20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Meldinger - Romance

Sider: [1] 2 3 ... 167
1
Generelt / Sv: Newcastle i media
« p: 05. Sep. 2020, 17:47 »
Gåsehudalarm! We were kings podcast, og selvfølgelig nwcstl episoden. Herregud for et friskt pust i en ellers tung supportertid

2
Transfers / Sv: Overgangsvinduet sommeren 2020
« p: 19. Aug. 2020, 11:18 »
3 uker til seriestart. Blir bra det her.

3
Transfers / Sv: Overgangsvinduet sommeren 2020
« p: 12. Aug. 2020, 11:40 »
Overgangsvindu er så gøy!
Wooops, var det en høyball jeg så flyende gjennom støvskyen der, eller er det Kuqi som gjør comeback?

4
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« p: 31. Juli 2020, 09:52 »
Jeg skjønner ikke hva jeg skal gjøre videre. Kommer selvsagt til å være med videre, men dette er det nærmeste et nådestøt man kommer. For å sitere snkz, fitteklubb

5
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« p: 29. Juli 2020, 11:33 »
Det her er bare så latterlig. Ser Stiv Brus har gått ut i et intervju og sagt "at han gleder seg til transfervindu". Ehhh, news flash, det åpna på mandag. Flere klubber har allerede signert spillere, mens vi sitter i telefonkø for å høre om hvor dyr Bentaleb blir. Hele jævla oppkjøpet, PL og klubben kan kjøsse seg.

6
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« p: 18. Juli 2020, 11:17 »
Denne sagaen her har greit bevist at du trenger fullført 7 klasse i England for å bli journalist. Slenger ut 14 august som dato jeg nå. Sånn, da var jeg også like informert som resten av de idiotene

7
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« p: 04. Juni 2020, 12:56 »
Mulig jeg tar feil her, men jeg har lest en rekke steder at Citys overtakelse tok en stund det også, mulig fordi de kjøpte litt og litt? Vet ikke. Men, ut i fra hva jeg har forstått så er denne overtakelsen ikke så gæææli sammenliknet på tid med City og West H, med et aldri så lite Project Restart med på kjøpet.

8
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« p: 23. Mai 2020, 22:59 »
Gleder meg til å se grinebiterne her inne bli positive jeg.  😎😉 Nå kan vi endelig dra i samme retning alle sammen. Tror dette blir den beste sommeren vi har hatt på overgangsmarkedet.

13 år med Ashley... treng ikkje sei meir. Eller må eg forklara deg årsaken til at berre 6 mnd til med Ashley so eigar, so hadde interessen min bikka under 0.

No når dette går gjennom kan me alle reisa på fellestur ilag til Newcastle. Fotball og fest!😄

Jeg er med!

9
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« p: 15. Mai 2020, 09:38 »
Føler meg rimelig trygg på at dette kun tar tid fordi de bruker kreftene på å få igang PL igjen.

Tenk om PL starter, oppkjøpet går igjennom og vi rykker ned a :-[ :-X :-[

Dette laget kan fint finne på å rote seg ned igjen.

10
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« p: 26. April 2020, 01:33 »
https://www.nufcblog.co.uk/2020/04/25/news-of-second-takeover-bid-to-buy-nufc-set-to-break-deal-verbally-agreed-luke-edwards/

Total avsporing, men burde ikke denne vært i den andre tråden? My point. Gleder meg til 1mai, skal gå i tog med plakat "slå trådene sammen! Det er der nyansene ligger!

Flåsete kommentar, i know. Men fortsatt.... har jo til nå vært vevelig tydelig hvem som kan "seile videre". No offence til deg Steppe :)

11
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« p: 25. April 2020, 19:58 »
Synes Hughie svarte godt på den jeg.

12
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« p: 24. April 2020, 16:53 »
Den ene eieren vil gi sportslig suksess, den andre ikke. Da må han ut.

Alt annet er støy. Du kan gjerne kalle det hyklersk. Men det spørs helt hvordan  man definerer konteksten. Rent politisk selvfølgelig, absolutt! Sportslig vil jo disse nye være bedre. Da snakker man paradigmeskifte og revulosjon. Så er fotballen hyklersk eller politikken? Det kommer an på hva du vektlegger. Man diskuterer forskjellige temaer her, og derav skyttergravskrigen.

(Nå snakker jeg ikke ut i fra hva jeg mener personlig her altså)

13
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« p: 24. April 2020, 16:36 »
Olav, kritikken mot Mike Ashley har gått på at han ikke er villig til å satse sportslig. Alt annen kritikk er jo bare ammunisjon for å presse han ut, for å fremheve hvor jævlig han er.

Om disse nye folka ikke satser sportslig skal du ikke se bort i fra at Amnesty får seg noen hundre tusen nye medlemmer også.
Tror du overtenker logikken til fotballsupportere 

14
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« p: 24. April 2020, 16:15 »
Men, for å være litt personlig så har jeg i 7 år jobbet med seksuelle overgrep hos mindreårige, jeg ser nok elendighet hver dag. Det siste jeg trengte var en ny arena med svartmalt moral og alvor, og det er vel kanskje den "faen" som går i meg når jeg helt ærlig kjenner på positive tanker rundt av newcastle endelig skal vinne igjen. "Fristedet mitt" er i ferd med å bli tabubelagt og etisk dratt ned i møkka. Synes det er vanskelig

15
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« p: 24. April 2020, 16:00 »
Folk fråtser fordi det omhandler klubben direkte. De som er ansatt i klubben.

Bare for å stille et spørsmål? Det er greit med underskriftskampanje, mens man blir oppfordret til å ikke ha saudi-flagg på profilen? Ikke at jeg har tenkt til å bytte profilbilde, eller skrive under på noe som helst, men det er lett å sitte i båter og peke på hverandre. Synes egentlig ikke det burde vært to tråder, for i denne tråden blir man stemplet som amnesty leder, mens man blir stemplet som terrorist i den andre. Synd å måtte bytte tråder for å få nyansene. Men, meg om det.

Sider: [1] 2 3 ... 167