Newutd.no

Newcastle United => Transfers => Emne startet av: Anders på 17. Des. 2020, 22:45

Tittel: Overgangstråden januar 2021
Skrevet av: Anders17. Des. 2020, 22:45
*naiv-alert*

Får vel fyre i gang en tråd for det nært forestående transfervinduet da.

Kommer vi til å kjøpe noen? Sikkert ikke.
Kommer jeg til å få forhåpninger? Ganske sikkert.
Blir jeg skuffet? Garantert!


Trenger minst en sentral midtbanemann, som jeg har mast om i lang tid! En som er god med ball, og kan flytte beina hurtig.
Willems inn hadde vært godkjent, og kanskje en oppgradering på høyre back. Tviler på vi henter noe offensivt.
Tittel: Sv: Overgangstråden januar 2021
Skrevet av: Kristoffer18. Des. 2020, 11:34
Ser vi er linka til Fredrik Bjørkan av TeamTalk. Antar det bare er tøv, men morsomt læll :)
Tittel: Sv: Overgangstråden januar 2021
Skrevet av: Roblee20. Des. 2020, 09:59
Hva med å ansette Kjetil Knutsen, Kristoffer. Da hadde vi sett front foot football.
Tittel: Sv: Overgangstråden januar 2021
Skrevet av: Kristoffer20. Des. 2020, 19:54
Hehe, ser vel heller at vår trenergud forblir i Bodø litt til :)
Sånn seriøst tenker jeg at Knutsen dersom han ønsker prøve seg utenlands går til en mellomliga i Europa først. Han er en trener på et helt annet nivå enn Bruce, men blir kjapt spist opp i England uten å ha noe navn. Eventuelt hadde det vært morsomt å se han i en Chamionship-klubb som er villig til å gi han tid.

Ellers, Zinckernagel er Bosman. Lite risk, og han har jo vært aldeles sinnsyk i år. Har også blitt en evighetsmotor på ES-nivå. Men stort steg. JP Hauge har tatt nivået i Milan rimelig greit da. Men stoler ikke på Bruce og talentutvikling.
Tittel: Sv: Overgangstråden januar 2021
Skrevet av: Geordie07. Jan. 2021, 19:37
https://www.nufc.co.uk/news/latest-news/aarons-joins-huddersfield-town/

Aarons ut, håper han følges av en 3-4-5 andre
Tittel: Sv: Overgangstråden januar 2021
Skrevet av: Fluffy07. Jan. 2021, 20:39
Er vel ganske mange som har kontrakt som går ut sommeren 2021. Murphy, Schar, Carroll, Gayle, Atsu, Lazaar, Saivet, Yedlin, Clark, Fernandez. Glemt noen da? Kun Clark og Fernandez det er verdt å ha med videre. Mulig å ta med Schar også. Resten kan pakke sakene sine og dra langt vekk. Rimelig lei hele gjengen.
Tittel: Sv: Overgangstråden januar 2021
Skrevet av: Andymag08. Jan. 2021, 20:03
Utrolig synd det som skjedde med Aarons. Virket helt ekstremt lovende og hadde 2-3 strålende kamper med mål mot City husker jeg. Så spilte Pardew han halvskadet in kamp (uttrykte vel anger i intervjuet etterpå), og kom aldri helt tilbake i varmen etter det.

Blir ikke overrasket om han gjør som Armstrong og Toney og blir en solid spiller som aldri fikk helt sjansen her.

