20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Meldinger - Andy35

Sider: [1] 2 3 ... 7
1
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« p: 08. Jan. 2022, 16:27 »
er det noen som vet om newcastle sin egen tv kanal hvor man kan se kampene dems?

2
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« p: 06. Jan. 2022, 19:01 »
Hvorfor tar det så lang tid før overgangen for trippier er i boks da? han var jo på medical i går og har enda ikke kommet så mye mer og bekreftet at han er klar. eller blir ikke overgangen i boks alikevel. ikke overaskende om han ikke blir newcastle spiller alikevel. når united og tottenham også vil ha han. men han har jo vært avbildet på treningsfeltet .

3
Denne kampen trodde jeg vi skulle klare å vinne, men når laget har en spiller som Clark i laget som jeg personlig er lagets og kanskje ligaens dårligste stopper. Som ødelegger kampen etter bare 10 minutter å klarer først å gjøre en teknisk feil før han river ned pukki og blir helt rett sendt ut. Han trenger vi ikke lenger for han er en spiller som gjør mye rart i hver kamp han spiller. Han ødelegger hele kampen. selv synes jeg newcastle spiller en god kamp med 1 mann mindre i hele kampen , så dette var positivt synes jeg, men vi er fortsatt uten seier og dette ser mørkt ut med tanke på å holde plassen i ligaen, dette var en must vinn kamp. nå er Burnley neste på lørdag også hjemme, den er klokkeklar at vi må ha 3 poeng. men dagens kamp ødela en mann for laget... Hadde jeg vært manager så ville jeg aldri brukt han, Fernandez er en bedre stopper.

4
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« p: 10. Okt. 2021, 00:19 »
Men tror dere at i og med at mange nå klager og ikke liker dette oppkjøpet, tror dere at premier league kan stoppe og blokkere avtalen igjen da. pga nå er jo klubben blitt solgt og pengene og alt er jo i bank osv...

Jeg er enig i en god del av denne overtakelsen, men tar man til det sportslige så vil og bør jo dette bli bra for klubben på sikt, Mike Ashley ønsket ikke å redde denne klubben, han brydde seg ikke. Det var flere som ville kjøpe klubben men Ashley ønsket bare å selge til Saudi. Jeg er sikker på at Amanda Staveley som ligger mye bak og som har en del av ansvaret i klubben nå, vet at klubben vil bli drevet på en fin og god måte og Saudi vil jo ikke være så mye med i selve det sportslige. Vil nok ikke få se Bin Salam på kamper. Jeg tror helt sikkert mange hadde sagt det samme om den som kjøpte  PSG  eller Man city at dem ville sagt det samme da også, pga dem har mye negativt bak seg dem også... Men jeg liker absolutt ikke dette med som blir nevt negativt etter overtakelsen, men sportslig og økonomisk vil dette bli bra for klubben.

5
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« p: 07. Okt. 2021, 14:41 »
Vettu hva asså jeg blir så jæææævla forbanna og irritert på dere som er her inne og som er supportere av denne fantastiske klubben at når noen av dere faktisk ønsker ashley videre i stede for saudi som kan komme inn med masse nytt. jeg blir kvalm av deg som sa selv at jeg blir kvalm av dette. jeg er faktisk veldig glad nå om dette nå skulle fra skysports bekrefte at dealen er i boks så kan vi si farvel til ashley som ikke har gjort noe for denne klubben i det heletatt. jeg tror nok nye eierne vil hjelpe med investeringer til nye spillere men kanskje ikke like som city var og har vært, men jeg ønsker en klubb som drives riktig og som kan ta klubben vår til nye høyder enn 14 år med ashley... jeg tror ihvertfall vi nå kan bli en klubb som kan kjempe om titler og topp 6 igjen i PL. Jeg tror dette kan bli bra jeg... at dere er negative gjør meg irritert og kvalm. når vi nå alle har ønsket ashley bort leeeenge . så er dere enda ikke fornøyde, herrlighet.

6
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« p: 03. Okt. 2021, 14:03 »
Det er ikke mange spillere heller som vil spille i newcastle så lenge ashley og bruce er i klubben. bruce har aldri fått til noe i sine tidligere klubber og newcastle er den største klubben han har vært manager for, men han er ikke god nok for en så stor klubb. Han er ingen PL Manager, Championchip hører han til...  Mike Ashley er og blir en gjerrig mann som kun bryr seg om seg selv. Synes synd på Klubben vår som fortjener såååå mye bedre.

