20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Andymag

Sider: [1] 2 3 ... 175
1
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« på: 30. Juni 2023, 16:14 »
Det stemmer nok at Maddison krevde for mye lønn. Og jeg kritiserer ikke klubben for å ikke hente han for enhver pris. Mer ønsketenking fra min side at han hadde godtatt mindre lønn (eller helst at vi hentet han i januar.)

Det øyeblikket Spurs kom alvorlig på banen var vi nok litt kjørt. Høyere inntekter (= større lønnsbudjett) pluss London-faktoren gjorde det nok veldig vanskelig.

2
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« på: 30. Juni 2023, 15:29 »
Utrolig overrasket over at vi tydeligvis har trukket interessen vår ja. 40 mill høres ut som et kupp! Laget vårt skriker etter en spillertype som Maddison, så håper virkelig vi har en annen i kikkerten.

Har vår interesse for Dominik Szoboszlai sluknet også...? Liverpool er på hugget no ifølge Twitter/nettavisen.
Maddisen er vel så godt som Tottenham spiller........ Går Ungareren til Liverpool så har vi mista begge til klubber som ikkje spiller CL neste år....... Det er lenge igjen før vinduet stenger, men ein av desse burde me vel kanskje hatt i troppen.

Helt enig med deg. Sliter med å se andre åpenbare kandidater enn de to, og vi har nå mistet en. Tror nok også at Liverpool fortsatt er en mer attraktiv klubb for en ung spiller fra kontinentet, så vi vil fort være i trøbbel her.

Legger hodet mitt på blokken her og sier at det å miste Maddison kan bli ganske katastrofalt. Tror Spurs har gjort et kjempekupp her. Skulle de i tillegg beholde Kane blir de en favoritt til å ta en CL-plass neste sesong i mine øyne.

3
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« på: 28. Juni 2023, 11:05 »
Utrolig overrasket over at vi tydeligvis har trukket interessen vår ja. 40 mill høres ut som et kupp! Laget vårt skriker etter en spillertype som Maddison, så håper virkelig vi har en annen i kikkerten.

4
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« på: 25. Juni 2023, 04:02 »
Blir jo naturligvis ingen rask avklaring så lenge Leicester kan by opp til budkrig på spilleren, så det blir et veldig rart argument i mine øyne.

«Maddison har ikke imponert noen på en stund». Vet ikke hva du ser på som imponerende, men 19 målpoeng på 30 kamper for et lag som endte på 18. plass er meget imponerende i min bok. Szoboszlai hadde 14 på 31 til sammenligning, for et bedre lag…

I tillegg vet vi at Maddison kan prestere i PL. Den garantien får man ikke med Szoboszlai.

Hvor dere får dette skade-argumentet fra skulle jeg også likt å se, for utifra de tallene jeg ser har Maddison konsekvent spilt flere kamper pr sesong enn Szoboszlai.

5
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« på: 23. Juni 2023, 16:43 »
Leser at vi kanskje ser på andre alternativer enn Maddison. Synes dette ville vært veldig synd. En offensiv midt som garanterer rundt 15 målpoeng pr sesong i PL er meget sjelden vare. Når man i tillegg kan få han fra et nedrykkssalg og ikke risikere en "unproven" PL-spiller burde det i mine (amatør)øyne være en no-brainer.

Angående Tonali så er han jo spennende, men listen over italienske midtbanespillere som har blitt suksesser i PL er vel ganske kort? Trenger helt klart en eller to midtbanespillere til før en meget lang sesong.

6
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« på: 31. Mai 2023, 12:50 »
Tyler Adams glemte jeg ja. Fin spiller.

7
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« på: 30. Mai 2023, 10:25 »
Da er konkursboet fra nedrykkslagene klare for vurdering.

Leser at Leicester vil ha 40 mill for Maddison. Løp og kjøp.
Hadde ikke sagt nei til Ndidi eller Barnes heller. Tielemans virker det som forsvinner til Italia.

Fra Leeds har jeg alltid hatt veldig sansen for Robin Koch og vi har vel vært linket til han tidligere. Kan bekle alle posisjonene bak, samt sentral midt. Det kan fort være gull verdt i en CL-sesong med mange kamper. Jack Harrison er også en vi bør kikke på. Herlig spiller.

Fra Soton er det vel kun to åpenbare, men tror ikke vi står først i køen for å hente JWP og tror ikke vi har mulighet på Lavia.

Det er vel egentlig det hele slik jeg ser det. Alle tre har naturligvis noen spennene unggutter her og der, men de finnes andre steder også. Er jo en grunn til at disse tre rykket ned, så ingen grunn til å vurdere så mange flere synes jeg.

