20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Emner - siddis

Sider: [1]
1
Det nærmeste vi kommer et lokaloppgjør denne ligasesongen?
SJP har vært utsolgt i lang tid til deres første møte i ligaen utenom PL siden 88.
To klubber styrt av hver sin kronidiot, den ene verre enn den andre.

Gayle ute. Hayden og Clarke kanskje tilbake?

TV: Eurosport Norge. Opp med lyden i det 11. minutt. For det var virkelig bare én Gary Speed.
“We can’t replace Gary Speed. Where do you get an experienced player like him with a left foot and a head?”sir Bobby Robson

“Gary Speed has never played better, never looked fitter, never been older.” Samme sir Bobby


2
Stål eller kull? Skjære eller ugle? Sheffield Wednesday - Newcastle United. To klubber med ekte sjel som er enige om at vertikale striper er det beste, men røde striper er djevelens verk.

Turen går til Hillsborough i kveld. Et av de mest omtalte stadioner på balløya. Oftest, naturlig nok med negativt fortegn. Allikevel vil jeg personlig si at det er en perle med klassisk engelsk uttrykk.

Kevin Pressman, Paolo DiCanio og Petter Rudi har forsvunnet siden sist jeg så en kamp med uglene. Inne er spillere noen har hørt om. Blant annet Hooper, Forrestieri og Rhodes.

Newcastle bør vinne om en skal vinne serien og SW bør vinne om en skal ha playoff.

TV? Eurosport player

3
Kamper / Newcastle-Burton 5.4.2017 20.45
« p: 05. April 2017, 19:51 »
Etter å ha hatt en småpen streak på kamptråder, forsøker jeg meg igjen. Nå hjemme mot askeladden Burton Albion. The Brewers har aldri vært på SJP, så vi får satse på de er i turistmodus og får tatt noen selfier når de først er her. Måtte det bli lenge til neste gang.

Ellers er Burton i relativt god form med 2-2-1 på de fem siste. Det samme som oss. Men forutsetningene er selvsagt helt annerledes. Vi kan ikke være fornøyd med slik poengfangst i lengden.

Yedlin, Clark og Aarons ute. Murphy tvilsom. Turner hos Burton har tatt en Shelvey med noe rasistopplegg, men der det vist en anke på g med et utgangspunkt på fem kampers karantene.

Ellers runder vi millionen i dag på antall tilskuere i ligaen for første gang siden 51/52. Gledelig når vi først skulle ned. (Nufc.com)

TV?: neida

4
Kamper / Newcastle-Wigan 1.april 16.00
« p: 01. April 2017, 08:45 »
Dette er ingen spøk. Gabriel Obertan er på vei til St.James igjen. Vel og merke som wiganspiller. Men det skulle da være typisk om han fikk årets storkamp i dag.

Sannsynligvis starter både Gayle og Shelvey. Dessuten er Clark klar etter å ha meldt forfall til landskamp. Optimisme rundt Hayden på nufc.com men Yedlin er ute sammen med Rolando "trefot" Aarons.

Wigan har 7 poeng opp til sikker plass og trenger en solid formtopp mot slutten nå for å klare å overleve i divisjonen. Wigans siste seier kom borte mot Birmingham 7. mars. Etter dette har de to strake tap mot Bristol og Villa.
Alt, bortsett fra at vi er Newcastle, tilsier hjemmeseier, altså nok et potensielt bananskall. Regner med Wigan spiller kompakt, noe vi mestrer særdeles dårlig. Ingen spesiell grunn til optimisme med andre ord.

Will Grigg will not be on fire på grunn av skade.

TV: Niet. Så tune inn kortbølgenettet og få den med deg på radio om du ikke har annet å gjøre.

5
Kamper / Reading- Newcastle 21.00 på radio og vglive
« p: 07. Mars 2017, 15:01 »
Horisontale vs vertikale striper. Og jeg spør gjerne hvorfor Reading uttales annerledes enn reading.

http://www.footballgroundguide.com/leagues/england/championship/madejski-stadium-reading.html
Good old Madejski Her står vår siste vanskelige bortekamp av de tre grusomme. Vi har kommet meget godt utav Brighton og Huddersfield og således taler mye for Newcastleseier.

