20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Eriksen

Sider: [1] 2 3 ... 509
1
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 19. Mai 2024, 21:13 »
I utgangspunktet tillater jo den turneringen mer rotasjon, pga kvaliteten på motstandere. Spørsmålet er jo om Howe kommer til å være like sta/konservativ som han pleier med rotasjonen. Håper vi roterer masse i den turneringen. Jeg både tror og håper at vi vil.

2
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 18. Mai 2024, 11:46 »
Enig i mye av det du skriver der. Ang skader så tenker jeg det var så mye at det heller ikke kan være ren uflaks (imo), men det var utvilsomt også uflaks. På høsten fikk vi mye rare skader, samt en suspensjon på Tonali som ga oss mindre rotasjonsmuligheter. Samtidig ser jeg er mønster, og det er at flere av spillerne har blitt rushet tilbake og blitt skadet på ny nærmest hver gang. Dette tror jeg Howe har lært av. Willock ble jo endelig besluttet å la hvile ut sesongen, mens han nettopp sa at Pope og Joelinton matches forsiktig da vi har en ny sesong til høsten, og at han ønsker å unngå ny langtidsskade på de. Ja, vi har flere alternativer nå, men Dubravka har ikke akkurat vært tidenes beste keeper heller, så det ville vært lett å bare kaste inn Pope. I tillegg er jo i utgangspunktet både Willock og Joelinton mye bedre enn både Longstaff og Anderson. Føles derfor ut som at Howe og teamet kanskje har lært litt her. Og du har rett, er tross alt første sesongen hans i Europa, så jeg vil tro og håpe at han har lært masse på veien. Neste sesong blir nok en stor test for han.

3
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 18. Mai 2024, 01:17 »
Howe fortjener å prøve igjen neste år med en fit stall. En helt ok sesong alt i alt. Men, det at Trippier kommer inn og automatisk tar over dødballene fra Gordon er et av problemene jeg har med Howe. Trippier har ikke tatt gode dødballer siden starten av sesongen. Dette har Gordon vært svært god på i Trippiers fravær. Hvorfor går vi da tilbake til Trippier? Litt som da vi spillte med Burn fast på venstreback uansett hvor dårlig det gikk, basert på prestasjoner fra sist sesong, eller fysiske attributter. Her synes jeg at Howe er litt for konservativ.

Korriger hvis jeg tar feil, men Trippier har da fremdeles langt flere assists på dødball enn Gordon utifra det jeg kan se (og flere xA generelt om det er noe man vektlegger). Blir kanskje vanskelig å ta fra han dødballer når statistikken viser at vi fort scorer flere.

Trippier koster oss 1-0 og så rusten og unormalt sløv ut ved flere anledninger. Ville allikevel ikke solgt da jeg tror det er en meget god spillertype og leder å ha i stallen.

Trippier har tatt 225 dødballer mens Gordon har tatt 65, så det skulle vel bare mangle. Denne sesongen (fbref):

Gordon 2 assist fra dødball, 18 dødballpasninger som fører til avslutning.
Trippier 3 assist fra dødball, 28 dødballpasninger som fører til avslutning.

Trippier: 1,33% som fører til assist, 12,44% som fører til avslutning
Gordon: 3,08% som fører til assist, 27,69% som fører til avslutning

I tillegg har Trippier bare blitt verre og verre på dette. Har jo ikke tatt gode dødballer siden oktober, likevel skal han ta absolutt alle når han spiller, selv om Gordon har vært god på dette i hans fravær. Føler det blir litt tunnelsyn.

4
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 16. Mai 2024, 15:27 »
Ser det er en del kommentarer rundt på bla. Facebook som krever at Howe sparkes. Er overhodet ikke blant den gjengen selv. Han har vist nok den tiden han har vært her til å fortsette neste år også, mener jeg. 

Men, forventer en ordentlig evaluering av både treningsopplegg, rotasjon/innbytter, samt det medisinske apparatet. Noe har vært riv ruskende galt med alle de skadene vi har hatt. Mange kamper ja, men det er det andre som har hatt også, uten i nærheten av samme antall skader.

Helt enig, nevnte dette tidligere. Howe slet med skader i sin siste sesong med Bournemouth også. Han burde skjønne at det er noe som kanskje må endres litt på. Håper vi ser resultatene av dette neste sesong. Og, jeg har lagt merke til at vi på langt nær presser like intens som sist. Kanskje vi prøver å gå over til en spillestil som er litt mer bærekraftig?

5
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 16. Mai 2024, 01:17 »
Howe fortjener å prøve igjen neste år med en fit stall. En helt ok sesong alt i alt. Men, det at Trippier kommer inn og automatisk tar over dødballene fra Gordon er et av problemene jeg har med Howe. Trippier har ikke tatt gode dødballer siden starten av sesongen. Dette har Gordon vært svært god på i Trippiers fravær. Hvorfor går vi da tilbake til Trippier? Litt som da vi spillte med Burn fast på venstreback uansett hvor dårlig det gikk, basert på prestasjoner fra sist sesong, eller fysiske attributter. Her synes jeg at Howe er litt for konservativ.

