20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - localhero

Sider: [1] 2 3 ... 18
1
Siste kampen Mitro er ute. Hvor er Lascelles, Gamez, Aarons?

2
Seriøst? 8 spillere inn og vi starter fortsatt med fuckings Gouffran?

3
Spillere og ledere / Sv: Loic Remy
« på: 05. Aug. 2013, 22:20 »
Remy er en god spiss, men vi husker vel alle at han også var nesten klar for 6 mnd siden, men i siste øyeblikk valgte QPR fremfor oss. Hvordan blir det mottatt av NUFC fansen? En annen ting er at Remy for tiden etterforskes for et seksuelt overgrep begått i London, og det ennå ikke klart hva som blir utfallet av dette. Dersom Remy blir funnet skyldig, risikerer han i verste fall fengselstraff.

Allikevel, Remy du er velkommen og tvilen får komme deg tilgode. Leverer du varene, vil nok slike ting bli glemt ganske kjapt.

4
Annet / Sportsreisebyrået Fotball-Norge
« på: 14. Mars 2013, 14:47 »
Vil bare informere og advare alle med kjennskap eller historie i NUSSC, om å holde seg langt unna firmaet Sportsreisebyrået Fotball-Norge. Sjekket ut firmaet angående tilbud på kampbilletter på en kamp i Italia. Sendte forespørsel og fikk svar av Christian Weiseth.

Svarte med at jeg ikke ønsket å ha noe å gjøre med CW, og vil advare alle andre om å ikke samarbeide med mannen.

For alle som ikke kjenner navnet, var Weiseth leder i nå nedlagte NUSSC. Han har også vært innblandet i flere ymse forretningsideer, og innblandet i flere anklager om svindel.

5
Generelt / Sv: Ny drakt...
« på: 11. Okt. 2012, 13:43 »
Helt enig med dere. Virgin og Northern Rock operer på akkurat samme måten. Problemet akkurat nå, er hvor mye makt Muslim Council UK har ovenfor muslimer i landet. Det spørs veldig hvordan våre spillere vil reagere på denne oppfordringen. Dersom de nekter å spille med draktreklamen, vil det være meget spilttende for laget og samholdet i gruppen. Forskjellsbehandling funker like dårlig innenfor fotballen som det gjør i resten av samfunnet.

Vi får bare vente på reaksjon fra klubben og de berørte spillerne.

6
Generelt / Sv: Formasjon 12/13
« på: 08. Okt. 2012, 10:55 »
Formasjonen som funket så bra flere kamper i fjor, avr jo da vi spilte med en spiss, og to vinger som tilrettela. Demba Ba fikk flere kamper på vingen. Disse kampene spilte vi bra, men problemet var at Demba Ba sutret over at ikke han fikk spille spiss. Det virker som Pardew vil gjøre begge fornøyde ved å spille begge på topp. Det resulterer i at vi blir mer statisk, stillestående, og mindre kreative på midtbanen. Så fort Pardew forsøkte å rullere ved å sette Demba Ba på benken mot Everton fra start, var det sutring fra den leiren. Selv om jeg trur det beste alternativet er å rullere disse to på topp. Men det nytter vel tydligvis ikke for Demba Ba. Derfor er det ikke sikkert det er så dumt å selge Ba ved neste overgangsvindu.

7
Har ikke fått medlemspakken enda? fornyet for ca 1 mnd siden

8
Transfers / Sv: Transfersommeren 2012
« på: 31. Aug. 2012, 23:41 »
De sier jo ikke ETT ord om newcastle på deadline day jo...

9
Reiser / Sv: NUFC - Spurs 18. August 2012
« på: 17. Aug. 2012, 13:39 »
Er vel mange steder som er fetere enn Strawberrys? Aldri noen stemning der synes jeg.

Hmm Shearers eller SportsBar kan være bra. tenkte bare det er kult om norske toon supportere treffes før kampen der de fleste ønsker..

10
Reiser / Sv: NUFC - Spurs 18. August 2012
« på: 16. Aug. 2012, 22:28 »
Ja tenkte det! Foreslår vi treffes på strawberrys noen timer før kamp. Setter opp et skilt eller noe med toon army norway. snakkes!

11
Chit chat / Sv: Politikk
« på: 14. Aug. 2012, 13:46 »
I følge loven må regjeringen fratre dersom statsministeren gjør det. Da blir det i såfall en mindretallsregjering frem til neste valg. Det har jeg liten tro på vil fungere på så kort varsel. Dessuten er det liten sannsynlighet at statsministeren går av. Han har selv sagt at dette ikke er aktuelt. Da skal det veldig mye til for mindretallet i stortinget å velte regjeringen, såfremt Stoltenberg fortsatt har støtte hos sine egne.

12
Transfers / Sv: Transfersommeren 2012
« på: 13. Aug. 2012, 22:57 »
Tim Krul gleder seg til å se Anita i Newcastle:

http://www1.skysports.com/football/news/11661/7988159

13
Transfers / Sv: Transfersommeren 2012
« på: 12. Aug. 2012, 22:41 »
Også greitt å huske på at Ajax sin spillestil handler mye om at spillere skal kunne bekle flere posisjoner. Ser ut som vi kan ha skaffet oss en vaskeekte potet:)

14
Reiser / Sv: NUFC - Spurs 18. August 2012
« på: 02. Aug. 2012, 12:50 »
da er kampbilletter i boks;) vi skal sitte på gallowgate upper stand, så forhåpentligvis blir det nærme "singing section" og toon army. Dersom andre har problemer å kjøpe kampbilletter vil jeg anbefale å kjøpe medlemskap i klubben

15
Toon Army Norway (TAN) / Sv: Magzine 5 2011/12
« på: 13. Juli 2012, 23:14 »
Tveit, har her det skjedd en misforståelse. jeg skrev en sak om overgangsvinduet og de viktigste overgangene det siste året. Ser at jeg har blitt kreditert en sak som jeg ikke har laget, og da ikke kan ta æren for, mens min sak er ikke kommet med i det hele tatt  :grine:

Sider: [1] 2 3 ... 18