20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Meldinger - Anders

Sider: [1] 2 3 ... 549
1
Først og fremst; deilig å se at det fortsatt er aktivitet på forumet! Det har gått helt i glemmeboka mi de siste årene, men ser når jeg tilfeldigvis logget inn her nå, at her er det jo liv!!!  :-*

Hjelp ønskes!

I fjor sommer ønsket vi å få i gang igjen en norsk supporterklubb for Newcastle-fansen. Og selv om det ble veldig stille på den fronten, er det ikke dødt og begravet.
Noen få personer prøver igjen å stable en supporterklubb på beina igjen, men det finnes en del utfordringer ved å gjøre dette.

Først og fremst handler det om tilbud. Vi som styrte supporterklubben før, følte ikke at tilbudet vi klarte å gi til medlemmene våre var bra nok. Vi mistet tilgang til både billigere drakter, og billetter på hjemmekampene.
Dessverre har vi prøvd å få tilbake tilgangen på billetter, men dette forgjeves. Klubben er ikke interessert i å selge billetter via andre, de vil selge de selv. Og dermed ha kontroll på det.
Draktene håper vi nå å få tilgang til, men det ser også litt vanskelig ut pr dags dato. Adidas tar over som leverandør fra sommeren av, men har lagt ned hovedkvarteret sitt i Norge. Men det finnes fortsatt folk som jobber for Adidas i Norge.
Så der kommer vårt første spørsmål: Er det noen som vet om en måte å komme i kontakt med Adidas på? Enten som kjenner noen, eller som har en måte å komme i kontakt med de på?


Utenom det drives en supporterklubb på frivillig basis, med den tiden man har til rådighet. Vi er ganske privilegerte som har hatt dyktige Sander Klev til å skrive preview og referat på seriekampene de siste årene. En jobb som tar en god del tid, men som han har gjort med bravur.
Ellers har undertegnede oppdatert FB-siden under kamper, og når det har vært noe ellers. Men vi skulle gjerne hatt flere artikler på hjemmesiden, for å holde fansen oppdatert.
Dette tar også en god del tid, når man ikke er fler enn 2 stykker om jobben.
Så vårt andre spørsmål er: Er det noen som har lyst til å bidra på en eller annen måte rundt en eventuell supporterklubb?

Bidrag kan komme i mange former. Vi ønsker oss flere til å skrive artikler på hjemmesiden, oppdatere FB-siden med småsaker, og andre småting. Skulle vi få opp en supporterklubb på beina igjen, vil vi også prøve å få arrangert både store og små treff i flere byer.
Da trenger vi også noen til å ta litt ansvar for det, gjerne organisere treffet og kanskje ordne noen avtaler med et utested eller noe for våre medlemmer.
Kanskje man kan få et fast sted i de store byene, med rabatter for medlemmene? Sånne ting ønsker vi å utforske, og da trenger vi hjelp!

Er noe av dette av interesse, eller har du noen ideer/innspill? send meg en mail på anders@newutd.no

2
Annet / Sv: IPTV
« p: 01. Aug. 2022, 21:30 »
den du linker til er innafor. iptv norge, brukt den tidligere

3
Toon Army Norway (TAN) / Supportercup 2022 - 4.juni
« p: 07. Mai 2022, 12:29 »
Supportercup 2022, på Snarøya!

https://newutd.no/supportercup-2022-lordag-4-juni/

Skulle hatt med litt flere spillere her 😉

4
Toon Army Norway (TAN) / Sv: Billetter
« p: 27. Mars 2022, 21:01 »
Det er mye lettere å sende oss en mail/melding på facebook, enn her inne. Dessverre.

Men Newcastle har dessverre kuttet ut den avtalen vi hadde om billetter, så per dags dato har vi ingen avtale om billetter. Dette er noe vi prøver hardt å få på plass igjen, men det er veldig vanskelig når de ikke svarer på henvendelsene våre.

5
Fotballspill / Sv: FM 2022
« p: 28. Nov. 2021, 11:04 »
Veldig fan av bilder, logoer og drakter i spillet.
Og snublet over denne her; https://www.fmscout.com/a-premier-league-fantasy-kits-2021-2022.htmlMye bedre enn de vi har IRL synes jeg.

6
Spillere og ledere / Eddie Howe
« p: 21. Nov. 2021, 22:19 »
Selv om forumet ikke er det som det en gang var, trenger Eddie Howe fortsatt en egen tråd :)

Teknisk sett ikke ledet oss i en kamp enda, så tenkte vi måtte opprette tråden før den tid.

7
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« p: 17. Okt. 2021, 22:37 »
Det var ikke min mening heller altså, hvis du tolket det dit. At han er et offer.
Han er et offer av egen inkompetanse i jobben han har utført.
Husker fortsatt Sheffield United borte i fjor. Det er noe av det verste jeg har sett. Forsvarte oss i 80 minutter, mot et lag uten en seier så langt i sesongen. Kjørte over de etter vi slapp inn, men fikk ikke mål. Tapte 1-0 mot ligaens desidert dårligste lag på det tidspunktet.

