20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Nyeste innlegg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« Nyeste innlegg av Geordie I dag kl. 09:06 »
Så ikke kampen, men skjønt det var langt bedre denne gangen? Får håpe det blir standarden ut sesongen, bare 4 poeng bak Scum nå, hadde vært nydelig å passert de.

Trippier ja, er vel ting som tyder på at han bør få seg en hvil i hvert fall. Også irritert meg at han er fus i alt på dødball, til tross for mange assist. Kunne variert litt mer på dødballtakere, tenker da spesielt fra venstre.

Gordon har imponert denne sesongen, mange målpoeng, og løper kampen igjennom, kamp etter kamp.

Ellers deilig å se at vi faktisk hadde en benk med alternativer igjen. Lenge siden sist. 
2
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« Nyeste innlegg av Eriksen 03. Mars 2024, 22:41 »
Er utrolig imponerende at Gordon, som har spilt sinnsykt mamge minutter denne sesongen, fortsatt holder koken kamp etter kamp. Likevel blir han ikke skadet (enda). Kan bli vår Saka/Salah på sikt, en man alltid kan regne med. Enig ang. Trippier. Jeg tror helt ærlig at alderen begynner å hente han opp. Spiller ikke med samme energi som sist sesong lengre. Tror Livramento kan være et bedre alternativ.
3
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« Nyeste innlegg av boris. 03. Mars 2024, 13:14 »
Bra kamp i går, selv om et par av spillerne presterer under par. Beste med kampen, bortsett fra et par-tre av pasningene Schär, var skaden på Trippier. Synd å si det, men det var helt nydelig å se Livramento i går, og han var blant banens aller beste spillere sammen med Bruno og Schär. Et helt fantastisk innhopp.

Gordon var prima, spesielt i første omgang. Helt nydelig!

Willock var også god, og det er godt å se han tilbake. Noen av pasningene hans var helt ypperlig, og det er vel bare Bruno og Schär som gjør det etter han i den troppen her.

Også er det helt innafor å slippe dødballene til Trippier den siste halvtimen.
4
Generelt / Sv: FA Cup 23/24
« Nyeste innlegg av Geordie 29. Feb. 2024, 13:10 »
Ble sliteseier mot Blackburn, bare for å trekke City borte i neste runde  :(

Skal ikke jeg bli konspiratorisk, men er det virkelig mulig å ha så mye uflaks med trekninger på en og samme sesong? Bortekamper mot City, scum og Chelsea i ligacupen, CL gruppe med Milan/Dortmund/PSG. Riktignok 2 overkommelige kamper hittil i FA-cupen, men de også borte. Nå City borte?!

Something stinks, and it ain't the fish!
5
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« Nyeste innlegg av Eriksen 28. Feb. 2024, 12:08 »
Hverken slitne spillere eller skader kan unnskylde det som foregår om dagen.. Dette må snu snart. De 11 vi putter utpå hver kamp er jo i realiteten mye bedre enn det her. Spillere som Schär, Bruno, Botman og Trippier er jo spillere som Luton, Nottingham og Blackburn bare kan drømme om å ha på laget sitt. At vi må spille med Dubravka og Miley er ikke nok til å unnskylde dette.
6
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« Nyeste innlegg av boris. 27. Feb. 2024, 22:11 »
Det her er helt sjokkerende dårlig som vanlig.


Edit: Blackburn er altså 16. plassen i CC. 16. plass!!!
7
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« Nyeste innlegg av boris. 27. Feb. 2024, 20:46 »
Godt å se at Livramento er tilbake på benken til fordel for Burn.
8
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« Nyeste innlegg av Eriksen 26. Feb. 2024, 03:01 »
Noen andre som la merke til at Klopp, som i dag hadde samme problemet som Howe har hatt flere ganger denne sesongen, valgte å faktisk bytte inn disse ukjente ungguttene for å få på friske legger? Og det i en cupfinale, som de attpåtil endte med å vinne? Vi ble fortalt tidligere i sesongen at dette var en dum idé, at Howe ikke hadde noe annet valg enn å slite ut alle de 11 som spilte 90 min 2 ganger i uka. Her mener jeg at Howe har vært altfor sta.
9
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« Nyeste innlegg av oyvind 25. Feb. 2024, 19:52 »
Godt å se at Newcastle er like dårlig organisert uansett motstander. Samme om det er Arsenal og Liverpool, eller Luton og Nottingham Forest - det skal slippes inn en haug med mål. Skremmende utvikling.

Vi er nok inne i en form dupp, men sesongen er vel allerede avgjort for vår del. Mange skader, alt for mange kamper, for lite rotering og bla. litt for mye håp på enkelte spillere har gitt oss en middels sesong. Vi rykker ikke ned, men kanskje greit å bevare Howe litt til, tenker jeg.

Derimot håper jeg på et godt sommervindu, vi trenger fortsatt å forsterke oss.
10
Generelt / Sv: Premier League 22/23
« Nyeste innlegg av oyvind 25. Feb. 2024, 19:48 »
Tenker vi om situasjonen som har oppstått med Dan Ashworth da?

Rent personlig tenker jeg Scum kan få betale ut av hvitøyet for at vi skal slippe han tidligst 2. sept. 2024.

1. Han sitter på masse informasjon om spillere og overgangsplaner som Scum ikke bør få innsyn i
2. Scum tar kontakt med en kontraktsbundet ansatt uten å spørre Newcastle om tillatelse
3. "Rat"cliffe er nå sur, og klager i meda på oppførselen til Newcastle, etter at han selv driter i normale fremgangsmåter
4. Lite imponert over Ashworth som velger å forlate langtidsprosjektet i Newcastle etter snaut 2 år

Om Scum ikke er villige til å betale, syns jeg det er helt greit om Newcastle lar Ashworth være på såkalt gardening leave frem til januar 2026. Han visste om denne klausulen, så liten grunn for han å sutre evt. Og, om Scum nekter å betale, hva forteller det Ashworth om lysten de har på å hente han?

Dan Ashworth kan råtne i hagen. For meg så er det viktig med lojalitet til arbeidsgiver, og med gang Man Utd kom på banen har den nåværende overbetalte hagearbeider vist sitt sanne ansikt. Bye Bye
Sider: [1] 2 3 ... 10