Bortebane, topplag og ikke TV. Det eneste som taler mot oss er at alt er for oss. Og vi som kjenner klubben etter noen år...
Troppen: Er Gayle i 11'eren? Atsu vs. Gouff? Colback og Ritchie er de som helst ikke skal ha kort her. Ellers er det vel bare good to go?

Dette er ikke TV-kamp da engelskmennene insisterer på å møte fremtiden med fortiden. Herregud. Hadde det landet styrt, hadde vi enda hatt damplokomotiv. Vises live på SJP for de som klarer å komme seg der da.

6
I overtroens ånd vil jeg følge opp min forrige kamptråd. Og i iveren etter å komme i gang/ ikke la andre komme meg i forkjøpet, kommer denne allerede nå.

http://www.footballgroundguide.com/leagues/england/championship/john-smiths-stadium-huddersfield-town.html
Dette er slagmarken hvor det hele skal foregå.

Huddersfield er årets største overraskelse med positivt fortegn i Championship. Fra plass 19 og 51 poeng i fjor til kampen om direkte opprykk og allerede 65 poeng i år. Må innrømme at det jeg har opplevd av laget i år er en omgang i hjemmekampen på radio hvor vi tapte. Så meget kan jeg ikke si om motstanderen.

Aner heller ikke hvilket lag de stilte med mot city og det gidder jeg heller ikke finne utav. Men Brede Hanglestad sa i en podcast at det tar 72 timer å restituere seg etter en toppkamp i fotball, hvis du ikke har fått deg en smell, og det har du alltid. Så om de samme spillerene spiller mot oss, bør vi ha en fordel.

For vår egen del var jo Gouffrantrekket særdeles mislykket. Jeg forstår hvor Rafa ville, men det slo ikke til. Det var også lite som tydet på at det noen gang vil slå til. Mitt forslag er Murphy på topp. Helt greit, verken mer eller mindre. Men han var nå der da det snudde sist. Mitro er njaa vet ikke helt. Atsu hadde et par fine mot slutten av første omgang sist, men det må legges til at backen kom inn kald fra benken og spilte seg opp i andre omgang. Sannsynligvis ser vi Gouff ut venstre i morgen vil jeg tro. Ellers uforandret? Diame imponerte ingen med grussko og tyngdepunktet over ørne. Ritchie må fremdeles passe seg for et gult til. Da ryker to kamper for han. 12. mars kan han begynne å komme på etterskudd/slenge med kjeften igjen. Da er alle kort strøket.

7
Kamper / Brighton-Newcastle 28.2.17 20.45 Eurosport Norge
« p: 28. Feb. 2017, 12:26 »
Fuglekamp i sør. Måkene mot skjærene.

TV-kamp, Gayle ute, Rafa snakker om at laget har angst. Heia optimisme...

Legger også merke til at Ritchie med gult kort her, vil bli suspendert for de to neste. Her er det mye å tenke på!

Det som taler for oss er vel at vi nok er bedre når vi slipper å styre voldsomt. Blir litt smådeppa av å skrive lagoppstilling som inkluderer Dummett, Colback og Gouffran, så det må noen ta seg av.

8
Kamper / Treningskamper 2016
« p: 10. Juli 2016, 16:20 »
Pling sa det på mobben. Er vi i gang? Står i alle fall at vi leder 1-0 over Bradford Park. Målscorer Toney...

9
Chit chat / Gamlingshjelp/foreldre
« p: 02. Feb. 2016, 18:47 »
Som den gamlingen jeg har blitt, har det medfølget tenåring i hus. Utenom at han heier på ManU (vi deler ikke slektsbånd) er dette en super gutt. Problemet er at han sover i kjelleren, rett ved siden av PS4'en. Jeg mistenker et par sene nattetimer i ukedagene her. Er det noen måte å finne utav når man er pålogget på denne dingsen uten at man må vær der i det det skjer? En slags historikk eller noe?

Huff tiden renner fra meg på EDB-fronten:)

Sider: [1]