20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Meldinger - MLerbakk

Sider: 1 [2] 3 4 ... 163
16
Sheffield Utd kommer til å skåre før eller siden om vi fortsetter i samme sporet. Synes ikke det er så morsomt at vi ikke klarer å etablere eget spill. Kun mot Watford har vi hatt ballen mer enn motstanderen.

Artig med Maximin da!  :D

17
Var sikker på at Almiron kom til å blomstre når han fikk sitt første mål. Dessverre ser det ut til at det aldri vil skje.

18
Håper Carroll og Atsu starter neste match.

19
Tannløst. Må ta ut Almiron og Jonjo i pausen.
Joelinton da?
Forsåvidt enig, men litt ekstremt å ta ut tre med en omgang igjen. Ser for meg at Joelinton passer bedre i tospann med en rask spiss. Vanskelig å slakte han fullstendig når han har så lite som skjer rundt seg. Han blir tvunget til å gjøre alt selv.

20

21
Vi er vel avhengige av at stopperne våre har dagen sin foran mål og setter sjansene våre!  ;D
...

22

Shelvey er vår toppskårer nå med 2 mål. Helt utrolig. Vi er der mest uforutsigbare laget i PL akkurat nå, så HUB er et godt tips.

23
Jeg så hele kampen. Resultatet er svært flatterende. Vi burde vunnet med mange mål. Hadde Almiron og ASM kunnet skåre mål, ville jeg aldri vært redd for nedrykk. Kommer til å tape mange poeng på at de er fullstendig vaksinert.

24
Greit nok at ASM og Almiron aldri skårer, men må hylle denne førsteomgangen! Kunne jo ledet 5-0 med litt mer kliniske angripere. Håper vi ikke klapper sammen i 2. omgang...

« på: 14. Sep. 2019, 13:21 »
Måtte bare åpne kamptråd. Straks barnedåp, så får ikke sett matchen. Like greit? Tror dette blir stygt. Se benken vår og sammenlign med Pool sin. Alt bedre enn tremålstap må kunne regnes som godkjent.

28
Kamper / Sv: Tottenham - Newcastle 25.08-19, kl 17.30
« på: 27. Aug. 2019, 09:02 »
Bare lurer.. voten øverst her. 2 stk har trodd på marginal seier til Newcastle. Ja jeg var selvfølgelig den ene. Men hvem er den andre?
Voten var åpen litt etter kampslutt, så "no har me juksa litt". ;)

29
« på: 25. Aug. 2019, 20:11 »
Hadde blitt rasende om vi ikke hadde fått straffe i en lik situasjon. Var helt overbevist om at det skulle bli dømt da VAR sjekket situasjonen.

30
« på: 25. Aug. 2019, 19:28 »
Gratulerer folkens! Dette var en vanvittig imponerende seier! Hele laget forsvarte seg som løver! Schär man of the match? Dummett var også klasse.