20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Emner - oyvind

Sider: 1 [2]
16
Reiser / Bedrift fotball tur til Newcastle
« p: 10. Mai 2013, 15:32 »
Hei folkens,

Jeg jobber i en ganske så stor bedrift i Norge, og i denne bedriften er jeg oppmann for fotball laget. (Dette ervervet tok jeg over for kun noen måneder siden).

En gang i året har vi fotball tur med en leverandør. Vi var i fjor i Bratislava og iår går turen til Praha. Neste år derimot, kommer jeg til å legge turen til Newcastle.

I Newcastle vil jeg lage et minneverdig program. Som de amatørene vi er gleder det meg stort at vi kan leie hele St. James Park og spille kamp der. Spesielt dyrt er det heller ikke. Har vært i kontakt med NUFC og de skal ha £ 1500 pr. Lag (Et lag inkl. 18 spillere) Dommer og mat etterpå er også inkl. Det er jo en opplevelse selv for en Liverpool supporter blir spesielt.

Vi har en kurs dag i løpet av 3 dager som er grunnlaget for turen. Nå har jeg vært en del i Newcastle, men håper forsatt dere har noen tips på hva man kan gjøre i denne byen for en gal fotball gjeng som stort sett har promille i kroppen fra morgen til natt.

- Middag ved The tyne hadde vært fint. Noen som har forslag til en koselig/flott restaurant i område?
- The Gate og utelivet på kvelden må selvsagt oppleves.
- Kanskje Hadrians mur bør være et kultur innslag så vi ikke bare blir sittende på puben?
- Er det hoteller dere vet om som gledelig tar i mot et team på 25- 30 stykker, selvsagt med rabatter?
- KLM eller Widerø er vel de beste fly alternativene?
- Vi tenkte også å fylle St James park når vi entrer matta, hva bør vi ta i billett pris? (Neida, det var ironi).

Har dere noen andre forslag? Setter stor pris på innslag og tilbakemeldinger  :)


17
Spillere og ledere / Laurent Robert
« p: 09. Mai 2013, 13:13 »
Vet ikke om dette har blitt postet før, men for noen mål gutten har back in the good old days.


18
Etter flere gode kjøp i januar vinduet er jeg interessert i høre om hvem av spillere på Newcastle som burde være med å kjempe om en plass i start 11ern med en skadefritropp. Vi kan også ta med en benk. Min liste blir følgende:

11.Elver

Krul
Debuchy
Colo
Mbiwa
Santon
Cabaye
Sissoko
Anita
Ben Arfa
Cisse
Marve

Benk:

Elliott
S.Taylor
Tiote
Bigi
Haidara
Obertan
Gouffran

Det betyr "faktisk" at vi ikke har plass til spillere som brødrene Ameobi, Pearch, Willi, Jonas, Nile Raner,"Xisco", Simpson, S. Ferguerson eller Ryan Taylor på benken en gang.

Har vi fått et luksus problem eller har vi forsatt for mye daukjøtt som burde ha vært bytta inn i tallenter?

19
Leste nettopp en artikkel fra nettavisen om noen av Wengers signeringer. . Hvem mener du har gjort de beste kjøpene og begrunn gjerne svaret!

Link:
http://www.nettavisen.no/sport/fotball/article2610449.ece

20
  http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/martins-breaks-ranks-to-attack-allardyce-reign-774614.html

Martins går idag ut å forteller om hvordan han opplevde tiden under Sam Allardyce. Hvis jeg ikke husker feil gikk han ut i media i starten av sesongen og sa han aldri ville forlate Newcastle under Allardyce og hvis Allardyce ble der i 5 år, skulle han pokker meg også bli i newcastle i 5 år.

Dagens interju som også kan leses i helhet på sky sport får vi en annen historie. Allardyce ga Martins aldri sjansen og Martins har vært fortvila i newcastle de siste mnd, men nå ser han frem til å jobbe med Keegan og Martins tror Keegan er den rette til å få laget på gli igjen.

Hva synes dere? Forstålig nok, etter mitt syn, for Martins FIKK ikke mange sjanser under Allardyce. Juvel spiss paret Owen-Martins ble vel brukt kun en gang. Kun 5 hele 90 minutters kamper er det han har fått hittil i sesongen. Jeg må si jeg synes det er på tide å begyne å bruke Martins-Owen siden vi nå bruker en annen spillestil.

Sider: 1 [2]