn på at den andre saken mot PL har gått litt i stampe.

Virker som at de prøver å presse PL til å droppe den andre saken. Timingen er jo helt magisk etter superliga backlashet. Slik jeg forstår det må PL oppdrive alt av korrespondanse relatert til Newcastle takeoveren, og de må ha denne på plass veldig snart.

Hvis topp 6 har/fortsatt presset PL til å blokkere oppkjøpet så kan jo dette gjøre ting litt lettere for PL da de kan kontakte topp 6 og si at "dersom dere vil at vi fortsatt skal kjempe i denne saken så må dere vite at all korrespondanse vi har hatt blir offentlig". Regner jo med at PL egentlig vil godkjenne oppkjøpet da det øker nivået i ligaen.

Blir uansett jævlig gøy å følge med. Nesten sånn at det hadde blitt bittersøtt om de bare godkjente oppkjøpet på mandag. Dersom det fins bevis på kartellvirksomhet/korrupsjon hadde det nesten hvert verdt å la saken få leve ut, selv om det sikkert ikke hadde ført til en dritt slik som vi så i kjølvannet av superligaen. "Vi kan ikke straffe fansen for at eierene til disse klubbene oppfører seg slik det gjør.."

4
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 20. April 2020, 13:00 »
Papirer fra både Newcastle og PIF ble sendt inn papirer 31. Mars. Så skal vel ikke gå så lenge før det blir offentlig bekreftet nå..

Papirene ble sendt tidligst 9. April iflg Caulkin

5
Chit chat / Sv: Filmtråden!
« på: 01. Sep. 2019, 15:58 »
Once Upon a Time... in Hollywood - WOW! 😍🤩

Ble litt skuffet jeg.

Var bra skuespill og en fet setting, men ellers var det ikke så mye å hente. Ganske så random plot

6
Spillere og ledere / Sv: Hatem Ben Arfa
« på: 11. April 2019, 15:31 »
Putta to mot Angers, et på straffespark. Men det første målet var hinsides. Haha! River i stykker sånn ca hele Angers på egenhånd.  :-*

Var rått det målet ja😍 Hadde ikke vært feil om Benny hadde avslutta karrieren sin i Newcastle!
Men som flere andre nevner, utrolig synd at han har kasta vekk talentet sitt opp gjennom! Kunne vært blant de aller største..

Kjøper ikke den at han selv "kastet bort" talentet sitt, men han tok noen dårlige karrierevalg. Istedenfor å bruke mange år for klubber/managere med defensiv mentalitet burde han heller vært i klubber som f. eks dagens Bournemouth.
Han burde aldri gittet å spille for pards eller bruce hvor alt spill skal være 100% rigid. Tror det er få som forstod at han faktisk bidro godt defensivt for oss med å være så fokusert på det offensive. Det var få lag som turte å stå alt for høyt med backlinjen når vi hadde HBA på banen. De kampene vi heller spilte med Jonas - Tiote - Anita - Sissoko kunne motstanderlaget plante backlinjen sin godt innenfor vår banehalvdel siden vi ikke hadde noenting å komme med på kontringer. Da ble det ofte jævlig mye baklengsmål

7
Chit chat / Sv: TV-tråden
« på: 13. Des. 2018, 23:11 »
Hehe jeg begynte på Ash vs Evil Dead i dag og er allerede halvveis i 2. sesong. Utrolig gøy. Bruce Campbell er jævlig tidig.

Så også Scream TV serien nylig. På ingen måte bra, men var såpass underholdende at jeg så alt på 3 dager

8
Fotballspill / Sv: FM 2019
« på: 10. Nov. 2018, 23:04 »
Akkurat begynt på 3. sesongen. Har lagt om til 4-2-4 (to vinger) og det fungerer veldig bra. Man Utd kjøpte Rugani for utkjøpsklausulen hans på 55 mp, men jeg hadde et supertalent fra akademiet som har gått inn for han og det merkes nesten ikke at han er borte. Fikk kjøpt Wilfreid Zaha som var transferlistet og jeg fikk Kasper Dolberg til å bli transferlistet i PSG så jeg kjøpte han og. Andre Silva var transferlistet i Milan så jeg kjøpte han egentlig som en rotasjonspiller siden statsene ikke var heeelt der oppe, men han har virkelig fått en bra start på sesongen.

