Newcastle United => Kamper => Emne startet av: Geordie på 16. Mai 2022, 20:18

Tittel: Newcastle - Arsenal 16.05.22 kl. 21
Skrevet av: Geordie16. Mai 2022, 20:18
Siste kamp hjemme, og ingen kamptråd?

Newcastle United: Martin Dúbravka, Emil Krafth, Fabian Schär, Dan Burn, Matt Targett, Bruno Guimarães, Sean Longstaff, Joelinton, Miguel Almirón, Allan Saint-Maximin, Callum Wilson.

Substitutes: Karl Darlow, Kieran Trippier, Jamaal Lascelles, Federico Fernàndez, Paul Dummett, Matt Ritchie, Ryan Fraser, Jacob Murphy, Dwight Gayle.

Tapt de siste 18 av 19 mot Arsenal. Sier seg sjøl at det er på tide å snu den statistikken! Wilson starter, la oss håpe han får et par mål i kveld!
Tittel: Sv: Newcastle - Arsenal 16.05.22 kl. 21
Skrevet av: oyvind16. Mai 2022, 20:25
Gledelig med Wilson tilbake fra start!

Tror det blir fest stemning på St. James i kveld!
Skrevet av: Geordie16. Mai 2022, 20:31

Wor flags har vel sin største "display" noensinne i dag mener jeg å ha lest! Håper på en episk kamp!  :)

Som 4-4 kampen, bare at vi putter på vår siste store sjanse og vinner 5-4! HOWAY
Skrevet av: Geordie16. Mai 2022, 21:20
Skrevet av: boris.16. Mai 2022, 21:51
Det har vært klasseforskjell på lagene så langt. Newcastle stråler med ball, og de ser utrolig komfortable ut med å styre kampen, og selvtilliten ser ut til å være på topp sånn de spiller og behandler ballen. Et par ganger hvor midtbanen er nærmest fraværende da Arsenal spille seg gjennom, men ellers har det sett ekstremt bra ut.

Men det at de ikke skaper større sjanser og får noe ut av omgangen, kan fort straffe seg. Arsenal er neppe like ræva i andre omgang.

Helt fantastisk stemning på tribunen før kamp. Rett og slett helt rått!
Skrevet av: oyvind16. Mai 2022, 21:53
Helt enorm innsats fra fansen før kamp i dag. Var noe eget.

Vi spiller som Liverpool/City på en bedre dag i 1. Omg., mangler bare målet.

Bra vi holder tråden i gang, Geordie! :)
Godt å se Boris også ;)
Skrevet av: boris.16. Mai 2022, 22:14
Det der er sexy. Ballen til Joelinton og ballen inn til Wilson/White er rett og slett knall!
Skrevet av: Geordie16. Mai 2022, 22:16
D E I L I G ! ! ! ! ! ! !
Skrevet av: Eriksen16. Mai 2022, 22:19
Deilig å se oss storspille mot en av de store i dag. Hadde vært kult å kunne avgjøre hvem som skal få spille CL neste sesong. Gjenstår å se om dette blir en reprise av Chelsea kampen. Forøvrig deilig med Wilson tilbake! Imponerende at en spiller som er så mye skadet gang på gang kommer seg kjapt tilbake i form igjen etter skadeavbrekk.
Skrevet av: boris.16. Mai 2022, 22:27
Ja, fy faen. Wilson bodde i offside i første omgang, men gud bedre så mye mer han tilbyr enn Wood. Mannen er jo nærmest en konstant trussel.
Skrevet av: boris.16. Mai 2022, 22:43
Hvilken signering Bruno har vært. Det er faen meg helt rått!
Skrevet av: Eriksen16. Mai 2022, 23:07
Ser litt på kampene til lagene rundt oss nå, er faktisk en god sjanse for at seier mot Burnley i siste vil føre til en topp 10 plassering. Svært sannsynlig med topp 11 hvertfall. Topp 10 ville vært helt eventyrlig, med tanke på hvor vi lå tidligere.
Skrevet av: oyvind16. Mai 2022, 23:30
Det ble en fest kveld. Dette var virkelig bra.

Håper Eriksen får rett  :)
Skrevet av: Eriksen17. Mai 2022, 00:01
Er selvsagt litt resultater som må gå vår vei, men lagene rundt oss møter lag som har mye å spille for. Registrerer for øvrig at Bruno kan bli vår toppscorer sammen med Wilson dersom han scorer i siste kamp. Ganske vilt. ;D
Skrevet av: boris.17. Mai 2022, 00:22
Bruno putta 3 mål på 61 kamper for Athletico, og 3 mål på 56 for Lyon. Og nå står han med 5 mål på 16 kamper i PL. Det er rimelig heftig. Målene er jo en ting, men måten han binder sammen forsvar og angrep på et ut av en annen verden. Ufattelig god fotballspiller.
Skrevet av: Jonas9917. Mai 2022, 10:21
Enig, for en signering Bruno har vært  :-* For en spiller, for en mann!

Ellers, helt magisk stemning på St.James`Park i går! Og når kvaliteten på banen gjenspeiler rammene rundt, så kan det jo ikke bli bedre. For en atmosfære!

Nydelige fans, fantastiske eiere/trenere, og spillere som springer ræva av seg, og som i tillegg tør å spille fotball. Fantastisk! Gleder meg allerede til neste sesong.

Gratulerer med en perfekt avslutning, hjemme på St.James` Park i går.
Og gratulerer med nasjonaldagen i dag ::)
Skrevet av: Geordie17. Mai 2022, 14:15
Så hva det betyr med en målfarlig spiss i går. En god spiss til, samt et par andre oppgraderinger, så kan neste sesong bli veldig bra.