20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Meldinger - Jonny

Sider: [1] 2 3 ... 44
1
Spillere og ledere / Sv: Anthony Gordon
« p: 08. Des. 2023, 09:36 »
Trur Antony Gordon var prega av kor det vart spela og kva lag me spela mot i går. Vart vel "piping " på han konstant når han hadde ballen.  Han var ikkje den som me har sett dei siste kampane "aggresiv" og energisk.
Denne kampen vart på ein måte som den mot Bournemouth av laget vårt. Sjølv om me hadde større og fleire sjanser mot Everton. Vil tru dette er ein direkte årsak av alle kampane våre med samme mannskap.
Håper å få sjå Gordon slik han var før kampen mot Everton i neste kamp, og at spelarane ligg denne kampen fort bak seg.
Alle lag har ein nedtur innimellom  :)

2
Fekk ikkje sett kampen i går dessverre 😌 Er det noen med linker til høydepunkt av kampen ?

3
Okey, etter RANET søndag ettermiddag lurer eg på korleis det går med skaden til Botman ....
Noen her som har fersk  info om dette er alvorlig eller om han er snarlig tilbake?
Etter som eg har sett tidligere er ikkje han den som blir bytta ut etter småskader. Så eg frykter at dette er litt av den alvorlige sorten.....

Etter nærmere ettertanke om kampen søndag og den værste skuffelsen er over, så ser kampen under ett som positiv. Me skaper veldig mange sjanser, så mange som me kanskje ikkje har skapt mot L`pool tidligere i ein kamp. Så har heilt sikkert Howe notert seg ting på blokka som kan lure Klopp ved ein seinare anledning.
Tenker Eddie har kikka på kampen fleire gongar enn nokon av oss har gjort........
Har trua på at dette tenner trenere og spillere videre utover høsten   :)

4
Vi har altfor stor respekt for lag som City og Liverpool, og vi blir litt for feige. Første gang jeg synes at Howe bommer totalt. Husker vel også at vi tapte mot Everton med 11 mot 10 i fjor, så det må jobbes med. I 2 omg spiller vi uten den intensiteten som vi vanligvis har, og det virket som at vi prøvde å spille safe med å holde ballen i laget. Jeg sa i pausen at vi må ut og drepe kampen, for Liverpool er utrolig kliniske fremover. Istedenfor prøver vi å safe inn 1-0 og får som fortjent. I tillegg var byttene veldig merkelige, vi ble enda dårligere etter at Howe tok ut Tonali og Gordon.
Er enig i at me har for stor respekt for desse 2 laga, men både 2-0 og 3-0 målet burde vært der før 70 min var spelt. Det er lett og i ettertid kritisere byttene til Howe, men når det så tydelig endra kampbilde så var nok dette avgjerande. Med skade på Botman hadde det kanskje vore bedre å satt inn Lancelles som midtstopper ?
Vart i allefall tydelig at Burn ikkje hadde mulighet til å følge løpene til Nunes i midten.
Heldigvis tidlig i sesong, men starten vår på sesongen med 3 poeng er ikkje allverden etter 3 kamper.
Men det skal seiast at det er kamper mot lag i øverste sjiktet av serien......
Tross litt poengtap i starten håper eg på bedring i fortsettelsen, og at laget med Howe ikkje har mista trua.
Botman håper eg er snart tilbake, for han er ein meget viktig brikke i laget vårt.
Howay The Lads  !!!

5
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« p: 17. Aug. 2023, 15:33 »
Håper på Lewis Hall inn, det trur eg fort kan være ein veldig god signering for oss.
Syntest nesten det er litt merkelig at dei slepper han til oss, når me er fort kan være eit av dei laga som kjemper der oppe med Chelsea.
Men håper for oss at dette er hold i og at avtalen går i boks. :-*

6
Kamper / Sv: Newcastle - Aston Villa 12.08.23 kl. 18.30
« p: 13. Aug. 2023, 11:13 »
For èin kamp det var og for eit mannskap me har til rådighet for øyeblikket 8) 8) :-*  Kampen var fantastisk av våre spillere Tonali,Gordon,Isak var for meg dei beste. Og kanskje Gordon den aller beste. Fantastisk returløp etter Villakontring etter balltap på èin av våre cornere…. :-*        Dette lover bra i fortsettelsen,og Man C på bortebane blir litt av èin prøve….. City er vel så godt som uslåelige på hjemmebane, og har eit fantastisk lag. Får me med oss poeng derfra blir eg virkelig imponert. Men uansett èin fantastisk start på sesongen, og eg gleder meg til fortsettelsen.

Synstest det var synd med Mings skade, uten at det såg ut som det var veldig mykje kontakt mellom han og Isak.
Setter nok Villa tilbake i fortsettelsen. Trur det blir eit rotterace denne sesongen om de 4 øverste plassene  :-[

7
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« p: 21. Juli 2023, 13:43 »
Tipper vi er ferdig shoppet på ving plass når Barnes kommer inn. Han er som Eriksen nevner like god med begge føtter og kan bekle både venstre/høyre på vingen.

Livramento er/var en av Englands største talenter før korsbåndskaden han pådro seg. Jeg er litt spent på hvor mye den skaden har redusert han, eller om den har redusert han i det hele tatt. Livramento kan også bekle venstre back og høyre ving så er en allsidig spiller som kan bli noe stort.