Laget:

               Livakovic
Lato - regen - Lascelles - Robles
           Tonali - Ntcham
Zaha                           Mahrez
           Morelos - Andre Silva

Prøvde å få kjøpt Erling Håland, men han er priset til rundt 70 mp nå. Anbefaler å følge med på han i starten

9
Fotballspill / Sv: FM 2019
« på: 04. Nov. 2018, 11:53 »
Hvilke endringer har du gjort på troppen Martin? 😜

Jeg kom på 7. plass i første sesong. Ble kjøpt opp ganske tidlig av en ganske fin fyr som har oppgradert det meste som er å oppgradere i klubben. De beste kjøpene man kan gjøre i starten er Sandro Tonali (jeg betalte 7.5m), Toni Lato (13,75m), Antonio Marin (1.6m). Jeg kjøpte også Ryad Boudebouz som spilte veldig bra som nr 10.

Diame, Joselu, Dummett, Yedlin, Shelvey, Clark og Ki ble solgt unna relativt tidlig for gode summer. Dette ga meg også penger til å hente Kenedy permanent til 30m, selv om jeg er usikker på om jeg hadde gjort dette igjen. Rugani ble også transferlistet i Juve og jeg klarte å samle sammen nok penger til å få tak i han.
Fikk et solid overgangsbudjsett på 60m for 2. sesong. Jeg solgte unna Ritchie og Perez for rundt 35m. Ellers kjøpte jeg en del talenter, samt Lucas Tousart (15m), Olivier Ntcam (18m), Alfredo Morelos (15m) og Mahrez! som ble transferlistet i City for 45m (meste på avbetaling).
Veldig solid lag nå før sesong 2. Er ikke blitt den mest realistiske saven, men er ganske gøy. Syns det er et av de gøyeste FM på lenge (men vanligvis blir jeg aldri kjøpt opp da så kanskje jeg bare var litt heldig).

10
Fotballspill / Sv: FM 2019
« på: 02. Nov. 2018, 13:57 »
Akkurat komt igang med sesongen - hjemmekontor i dag hehe. Syns det virker veldig bra.

Newcastle har faktisk et veldig bra lag. Muto spesielt spiller veldig bra. Har hatt et enkelt kampprogram, men vunnet de 4 første (en kamp var mot Birmingham i cupen)

11
Chit chat / Sv: TV-tråden
« på: 27. Okt. 2018, 10:32 »
Kommer ikke over hvor bra Black Mirror er. Helt forbanna mindblown for hver episode jeg ser. Hands down den beste serien jeg noensinne har sett.

12
Spillere og ledere / Sv: Mike Ashley
« på: 25. Okt. 2018, 10:24 »
Har resignert jeg. Venter bare på et nytt nedrykk og håper at det gjør at fansen endelig får nok og presser MA ut. Kunne jo egentlig blitt en gøy sesong i wankership neste år med Boro og Sunderland. Synd at vi må miste Rafa da og ikke kunne bygge på det han klarte forrige sesong.
Føler at det egentlig var siste sjansen vår til å holde følge med topp 10, men nå går nok toget fort fra oss sånn som alle lag bruker penger. Blir helt umulig å ta de igjen med mindre vi får 6-7 overgangsvinduer med Saudi Arabiske eiere.

13
Fotballspill / FM 2019
« på: 25. Okt. 2018, 10:18 »
Noen som skal spille dette? Jeg forhåndsbestilte en steam kode fra G2A for 350 kr, men til min store skuffelse ser det ikke ut at jeg får koden før lanseringsdato 2. Nov (ingen tilgang på beta mao).

Har i grunn blitt ganske lei av FM de siste årene (spilte veldig mye fra 2008-2012), men syns det har blitt litt for mye detaljer. Litt vanskeligere å signere spillere/talenter også.

Har uansett ståltro på dette her, men meget mulig at jeg faller av etter en halvspilt førstesesong  ::)

14
Chit chat / Sv: TV-tråden
« på: 01. April 2018, 09:30 »
Noen som ser på Black Mirror? Episodene "The entire history of you", "White christmas" og "Nosedive" er de beste jeg har sett så langt.

15
Kamper / Sv: Newcastle v Huddersfield lørdag 31.3 kl 16.00
« på: 01. April 2018, 09:23 »
Satan så digg.

Her er link til MOTD:
https://lasthl.com/bbc-match-of-the-day-week-32-full-show/

Sider: [1] 2 3 ... 215