20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - oyvind

Sider: [1] 2 3 ... 143
1
Spillere og ledere / Sv: Sven Botman
« på: 21. Mars 2024, 09:09 »
De prøver nok å la kneet gro fremfor operasjon i første omgang. Nå er nok eneste utvei operasjon. For en frustrerende sesong!! :'( Det som er litt synd er at om han hadde fått operasjonen med en gang så hadde han vært klar til sesongoppkjøringen igjen.

Sitter selv hjemme med røket akilles og dette skal gro av seg selv med gips/slalåmsko. Til og med supportere av Newcastle pådrar seg stygge skader denne sesongen.  ;)

2
Transfers / Sv: Transfervindu sommer 2024
« på: 13. Mars 2024, 17:12 »
Hendrick og Vilca sin kontrakt går ut nå til sommeren. Fraser og Lewis sin kontakt går ut neste år (2025). De to sistnevnte har fått mange kamper i Championship denne sesongen så mulig det går an å få de videre nå til sommeren. Hayden blir vi vel sittende med til 2026.

Enig med dine kommentarer og synspunkter, Geordie. Helt greit om Wilson, Almiron og Targett går om vi får en slant penger for de. Får vi i tillegg £ 21 Mill. fra Man Utd. for vår avtroppende hagearbeider så har vi nok litt å shoppe med.

Ellers har vi en annen spiller ute på lån, Yankuba Minteh, som har tatt seg stort opp for Feyenoord den siste tiden. Høyreving med venstre bein.

Vi trenger vel å vurdere forsterkninger på venstre back, stopper, høyre ving og spiss.

3
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 25. Feb. 2024, 19:52 »
Godt å se at Newcastle er like dårlig organisert uansett motstander. Samme om det er Arsenal og Liverpool, eller Luton og Nottingham Forest - det skal slippes inn en haug med mål. Skremmende utvikling.

Vi er nok inne i en form dupp, men sesongen er vel allerede avgjort for vår del. Mange skader, alt for mange kamper, for lite rotering og bla. litt for mye håp på enkelte spillere har gitt oss en middels sesong. Vi rykker ikke ned, men kanskje greit å bevare Howe litt til, tenker jeg.

Derimot håper jeg på et godt sommervindu, vi trenger fortsatt å forsterke oss.

4
Generelt / Sv: Premier League 22/23
« på: 25. Feb. 2024, 19:48 »
Tenker vi om situasjonen som har oppstått med Dan Ashworth da?

Rent personlig tenker jeg Scum kan få betale ut av hvitøyet for at vi skal slippe han tidligst 2. sept. 2024.

1. Han sitter på masse informasjon om spillere og overgangsplaner som Scum ikke bør få innsyn i
2. Scum tar kontakt med en kontraktsbundet ansatt uten å spørre Newcastle om tillatelse
3. "Rat"cliffe er nå sur, og klager i meda på oppførselen til Newcastle, etter at han selv driter i normale fremgangsmåter
4. Lite imponert over Ashworth som velger å forlate langtidsprosjektet i Newcastle etter snaut 2 år

Om Scum ikke er villige til å betale, syns jeg det er helt greit om Newcastle lar Ashworth være på såkalt gardening leave frem til januar 2026. Han visste om denne klausulen, så liten grunn for han å sutre evt. Og, om Scum nekter å betale, hva forteller det Ashworth om lysten de har på å hente han?

Dan Ashworth kan råtne i hagen. For meg så er det viktig med lojalitet til arbeidsgiver, og med gang Man Utd kom på banen har den nåværende overbetalte hagearbeider vist sitt sanne ansikt. Bye Bye

5
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2024
« på: 01. Feb. 2024, 21:03 »
Alfie Harrison signert. 18 år gammel midtbanespiller med 8 mål og 4 assist på 8 kamper for Man City U18.

Spennende!

6
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2024
« på: 01. Feb. 2024, 19:52 »
Tror ikke Mitro er typen for Howe?

I det hele tatt, basert på Howe sine uttalelser i går, så virker det ikke som det kommer til å skje stort for Newcastle sin del, verken inn eller ut.

OM det skjer noe, vil jeg tro det er en låneavtale? Skal vi tro på godeste Fabrizio.