8
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« på: 26. Mai 2023, 17:25 »
Må egentlig så mange ut?

Vi blir nok fort litt ofre for egen suksess neste år, for vi har egentlig ikke mulighet pr. nå til å slippe så veldig mange føler jeg. Vil bli for mange kamper for de som blir igjen.

Vi har i år primært brukt bare 18 spillere (15 kamper eller mer). Vi har vært meget heldige med skader og har fått minst 35 kamper ut av hver eneste i den bakre fireren, hvor tre av dem er over 30 år gamle.

At vi skal klare dette med CL i tillegg tror jeg ikke, ei tror jeg at vi klarer/bør få inn 10 nye spillere heller.

Tipper vi trenger minst 24 mann med 15 kamper eller mer neste sesong (kanskje flere, usikker på hvor mange PL lag i CL pleier å bruke). Da er vi faktisk ikke i posisjone til å slippe veldig mange.

9
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« på: 23. Mai 2023, 14:22 »
Tror det skal en ganske så ekstrem sommer til for at vi skal klare å komme topp 4 neste år også. Troppen er fakisk ikke i nærheten av å kunne takle PL+CL der vi er nå. Vil allerede si at det vil være en suksess om vi klarer topp 7 og videre i Europaspill neste sesong.

Tierney og Maddison virker meget klokt, og ser ingen grunn til å gå bort fra "oppskriften" som har fått oss dit vi er nå. Må også si at linkene til Raphinha gjør meg meget spent. En klassespiller som vi vet takler PL veldig bra (og enda en brasse da).

Trenger utvilsomt flere forsterkninger i alle ledd egentlig. Særlig forsvaret vårt er ekstremt utsatt skulle vi få noen skader.

10
Kamper / Newcastle United - Leicester City, 22.05.23. 21:00
« på: 22. Mai 2023, 10:39 »
Da er dagen her hvor vi kan sikre CL-spill neste år. Kun ett poeng kreves, men bør jo tross alt avslutte med litt stil og sikre alle 3 (greit å ende over Man U også liksom).

Vanligvis hadde jeg advart mot lag som sliter desperat i bånn, men slik som Leicester ser ut defensivt så må jeg si at jeg har en meget god følelse her. Sluppet inn 10 mål på de siste tre, og ser ingen grunn til at vi ikke kan sette minst tre til i kveld. Så hadde det også vært hyggelig med en smultring for forsvaret vårt igjen.

Tipper 4-0.

Ønsket lag: Samme som sist.

11
Kamper / Sv: Newcastle United - Brighton, 18.05.23. 20:30
« på: 18. Mai 2023, 21:48 »
Her kommer a-laget til Brighton også…

12
Kamper / Sv: Newcastle United - Brighton, 18.05.23. 20:30
« på: 18. Mai 2023, 21:45 »
Nå må vi score da! Takler ikke dette her altså, vil ha dette avgjort!

13
Kamper / Sv: Newcastle United - Brighton, 18.05.23. 20:30
« på: 18. Mai 2023, 21:43 »
Katastrofe av Almiron…

14
Kamper / Sv: Newcastle United - Brighton, 18.05.23. 20:30
« på: 18. Mai 2023, 21:17 »
Irriterende at vi ikke leder mer enn 1-0.

15
Kamper / Newcastle United - Brighton, 18.05.23. 20:30
« på: 15. Mai 2023, 15:03 »
Nå har vi rundet svingen og er inne på oppløpet. Første hinder er Brighton og det kan bli en formidabel utfordring. Nedsablet Arsenal 3-0 og er i mine øyne det eneste laget sammen med Villa som har totalt utspilt oss denne sesongen (vi var heldige som kom unna med et poeng i høst).

Om Liverpool slår Leicester i kveld er de helt oppe i nakken på oss og det blir spennende å se om gutta klarer å håndtere dette her. Bør få enorm støtte på hjemmebane og der ligger nok vår største styrke. Med vårt forsvarsspill den siste tiden klarer jeg ikke helt å se oss holde nullen her så vi er nødt til å score minst to mål.

Tipper dette ender 2-2.

Håper Longstaff er tilbake og ønsker følgende lag:

Pope
Trippier - Schar - Botman - Burn
Longstaff - Bruno - Willock
Murphy - Isak/Wilson - Joe

Umulig å skille mellom mellom Isak og Wilson for tiden så overlater den til Eddie  ;)

Sider: [1] 2 3 ... 175