7
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« p: 03. Okt. 2021, 13:58 »
Kan si det sånn at dette er ashley som kjører klubben til nedrykk, og jeg tror ikke om det blir nedrykk at saudi er veldig intresserte da å skulle bli nye eiere. Om ashley ønsker å få solgt klubben må han sparke bruce og få inn en ny manager. feks så kan han gi Jones muligheten men uansett hvem som skulle ta over så vil ikke ashley gi manageren midler til å forsterke laget og da hjelper det lite...  Vi har hentet et par søramerikanse spillere som Vilca og santiago Munez og da burde disse ihvertfall fått mulighet til å komme inn på laget. bedre det enn hvis vi ikke kan få penger til nye spillere så kan vi ikke hente spillere som kun er ment som skal spille på 23 laget, det er så dårlig og svak klubbledelse at ingen klubber i Europa har en eier som ikke bryr seg. Se på Watford som har sparket sin manager igjen, men dem bytter manager hele tiden, men dem ser at resultatene ikke er bra og det gjør ikke Ashley pga han bryr seg null og niks ... Hadde jeg vært eier å i samme sted som ashley så hadde jeg ihvertfall gjort alt for å hjelpe klubben til det beste... Jeg er skeptisk til om vi får noen nye eiere i 22 også, men newcastle må begynne å vinne kamper om laget skal klare seg denne sesongen...

8
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« p: 14. Sep. 2021, 13:30 »
Jeg vil ikke si noe om at Bruce har skylden i at resultatene er blitt som det har blitt, jeg vil heller legge mest av skylden på Mike Ashley som ikke har noe ambisjoner og som ikke vil hjelpe klubben oppover på tabellen ved å ikke gi bruce penger til å forsterke laget. Vi så alle nå i vinduet som var hvor mange vi kunne hentet både som lån og vi har enda mulighet å hente spillere som er uten kontrakter, men dette vil ikke ashley heller hjelpe med og da kan vi ikke bli noe bedre enn sist sesong. I år får vi det tøft med å holde plassen alle i klubben minus ashley og Charnley ser at det blir tøft. Og nå som Wilson også er mye skadet og ikke er en spiss som holder seg skadefri og dette er noe vi ikke har råd til å miste så mange ganger. At ashley kunne hentet en spiss uten kontrakt som feks en Sturridge som er ledig og en gammel kjenning i Cisse feks kunne ihvertfall hvert en å ha inn nå som wilson er ute til slutten av oktober. Vi scorer ikke mål, vi har sjanser i kampene men scorer får lite. Almiron scorer lite, Saint Maximin er god men det hjelper lite når vi ikke scorer nok mål. Gayle får jo ikke spille og Joelinton scorer ikke.. da blir det vanskelig...   Eneste vi må ønske og håpe skal skje er ny Eier. da kan vi glede oss igjen. Nå er det bare en tynn suppe av ledelse noe det har vært siste 10 årene....

9
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« p: 02. Feb. 2021, 23:20 »
Jeg slakter Steve Bruce sitt laguttak i dag.. Jeff Hendrick hva gjør den mannen egentlig og hva er det bruce ser i han. velger å starte med Saint maximin på benken... Jeg synes Schaer også spiller dårlig, skyter som han ikke tror på hva han gjør i en periode newcastle må score og sløser vekk muligheter... jeg trodde newcastle skulle vinne i kveld også etter seieren mot everton. Dem startet kampen og hadde kontroll helt til det ble svart... Almiron var newcastle sin klart beste spiller i dag...

Nå må vi vinne neste hjemmekamp til helgen, ellers tror jeg det blir tøft å holde seg...

10
Transfers / Sv: Overgangstråden januar 2021
« p: 02. Feb. 2021, 11:33 »
Det er vel en grunn til hvorfor ingen ønsker å komme til Newcastle. Grunnen er Mike Ashley.. Han ønsker ikke å hjelpe klubben til bedre tider og da er det også klart at bak kulissene så er det mye rart og ingen ønsker å takke ja så lenge fansen hater eieren og Mike ikke bryr seg.

Ta feks Idrissa Gueye som var ønsket på lån... hadde newcastle hatt nye eiere så hadde han nok kunne tenke seg å spille for newcastle....