Får vi inn Livramento/Barnes nå så mangler vi egentlig kun en RCB så vi kan få solgt Lacelles. Dybden på venstre back blir da: Targett, Burn, Livramento, Trippier, Dummet og Lewis (Forhåpentligvis ut).
Eg håper me skygger langt langt unna  Harry Maguire visst det skal forsterkes i midtforsvaret.
Men derimot Axel Disasi hadde sansynlig vore ein bra signering, men dei ryktene var det vel ingenting i .

8
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« p: 18. Juli 2023, 08:28 »
https://twitter.com/ToonMouthTyne/status/1678466407200071689
 Axel Disasi  !! Kor mykje ein skal legge i denne er vel litt usikkert........ men hadde ikkje sagt nei takk ....Klippe   :-*

9
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« p: 10. Juli 2023, 14:05 »
Axel Disasi er me linka til der også Man U er interessert. Monaco spiller som ser ut til å kunne være et fint tilskudd ? Kjenner ikkje til spilleren, men rett alder har han og ser spennende ut.
https://www.sportsmole.co.uk/football/man-utd/transfer-talk/news/newcastle-man-united-exploring-axel-disasi-deal_518106.html

10
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« p: 07. Juli 2023, 10:03 »
https://www.nettavisen.no/sport/overgangsrykter?t=lc-Newcastle
Kunne vel blitt eit fint tilskudd ??
Var Harvey Barnes eg  sikta til ja. Syntest også dette er ein god spiller, men pris er vel ikkje nevnt her. Venstre kant er vel vi bra besatt på, men med ein rimelig pris og spilleren er vel enno ung?  Ikkje utenkelig at vår Eddie kunne fått gull av denne gutten her.

11
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« p: 06. Juli 2023, 09:54 »

12
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« p: 03. Juli 2023, 11:33 »
Ser ut til å ha litt av alt. God fart, gode avslutnings ferdigheter, god på å drible, kan spille over hele midtbanen og så er det vel høyre ving som som han har spilt mest på.

Spennende spiller som kan kanskje kan utvikle seg videre i Newcastle. Litt deppa etter at både Maddison og Dominik Szoboszlai har signert for nye klubber så håper vi finner gull.
Ser ut som ein spennende spiller denne Jesper Lindstrøm ja, er enig i det Øyvind!
Det ser fortsatt ut som Liverpool og Tottenham med flere..... blir foretrukket av våre overgangsmål.........
Det me får håpe på er at våre speidere handler og velger mål i det stille, og finner spillere som har lyst å være en brikke i et spennende nytt Newcastle lag.
Som Øyvind ser eg at spillere som vi har vært kobla til forsvinner til andre lag, og nye mål må finnes.
Noen av våre mål bør vel være av den kvalitet som kan gå rett inn på laget??
Med tanke på neste sesong som blir CL spill blir det fleire kamper, og behov for rullering på de fleste plasser.
Spesielt på midtbane, men også forsvarsrekka vår bør få fleire strenger å spela på.
Satser på et par spillere til som kan gå rett inn på laget vårt, men også et par til som talenter !!!
Satser på at EDDIE nok plukker ut de rette for laget vårt 8)


13
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« p: 29. Juni 2023, 14:24 »
Utrolig overrasket over at vi tydeligvis har trukket interessen vår ja. 40 mill høres ut som et kupp! Laget vårt skriker etter en spillertype som Maddison, så håper virkelig vi har en annen i kikkerten.

Har vår interesse for Dominik Szoboszlai sluknet også...? Liverpool er på hugget no ifølge Twitter/nettavisen.
Maddisen er vel så godt som Tottenham spiller........ Går Ungareren til Liverpool så har vi mista begge til klubber som ikkje spiller CL neste år....... Det er lenge igjen før vinduet stenger, men ein av desse burde me vel kanskje hatt i troppen.

14
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« p: 25. Juni 2023, 10:35 »
Eg syntest ikkje det er så imponerende når laget til Maddison rykker ned til Championship. Og dei kampene eg har sett av Maddison syntest EG han ikkje har imponert. Blant anna landskampen mot Malta. Når det gjelder skader har eg eit ønske om at vi  kjøper spillere som ikkje er skadeforfulgt.

15
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« p: 24. Juni 2023, 09:40 »
Dominik Szoboszlai foretrekker jeg over Maddison.

Yngre, leder, sjeldent eller aldri skadet og vil tro han er en fighter som gir alt i alle kamper.

Kaptein på landslaget alt og virkelig en for fremtiden.

We also pretty much know what Maddison’s ceiling likely is - he’s in his prime.  Maddison is an excellent footballer, but he isn’t an elite one and never will be.  No-one would describe him as world class.  Szoboszlai‘s ceiling hasn’t been reached, and potentially he could be a genuine world-beater.
 
I wouldn’t be unhappy with either signing, but I know who I would be more excited about.
Er enig med deg Snkz !!  Dette med skader skal vi la telle høgt når vi velger ut den rette  ;) Og eg meiner vi har brukt lang tid på Maddisen, og må få ein avklaring asap!!!

Sider: [1] 2 3 ... 44