6
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 15. Mai 2024, 22:23 »
Begynner å bli mektig lei Trippier. Jeg var jo en av de som tenkte vi kunne solgt han i januar. Har ikke akkurat tjent så mye på å beholde sålangt. Ja, han har vært skada, men det er jo også typisk eldre spillere.

7
Spillere og ledere / Sv: Alexander Isak
« på: 09. Mai 2024, 17:17 »
https://www.premierleague.com/news/3997090

Gå inn og stem på Isak :)

Selv om kanskje Isak er et lite hakk bedre enn Gordon, så synes jeg at Gordon fortjente det mer, rett og slett fordi Isak har vært en del ute og Gordon har prestert jevnlig, til tross for å ha spilt nesten alle kampene. Selv i perioden hvor vi slet på det meste gjorde ikke Gordon seg bort. Men, som sagt, Isak har høyere toppnivå. Ingen tvil om det.

8
Generelt / Sv: Hvor er de nå?
« på: 08. Mai 2024, 23:05 »
Joselu da.. Hvorfor solgte vi han? ;D

9
Spillere og ledere / Sv: Alexander Isak
« på: 04. Mai 2024, 22:20 »
Synd Haaland stikker av med gullstøvelen, hadde vært rått dersom Isak klarte det. Isak er vel nr. 2 ift. mål per 90 også? Der er avstanden opp til Haaland mindre, da han har spilt 275 min mer.

10
Spillere og ledere / Sv: Alexander Isak
« på: 28. April 2024, 13:51 »
Stemmer, 19 mål i ligaen. 1 mål bak Haaland og Palmer på topp. Isak har også kun spilt 1940 minutter, hvor han i en vesentlig del av disse minuttene har spilt med skade og/eller på vei tilbake fra skade. Ganske så utrolig. Må vel være en av de aller beste spillerne som har spilt for oss siden PL startet opp i 1992?

11
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 25. April 2024, 23:12 »
Aha! Da tar jeg nok feil. Hadde inntrykk av at Tonalis styrker var spill på små flater, defensivt arbeid og smarte, sugende løp fremover både med og uten ball. Men han er en boksåpner ala Paqueta? I såfall er jo det bra, for det er en sånn person Newcastle virkelig mangler. Bruno er god til å diktere spillet, og har både overblikk og pasningsfoten, men skulle hatt en lignende spiller som er mer offensiv også. Når Newcastle møter lag som er veldreid og godt organisert defensivt, har de egentlig ingen som greier å åpne forsvaret med en ekstremt smart og god pasning.


Og Bruno er definitivt kreativ, men ikke på samme måte som f.eks Paqueta. Han har ikke de ekstremferdighetene akkurat der, men er latterlig god sånn ellers.

Hvis det er meg du svarer, så skrev jeg at jeg ikke tror at han er en boksåpner. Må innrømme at jeg er ganske usikker selv. Har både hørt og sett han ofte ser etter en killer pasning offensivt, men om det ofte fører til mål er jo en annen sak. Jeg har også hørt at de kvalitetene du nevner er noe han er god på, dog. Usikker på små flater, men han skal være god på deffensiv jobbing og sugende løp tror jeg stemmer ut fra det jeg har hørt. Han skal visstnok være ganske god på langpasninger?

Han var hvertfall veldig glad i å spille ballen på første touch på starten av sesongen, men noenganger virket det litt vel forhastet, og det resulterte i feilpasning. Husker særlig en CL kamp der han hadde under 60% pasningstreffsikkerhet.

12
Transfers / Sv: Transfervindu sommer 2024
« på: 25. April 2024, 19:43 »
Er faktisk helt sykt hvor entitled han Ratcliffe virker. Han sier egentlig at problemet med fotballen er at han ikke kan få alt han peker på for småpenger? Tidligere var han ute i media og mente at skattebetalerne i England skal betale for ny stadion til Man Utd. Helt utrolig. De byr halvparten av det Newcastle ga for Ashworth og gråter over at han må på gardening leave, siden budet ble avslått. Det blir som om vi skal by £50 mill for Haaland, og gråte i media over at det er noe galt med fotballen når det blir avslått. Kvalmt.

13
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 25. April 2024, 19:19 »
Omtrent som Bruno, som regnes som kreativ  ;)

Neida, ingen av de blir den nye Messi eller M'bappe, men de har jo en dypere rolle også. Husker ikke hvor, men leste meg opp på en analyseside om Tonali. Dyptliggende playmaker, eller Regista hetr det visstnok nå, som er flink til å vende spillet, starte og bygge opp angrep, samt bli med oppover. Er nok langt bedre til å dette enn f.eks. stakkars Longstaff.

Syns nesten litt synd på Longstaff, samme maset i fjor om dårlige prestasjoner, men når han var ute noen kamper så sleit vi. Han sliter visstnok med en skade nå, og er neppe 100%. Men, noe annet enn en squad-player blir han vel neppe?

Se også nederst på siden her: https://en.wikipedia.org/wiki/Sandro_Tonali

Han er nok/vil nok ikke være, sist eller nest sist på ballen, men vil tro han ganske ofte kommer til å være 3. eller 4. sist.