Enig med innlegget over her. Vi må jo være den klubben i PL med mest "dødkjøtt" i troppen vår?
Tittel: Sv: Overgangstråden januar 2021
Skrevet av: Offe8723. Jan. 2021, 19:49
Synes også Murphy kan bli med neste sesong, er ikke som om vi får tak i noe som er bedre atm...
Tittel: Sv: Overgangstråden januar 2021
Skrevet av: Fluffy31. Jan. 2021, 15:29
Choudhury/Ntcham ryktes inn på midten. Hvem vil vi ha?
Chronicle skriver også at vi vil prøve på Maitland-Niles om Yedlin blir klar for Galatasaray.
Tittel: Sv: Overgangstråden januar 2021
Skrevet av: Andymag01. Feb. 2021, 00:39
Ntcham er spennende spiller med gode fysiske forutsetninger. Kommer dog fra en meget dårlig sesong i Celtic, og så er det jo et evinnelig sjansespill om spillere fra SPL klarer å ta nivået i PL. Fasiten viser vel at de fleste flopper og ender opp i Championship...
Tittel: Sv: Overgangstråden januar 2021
Skrevet av: Kristoffer01. Feb. 2021, 12:31
Ser ut som lånespilleren på midten til slutt blir Joe Willock fra Arsenal. Vil vel bidra med sårt tiltrengt bevegelighet på midtbanen.
Tittel: Sv: Overgangstråden januar 2021
Skrevet av: Fluffy01. Feb. 2021, 16:54
Trodde vi var ute etter noe litt mer etablert enn Willock, og litt mer pondus.
Tittel: Sv: Overgangstråden januar 2021
Skrevet av: Rudi02. Feb. 2021, 00:55
Kan jo håpe at det er en ny Kenedy her - jeg har ikke sett Willock spille, så flott hvis han automatisk er den beste midtbanespilleren vi har og kommer til å være første navn på blokka ...

... men det er så jævlig vanskelig å bli gira av å låne en drittunge fra Arsenal, selvfølgelig uten utkjøpsklausul. Tenk at det ble snakket om £50m for Sean Longstaff for et par år tilbake. Hva faen tenker Matty Longstaff som signerte ny kontrakt for noen måneder tilbake? Som er totalt AWOL hele sesongen, før han blir kasta inn og spiller tre kamper på ei uke og ser ut som den beste midtbanespilleren vi har, for deretter å forsvinne helt igjen?

Tipper vi har skaffa oss enda en midtbanespiller som er akkurat like god/dårlig som alle de andre midtbanespillerne vi har, som vi sikkert har garantert spilletid, som ikke gjør annet enn å dytte Longstaffene lenger ut i glemselen. Håper jeg tar feil.
Tittel: Sv: Overgangstråden januar 2021
Skrevet av: Andy3502. Feb. 2021, 11:33
Det er vel en grunn til hvorfor ingen ønsker å komme til Newcastle. Grunnen er Mike Ashley.. Han ønsker ikke å hjelpe klubben til bedre tider og da er det også klart at bak kulissene så er det mye rart og ingen ønsker å takke ja så lenge fansen hater eieren og Mike ikke bryr seg.

Ta feks Idrissa Gueye som var ønsket på lån... hadde newcastle hatt nye eiere så hadde han nok kunne tenke seg å spille for newcastle....

Hater den mannen, og håper får virkelig det skjer noe på eierfronten snart.. fortsetter det slik blir dette verre og verre...

Joe Willock tror jeg er en ok lånesignering. mer offensiv og box til box spiller... Longstaff brødrene mener jeg ikke er gode nok.
Tittel: Sv: Overgangstråden januar 2021
Skrevet av: Kristoffer02. Feb. 2021, 14:05
Enig med Rudi angående Matty Longstaff. Jeg klarer ikke se hvordan behandligen av Matty fremmer hans utvikling. At han faktisk har prestert når gitt sjansen virker ikke til å være av betydning. Gåstol-Shelvey tar plassen uansett, han. Og enda sjukere er det at Hendrick får minutter overhodet.

Ser forøvrig en litt spesiell sak i Marseille. Ntcham som vi var bra linka til siste dagene av vinduet endte opp med å gå til Marseille. Dette på tross av at manager Andre Villas-Boas gav beskjed om at han ikke ønsket spilleren. Ligner mistenkelig på det grusomme vinduet hvor Milner ble solgt mot King Kevs vilje, og vi endte opp med å hente Xisco og Nacho Gonzales, det også mot King Kevs vilje. Tilsynelatende flere klubber som har udugelige eiere.
Utfall i begge saker ble selvfølgelig at begge managerene gikk fra jobben, forståelig nok.