Neinei, Anders. Var ikke ment mot deg, men not dinosaurpunditsene i England:)

Good, da er vi enige 😉

8
Til Bruce forsvar har han ikke fått velge spillere på midtre hylle en gang synes jeg.  Under Benitez hadde vi en vesentlig bedre og mer bevegelig midtbane. Slike spillere beskytter forsvaret også. Longstaff, Shelvey og Hayden synes jeg blir for lite bevegelige og kreative.  Det er også en av hovedårsakene til at vi mister kontrollen og ballbesittelen i kampene gang etter gang.

Ja midtbanespillerne vi har nå var både bedre og mer bevegelige under Benitez, så du har helt rett der.. Merkelig hvordan det der funker.

Kan være at Bruce gir flere fridager enn dager med trening.. filosofien til Bruce (i den grad man kan finne en filosofi): hvile seg i form!

9
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« p: 17. Okt. 2021, 13:57 »
Det var ikke min mening heller altså, hvis du tolket det dit. At han er et offer.
Han er et offer av egen inkompetanse i jobben han har utført.
Husker fortsatt Sheffield United borte i fjor. Det er noe av det verste jeg har sett. Forsvarte oss i 80 minutter, mot et lag uten en seier så langt i sesongen. Kjørte over de etter vi slapp inn, men fikk ikke mål. Tapte 1-0 mot ligaens desidert dårligste lag på det tidspunktet.

10
Ny æra, ny kamp.
Må blåse litt liv i disse kamptrådene igjen, før var det mye trøkk i disse på kampdager!

Hva tror vi? Kan laget ha fått en boost av oppkjøpet, og alt styret rundt? Eller kommer vi ned på jorda igjen i dag (sportslig)?
Jeg har troa på poeng, men tør ikke å tro på seier.

11
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« p: 17. Okt. 2021, 01:21 »
Kessie tror jeg blir vanskelig, men ikke umulig.

Max Aarons, Tarkowski og Kamara er smarte og gode signeringer tror jeg. Men Martial? Er langt fra overbevist der altså, han ønsker jeg ikke til klubben tror jeg. Må finnes bedre alternativer der ute?

12
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« p: 17. Okt. 2021, 01:19 »
Skjønner at det er mye styr for Bruce, og at han har gjennomgått MYE de siste snaut 30 mnd.
Noe synes jeg har vært latterlig av fansen, og flere ting folk kan holde seg for gode til. Mye smakløst på Twitter synes jeg. Andre ting får han tyn for, med rette! Alt som dreier seg om hvordan han utfører jobben sin, er "fair game". Gjort det "ok-" i mine øyne resultatmessig, men verken spillestil eller taktikk er spesielt bærekraftig over tid. Feil mann til feil tid på feil plass (under Ashley).

Samtidig gjør han det svært vanskelig for seg selv.
Ikke sett videoen lagt ut over meg her, men sett småklipp av samme pressekonferanse (antar det er det samme). Kommer med stikk til journalister, "mister" det rett og slett litt innimellom. Havner veldig i forsvarsposisjon, og tåler verken saklige eller usaklige angrep. Det må man som manager i PL/England, og spesielt i Newcastle.
Gjør meg ingenting at han leder laget i denne kampen, og eventuelt noen uker til, såfremt det jobbes med en erstatter i kulissene. Da er det sporty av han å bli værende. Men han kunne gått ut med stil, det gjør han så absolutt ikke slik som han driver på pressekonferanser.
Blir nok godt for både lag, klubb og Steve selv når dette arbeidsforholdet avsluttes..

13
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« p: 17. Okt. 2021, 01:11 »
Tråden stenges for nå..  8)

14
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« p: 02. Juli 2021, 00:11 »
Blir helt gal av å lese på Twitter også. Plutselig leser man gode argumenter for at dette er en "slam dunk", og at de ikke ville ha kommet med denne hvis de ikke var helt sikre.
Så skriver noen overbevisende at dette er et siste desperat trekk, for å legge press på PL og sette de i et dårlig lys (som du sier).

Eneste jeg tenker, er at Nick DeMarco må stå bak dette. Han tweetet det selv, og har helt tydelig hatt en finger med i spillet. Han vet jo veldig godt hva han driver med, så jeg krysser fingrene for at dette er positivt for oppkjøpet.

15
Fotballens verden / Sv: Klubbfotball rundt i verden.
« p: 28. Mai 2021, 20:37 »
Galtier ble jo kraftig linket lenge, og lurer på om det ikke var samtaler der også?

Steve McClaren observerte jeg på benken til Derby County i deres siste i år. I hvilken rolle vet jeg ikke, men har er med i teamet til Rooney i alle fall.

Sider: [1] 2 3 ... 549