Nå bare gjetter jeg, men vil tro Howe ønsker en midtbanetrio med Bruno og Tonali som registas, Joelinton som ryddegutt. Offensive backer på hver side som kan komme på overlapp. En trio foran som kan løpe, skape og score.  Og alle må være i stand til å presse høyt og intensivt.

Problemet er ikke nødvendigvis at vi mangler noen til å være tredje sist på ballen, for det hjelper lite når de som skal være nest sist på ballen ikke evner å få til noe som helst mot en vegg av forsvarere. Vi trenger noen som kan være nest sist på ballen. Det er derfor jeg nevner "Bernardo Silva" type, jeg anser hverken Bruno eller Tonali som en slik type spiller. Kan vel nevne Maddison i samme slengen. Willock var forholdsvis flink til å skape innenfor motstanderens 16-meter, men han vet jeg ikke om vi kan regne med lengre.

14
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 25. April 2024, 19:11 »
Er ikke nødvendigvis helt enig med deg her Eriksen. Med Tonali og Bruno, har vi to kreative på midten som er i stand til å skape sjanser og overganger. begge er gode på små flater. Med en Joelinton som ryddegutt, bør det være en midtbane i stand til å bryte ned de fleste forsvar. Sammen med Gordon og Barnes, har vi kantspillere som også er i stand til å skape assist og mål.

Men ja, også enig i at vi sliter pr. i dag med å bryte ned lag som legger seg bakpå. Men når midtbanen stort sett har bestått av Longstaff og Miley i senere tid, sammen med Bruno, så blir det tungt. Willock er jo og en som gjerne trenger noe rom å løpe i, selv om han klarer å dra av en mann eller to når han er i humør og form.

Det sagt, bare 4 lag som har scoret mer enn oss, vi har vel scoret flere enn vi gjorde totalt i serien i fjor. Så det er jo ikke slik at vi ikke scorer :)

Med en oppgradert høyre kant, en spiss som kanskje er av en annen type enn Isak for variasjon, samt en solid midtstopper, bør vi med skadefri tropp være et lag som kommer til å slå godt fra seg neste år.

Noe jeg er helt enig i, er at Howe må lære seg til å rotere mer. Trenger ikke vente til han er pokka nødt hver gang. Unødvendig slitasje på troppen.   

Har ikke sett nok av Tonali, men hadde heller ikke det inntrykket at han var en boksåpner mot dyptliggende lag. Heller en som er god på stikkere fra distanse, type kontringer for eksempel. Bruno er kreativ, men det var ofte ikke nok sist sesong når vi møtte lag som parkerte bussen. Det er vår svakhet. Grunnen til at vi har scort mye mål er at vi er gode på å drepe kamper hvor motstander må jakte mål for å slå tilbake, og vi får de rommene som vi trenger. Samt at vi har scort en hel haug mot elendige forsvar som Luton og Sheffield, pluss lag som står høyt og gir oss masse rom, som Tottenham og Villa. Mot de 4 lagene jeg nevnte har vi scort 25 mål på 7 kamper. Mot lag som liker å ligge dypt så sliter vi betydelig mye mer. Det er der topplagene skiller seg ut, de møter stadig lag som legger seg veldig dypt, og har derfor flere tekniske spillere i angrep som kan komme seg gjennom slikt. Jeg vil mene at kun Isak og Willock er de spillerne for oss, og vi har klart å ødelegge sesongen til Willock. En Arsenal fan sa til meg da han først fikk akilles skaden, at det der er en skade som er veldig lett å slå opp. Likevel ble kan kastet inn igjen til å starte hver kamp kort tid etter han var tilbake, og det var ingen overraskelse at han kun holdt et par kamper. Dette gjentok seg nå i år.

15
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 25. April 2024, 13:15 »
Akkurat nå er det 2 ting jeg er bekymra for med Howe. Det ene er at dersom vi ikke skaffer oss alternative gameplans og/eller begynner å rotere mer, så får vi samme krisa neste gang vi er i Europa. Jeg skjønner at han ønsker å fortsette med det som har funka så bra for han tidligere, når det ikke har vært noe Europeiske kamper i bildet, men man kan ikke forvente at spillerne vil tåle det 2 ganger i uka og fortsatt ha masse energi, uten å få masse skader. Nr 2 er at vi alltid går etter Howe sin type spillere i vinduene. Spillere som spiller intensivt, jobber hardt, og liker å presse. Dette har funka for lag som Bournemouth og Newcastle etter takeover (med et godt spillermateriale, men ikke elite). Men, som vi så i går er vi sjanseløse mot lag som forsvarer et resultat med mange mann bak. Det er en gjenganger. Vi har jo nesten ikke tekniske spillere i det hele tatt. Det er ingen Bernardo Silva i laget vårt. Og jeg mistenker at Howe ikke har noen planer om å kjøpe en slik spillertype heller. Som han har sagt i et intervju: "I truly believe that if you keep doing what you are doing, then good things will come eventually." Derfor har jeg ikke mye tro på at disse tingene vil bli fikset inn i neste sesong.

Sider: [1] 2 3 ... 509