Hater den mannen, og håper får virkelig det skjer noe på eierfronten snart.. fortsetter det slik blir dette verre og verre...

Joe Willock tror jeg er en ok lånesignering. mer offensiv og box til box spiller... Longstaff brødrene mener jeg ikke er gode nok.

11
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« p: 25. Jan. 2021, 16:13 »
Alle vet at ashley gjør alt han kan får å rykke ned og da blir ikke bruce sparket... dessverre..

Vi har spillere som ikke er i 25 mannstroppen som er bedre enn flere av dem som er i den. Atsu blant annet, Saivet er en god spiller som aldri har fått vise seg frem. Jeg synes ashley er den svakeste og idiotiske eier som noensinne har vært i ligasystemet.. Han elsker å gå i mot fans og media. Tror ikke det bare er Bruce som spillerne ikke har tro på, men også Ashley..

Også sier Bruce han ikke vil starte med Saint Maximin noe som også tyder på at bruce ikke vil yte det beste .

12
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« p: 13. Jan. 2021, 12:51 »
Mike ashley sier at bruce ikke får sparken. dette sier litt om hvor lite han bryr seg om klubben. Han bryr seg ikke en dritt.  Om newcastle rykker ned blir det ihvertfall ikke noe ny eier heller.

Ashley har helt siden han ble eier aldri brydd seg. blir forbanna på den mannen.

Han leker med alle, jeg tror ikke Garderoben og spillergruppa ønsker å yte sitt beste med bruce som manager... slik han spiller så skjønner jeg... Spiller 5-4-1 mot alle og blir rundspilt av alle da hjelper ikke denne defensive taktikken. Elendig Manager som i fjor var heldig og som denne sesongen ha gått verre, da blir det nedrykk. Møter arsenal neste og blir rundspilt og knust... 4-0.. Wilson burde scoret i går. men han har scoret fleste av målene på straffe og fra 1 meter...

13
Generelt / Sv: Newcastle i media
« p: 12. Jan. 2021, 20:01 »
Steve Bruce er en elendig manager.. aldri vært god i andre klubber heller. Samtidig er Newcastle en større klubb enn sine tidligere klubber han har vært i. Alltid vært kjedelig manager med samme taktikk...

Men uansett så må jeg si at når han setter ut laget så må laget spille som om di vil være i ligaen, men dem spiller ikke fotball i det heletatt. mye feil passninger. får svakt... med ashley som eier vil det ikke bli noe bedre om bruce skulle få sparken. for ashley gir ikke penger til å forsterke laget... ELENDIG EIER og ELENDIG Manager sier at dette går dessverre dårlig...  spillere har dem nok av gode spillere, men ingen viser noe... Almiron svak, Longstaff og Hendrick er ikke gode nok. Vi må få tilbake artisten allan Saint Maximin, uten han vinner vi ikke matcher.

14
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« p: 16. Des. 2020, 21:29 »
Slik Newcastle spiller under Bruce så vil vi alltid spille. Han er ikke offensiv taktisk manager. Han er en elendig manager. Newcastle har vært heldige i mange kamper og hatt ballen minst i samtlige kamper. Det er får svakt å tape 5-2 mot Leeds. og når taktikken til Bruce og formationen er som den er så burde man være bedre defensivt. men tvert i mot... Joelinton synes jeg er svak foran mål. Lewis har vært svak i siste kampene. Men nå har vi 17 poeng og jeg tviler på at vi rykker ned, men spiller vi slik i hele sesongen og ingen nye spillere inn i januar så blir jeg skeptisk.

Siste 20 minuttene i kveld så så det virkelig ut som at Koronasmitten i laget ble verre.

Laguttaket var dårlig også...  Virker som bruce ikke vet hva han skal gjøre.

15
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« p: 06. Nov. 2020, 22:48 »
Ligaens svakeste manager med bare dritt. han gjør alt for mange svake taktiske ting og dårlige bytter. Newcastle elendig mange feilpassninger. Longstaff brødrene er for meg ikke gode nok. Hayden burde spilt i stede. Hendrick svak. Nei han gjør dette laget svakere Bruce. Han er lykkelig og glad uansett. Jeg skjønner ikke. Dårligste spillestil i ligaen.

Sider: [1] 2 3 ... 7