Nei, tror nok det blir rolig i dette vinduet. Som sagt så er vi litt utsatt på spissplass nå om ikke Wilson/Isak kommer tilbake skadefrie og kan avlaste hverandre.

7
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2024
« på: 01. Feb. 2024, 19:49 »
Håper Isak sin skade ikke er alvorlig. Kanskje på tide å låne hjem Mitro ut sesongen? :)

Er nok samme skaden som han har slitt med hele sesongen, nemlig groin. Han har spilt veldig mange kamper med skade nå, da Wilson er en kjeks, så Isak får jo ikke nok pause til å kvitte seg helt med den skaden.

Det er nok det. Synd Wilson er så skadeutsatt og at vi må bruke en småskadet Isak. Begge er jo type spisser som holder et veldig høyt nivå iht. mål. Vi hadde nok trengt noe i bakhånd, selv om Gordon kanskje kan bekle denne plassen og.

8
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2024
« på: 31. Jan. 2024, 13:10 »
Håper Isak sin skade ikke er alvorlig. Kanskje på tide å låne hjem Mitro ut sesongen? :)

9
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2024
« på: 21. Jan. 2024, 09:07 »
Ser også Wilson er linka til Atletico.

Det sitter langt inne å selge Wilson/Trippier, men får vi f.eks. £ 50-60 Mill. (Noe jeg ikke tror vi gjør uansett) så hadde det vært ok. Da kan vi erstatte disse med en sentral forsvarspiller, en midtbanespiller og en spiss. 

Trippier har visstnok driti seg ut på damefronten og er vel kanskje derfor han vurderer en tur til Tyskland.

10
Kamper / Sv: Sunderland - Newcastle 6.1.2024 3. runde FA-cup
« på: 05. Jan. 2024, 15:11 »
Bra, Geordie!

Denne kampen fortjener en kamp tråd! Tror vi vinner komfortabelt, men mer redd for skader mot et aggressivt Sunderland.

Tipper 1-4 som vel ble resultatet i siste kampen til Shearer på Stadium of light  8)

11
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2024
« på: 05. Jan. 2024, 15:08 »
Ser vi blir linket til Serhou Guirassy. £ 17.5 Mill. For en spiller som har bøttet inn mål i Tysk fotball. 17 mål på 14 kamper. Hadde vært en spennende signering, men er vel litt tidlig å si om det er noen hold i ryktene.

12
Spillere og ledere / Sv: Tino Livramento
« på: 07. Des. 2023, 18:59 »
Livramento har imponert stort, men for å helle litt bensin på bålet, vil IKKE ha han på venstreback unntatt i nødsfall som nå. Får mark når han kommer høyt opp på banen, og akkurat som Davide Santon, mister angrepet fart når han begynner å fomle med feil bein for innlegg/skudd. Har jeg en liten mistanke om at Livramento ikke er helt håpløs med venstrebeinet med litt trening, men vil ha en venstrebeint vesntreback.

Glemte å svare på hvor glad jeg er for at Livramento fortsatt er det store talentet før han ble skadet.

Som et svar på dette med høyrebeinet så tror jeg det handler litt om selvtillit. Muligens jeg tar feil, men han trenger fartstid og selvtillit. Har sett i start kamper at han ofte velger trygt, men utover i kampene bruker han mer venstre beinet. Santon, og for øvrig Milner, er de jeg husker best på venstrekanten som hele tiden måtte snu seg for å legge innlegg med høyrebeinet.  ::)

13
Generelt / Sv: FA Cup 23/24
« på: 07. Des. 2023, 18:55 »
Så absolutt, gøy med lokalt derby!

Synd ikke kampen går på St. James, men føler litt at vi nå vil få taket på Sunderland igjen uansett om det er H eller B  :)

14
Generelt / FA Cup 23/24
« på: 03. Des. 2023, 15:49 »
Blir Sunderland-Newcastle! :)

15
Spillere og ledere / Sv: Anthony Gordon
« på: 03. Des. 2023, 09:30 »
Ser ut til at han nå har 6 mål og 5 assist på 13 kamper. Fortsetter dette er det absolutt på øverste hylle.

Sider: [1] 2 3 ... 143