20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - oyvind

Sider: [1] 2 3 ... 114
1
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 20. Jan. 2022, 19:17 »
Utrolig kjedelig timing for vår del med Benitez. Kunne fort luktet en retur om han hadde fått sparken litt tidligere. Den mathcen med Everton var vel alltid dømt til å mislykkes.

Sier selvfølgelig ikke at Benitez er verdens beste manager her, og Howe er fort et bedre alternativ på lang sikt, men hadde hatt større tro på at han hadde holdt oss oppe i år enn Howe.

Godt sagt, Andymag! Enig. Med Benitez hadde til og med spillere som Clark glitret igjen, tror jeg. Vi mangler pr. i dag organiseringen bakover. Så blir jo fort spørsmålet med Howe om Diego Carlos også fremstår som udugelig om han skulle komme inn.

2
Annet / Sv: Se kamp i Oslo
« på: 20. Jan. 2022, 19:10 »
Jeg er med jeg om det er interesse. Husker jeg har vært med på noen pub treff med andre supportere tilbake i tid, og det har alltid vært veldig hyggelig!

3
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 20. Jan. 2022, 19:08 »
Uspesifisert London-klubb har lagt inn bud på Diego Carlos. Er vel fort West Ham. Herregud, typisk at denne sagaen ender sånn. Hadde gått til West Ham sjæl jeg, om jeg var han:) Vi ender vel opp med Issa Diop da

Bra du la til "Om jeg var han"  :P :)

4
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 20. Jan. 2022, 19:01 »
Om vi ser på Tranfermarkt.com så synes jeg de verdsetter spillernes markedsverdi ganske fornuftig. Trippier har en markedsverdi på € 18 Mill. og vi er vel enige i at denne handelen var en god deal. Chris Wood derimot har de verdsatt til € 6 mill.

Diego Carlos er verdsatt til € 45 Mill. (Klopp ønsket jo han som fast inventar med Van Dijk tilbake i tid).

Legger ved Tranfermarkt sin verdsetting av spillere i Newcastle for de som ikke allerede har sett denne:

https://www.transfermarkt.com/newcastle-united/startseite/verein/762

5
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 20. Jan. 2022, 18:51 »
Står vel nå snart på om vi bare skal rykke ned og bygge derifra og holde penga i banken i januar eller om vi skal satse mange penger, utfallet blir uansett usikkert.

Synes nesten det virker som hele Europa er ute etter å få oss ned en divisjon, om styret/Howe har gjort sine forberedelser godt nok før januar vinduet. (Vet det er et vanskelig vindu som andre også påpeker).

Synes dog det er litt rart vi ikke har klart å signere noen solide forsterkinger på lån. Det kan være vinn vinn for begge parter.

6
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 17. Jan. 2022, 20:51 »
Vi blir linka med mye kvalitet, men hadde ikke forundret meg om vi tilslutt sitter igjen med Cantwell og Tarkowski fordi disse er Howe sine primære hovedmål. Evt Loyd Kelly.

7
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 15. Jan. 2022, 19:54 »
Slik jeg har forstått så vil et nedrykk føre til 0 £ i kompensasjon om vi velger å sparke Howe.

Dermed er det jo ikke sagt om vi faktisk gjør det. Tror dog en tilbakekomst av Benitez ville bli tatt godt i mot om det skulle skje, han kan nok lettere bringe inn spillere også. Lever nå på lånt tid i Everton.

8
Spillere og ledere / Sv: Chris Wood
« på: 15. Jan. 2022, 19:44 »
€ 30 Mill. Og Burnley jakter 33 år gamle Andy Carroll som sin erstatter for Wood. Skal ikke være helt negativ til Wood enda, men dette er vel en typisk Howe signering.

9
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 15. Jan. 2022, 18:51 »
Helt enig, Boris.

Med et lag som City tror jeg det kunne ha blitt underholdende, men å prøve å spille som City med det mannskapet vi har fungerer rett og slett ikke.

Blir vel til at vi rykker ned, sparker Howe og ansetter Benitez som for andre gang tar oss tilbake i PL.  :)

10
Lascelles burde gruset Joao Pedro i duellen som førte til mål imot. Sammen med en annen stor feil han gjorde idag. Han holder ikke PL nivå.

11
Spillere og ledere / Sv: Aleksandar Mitrović
« på: 15. Jan. 2022, 18:36 »
27 mål og 7 assists på 24 kamper? Det må jo være godkjent.

Ja, kanskje vært bedre å henta han enn Wood. Tiden vil vise.

12
Hadde tro på at vi kunne gå seirende av banen med en ikke helt overbevisende 1-0 seier i dag.

Får vel som fortjent. Howe er offensivt innstilt og nå må han også ta en del av skylda. Når man bytter ut begge vingene med lagets B vinger så blir vi svakere fremover og dermed mer sårbare bakover. Skulle likt å se hva en Benitez hadde gjort.

Wood imponerte ikke i 1. Omgang, men var synbar. Hadde noen sjanser, men tok ikke vare på de. I andre omg. Var han helt usynlig. Longstaff skulle pokker meg ha utnyttet skudd sjansen han hadde på 16 meteren.

Er vel Howe som tilslutt står for overgangene. Kanskje eieren burde ansatt en mer meritert manager så vi kunne ha tiltrukket oss spillere.

13
Newcastle United: Martin Dúbravka; Kieran Trippier, Jamaal Lascelles, Fabian Schär, Paul Dummett; Sean Longstaff, Jonjo Shelvey, Joelinton; Ryan Fraser, Chris Wood, Allan Saint-Maximin.

Substitutes: Karl Darlow, Mark Gillespie, Emil Krafth, Jamal Lewis, Matt Ritchie, Jacob Murphy, Joe Willock, Elliot Anderson, Miguel Almirón.

14
Blir vel sesongens viktigste kamp dette fra St. James Park.

Watford møter Norwich og Burnley i sine to neste oppgjør. Tar de 3 poeng mot oss i dag så ser det mørkt ut.

Vinner vi derimot dette oppgjøret så har jeg trua.


15
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 13. Jan. 2022, 11:23 »
Absolutt godkjent 2 første kjøp!

Nå sitter forresten Burnley igjen med 3 spisser som har scoret 1 mål totalt. (Jay Rodríguez (0), Matej Vydra (1), Ashley Barnes (0) ). Blir spennende å se hva de gjør nå.

Hadde vært artig med en tredjemann inn før registreringen kl. 14.00 i morgen (Norsk tid). Kan vel ikke forvente noe.

Sider: [1] 2 3 ... 114