20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Skrevet av Emne: Wenger motstand  (Lest 2400 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

superswag

  • Supersub
  • ***
  • Innlegg: 481
    • Vis profil
Wenger motstand
« på: 02. Mai 2016, 01:48 »
Ser at en del arsenal supportere vil ha wenger ut.. Og la merke til at han unge i tv2 sport premium studioet, mente det ville være best.. Han vant ligaen flere ganger, før alle kjøpelagene kom på banen. Har tjent så mye på gode transfers at de har finansiert nytt station. Kommet til CL, i alle år, imotsetning til noe annet PL lag. Og dette til tross for at 3 lag er ekstremt pengedopa på hver sin måte, og du har Liverpool som har enorm omsetning, Tottenham, Everton...At han klarer å henge med top 4 år etter år er for meg imponerende, med tanke på at han har langt lavere omsetning enn City, Chelsea, United... I tillegg har mange av talentene vært uheldig med langtidskader og Arsenal er det laget med mest skadeproblemer. Om dette er Wengers treningsmetoder, eller tilfeldigheter og uflaks er uvisst.. Har i tvillegg vært tvunget til å gi slipp på stjernene sine gang etter gang. Fabregas, Nasri, Ashley Cole, Clichy, Adebayor, Toure, Henry, Vieira, spillere som alle, utenom Cole floppet totalt i sin nye klubb. Men hadde Arsenal kunnet bygge videre på det de hadde, istedet for å starte på nytt hele tiden, hadde Wenger hatt en enklere jobbb. Han har måttet starte på nyt en del ganger men riktignok, gått ganske heftig i pluss.

For det første burde det være skam som Arensal supporter å kritisere enn sånn legende han burde være i all managersammenheng. Vil rangere han som kanskje top 3 i verden, med tanke på at han har krigd mot kunstig rike klubber som har slukt til seg stjernene deres, og brukt langt mer penge.
For det andre, har Wengers kontinuitet alltid vært sunn, og han ser fortsatt ikke ut til å ha mistet noe som helst. Er faktsik den toppklubben som gjør det Best i år, når City,United, Chelsea. ikke får noe ut av all pengebruken..