20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Cadel

Sider: [1]
1
Generelt / FA-cupen 15-16
« på: 08. Des. 2015, 12:50 »
Newcastle trakk Watford borte i tredje runde av årets FA-cup, Langt fra noen enkel oppgave..

Vår siste sjanse denne sesongen til å bli kvitt Ashley er sølvtøy i denne turneringen, så la oss håpe dette går veien.  ;D

2
Kamper / Liverpool - Newcastle, mandag 13.04.2015
« på: 13. April 2015, 20:02 »
Da var det dags for kamp igjen. Laber trykk her inne for tida (forståelig nok) men vi må vel ha en kamptråd, så here goes!

Liverpool kommer med to strake tap i ligaen, og har ikke prestert på samme nivå som forrige sesong, men bør vel være overkommelig for dem å snu trenden i dag mot ligaens dårligste formlag. De siste 5 kampene mot Liverpool har vi fått totalt 5 røde (2 på anfield forrige sesong), så håper vi holder oss unna det i hvert fall.

Carver har, som forrige uke, vært ute og etterlyst innsats i dagens kamp. Så gjenstår det å se hva gutta leverer. Håper selvfølgelig på en overraskelse, men alt annet enn tap her er bonus!

Stiller med følgende starting XI:

Krul, R.Taylor, Janmaat, Williamson, Colback, Anita, Abeid, Sissoko, Cabella, Obertan, Perez.

Subs: Elliot, Sterry, Gouffran, Gutierrez, Ameobi, Armstrong, Riviere.

Sider: [1]