20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

registreringserklæring

Du samtykker, gjennom din bruk av dette forumet, at du ikke vil legge ut materiale som er falskt, ærekrenkende, unøyaktig, fornærmende, vulgært, hatefullt, trakasserende, obskønt, blasfemisk, seksuelt orientert, truende, invadering av en persons privatliv, voksent materiale eller på annen måte er i strid med internasjonal eller norsk lov. Du samtykker også til ikke å poste kopibeskyttet materiale med mindre du eier opphavsretten eller du har skriftlig samtykke fra eieren av opphavsrettsbeskyttet materiale. Spam, reklame, kjedebrev, pyramidespill, og appellering er også forbudt på dette forumet.

Merk at det er umulig for eierne av dette forumet å bekrefte gyldigheten av alle innlegg. Husk at vi ikke aktivt monitorerer innleggene, og som sådan, er ikke ansvarlig for innholdet som finnes. Vi garanterer ikke nøyaktigheten, fullstendigheten, eller nytten av informasjon som presenteres. Meldingene uttrykker brukernes synspunkter, og ikke nødvendigvis synspunktene til dette forumet, dets ansatte, datterselskaper, eller dette forumets eier. Alle som føler at et innlegg er støtende oppfordres til å umiddelbart varsle en administrator eller moderator på dette forumet. De ansatte og eieren av dette forumet forbeholder seg retten til å fjerne upassende innhold, innenfor en rimelig tidsramme, dersom de mener at fjerning er nødvendig. Dette er en manuell prosess, man må innse at de ikke er i stand til å fjerne eller redigere et innlegg umiddelbart. Denne policyen gjelder også for informasjon i medlemsprofilen.

Du er helt og holdent ansvarlig for innholdet i dine meldinger. Videre samtykker du i å sikre og holde eierne av dette forumet, andre relaterte nettsteder til dette forumet, dets ansatte og dets datterselskaper skadeløse. Eierne av dette forumet forbeholder seg retten til å avsløre din identitet (eller annen relatert informasjon samlet på dette forumet) i tilfelle av en formell klage eller et rettslig skritt som oppstår forårsaket av din bruk av dette forumet.

Når du registrerer deg, velger du brukernavnet ditt. Vi anbefaler at du velger ett egnet brukernavn. Med denne brukerkontoen som du er i ferd med å registrere, godtar du at du aldri gir ditt passord til en annen person, bortsett fra en administrator, dette for din egen beskyttelse og for vi skal kunne gjenkjenne deg senere. Du samtykker også til ALDRI å bruke en annen persons konto, uansett grunn. Vi anbefaler at du bruker et komplekst og unikt passord for kontoen din, for å hindre misbruk av din konto.

Etter at du har registrert deg og har logget inn på dette forumet, vil du kunne fylle ut en mer detaljert profil. Det er ditt ansvar å gi presise og riktige opplysninger. All informasjon forumets eier eller ansatte finner unøyaktige, støtende eller vulgær, vil bli fjernet, med eller uten forvarsel. Passende sanksjoner kan være aktuelt.

Vær oppmerksom på at din IP-adresse blir registrert på hvert innlegg, i tilfelle du trenger å bli utestengt fra dette forumet eller at din ISP kontaktes. Dette vil bare skje i tilfelle hvor det er et grovt brudd på denne avtalen.

Vær også oppmerksom på at dette nettstedet lagrer en informasjonskapsel (cookie), en tekstfil som inneholder litt informasjon (som ditt brukernavn og passord), i nettleserens hurtigbuffer. Dette brukes KUN for å opprettholde din innlogging. Nettstedet samler ikke inn eller sende ikke noen annen form for informasjon til din datamaskin.