20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Emner - Magpie93

Sider: [1] 2
1
Kamper / Newcastle - Watford lør 25.11 kl. 16:00
« p: 23. Nov. 2017, 00:34 »
Jeg har ikke laget kamptråd siden 5-1-tapet for Chelsea, og med eksamen på fredag, tenkte jeg å få tankene på noe annet ved å starte en tidlig kamptråd.

Newcastle har dårligst form etter bare Wba og Swansea med tre strake tap. Vi har tapt mot gode og dårlige lag, hjemme og borte, og har vel en vanskelig desember-måned med både Chelsea( b ), Arsenal( b ) og City( h ).

Håper på (sikkert forgjeves):
Elliott
Yedlin - Clark - Lejeune - Manquillo
Ritchie - Shelvey - Mbemba - Murphy
Mitro - Gayle

Vi har virkelig sett dårlige ut over hele linja den siste tiden. Trevor Morley har sagt at vi bare scorer pissemål, og at den flaksen må ta slutt. Det virker den å ha gjort. Vi slipper inn enkle mål mot United, gir bort for mye rom mot Bmouth og må betale for feil mot Burnley.

Jeg savner virkelig Lascelles. Jeg er livredd for Deeney. Clark og Lejeune må virkelig ta seg en tur på styrkerommet sammen med Lascelles, for Watford kommer til å banke oss i lufta. Jeg er også redd 4-4-2 kan bli for store rom for Shelvey og Hayden i en kamp vi skal gå for å vinne. I for one mener Bmouth vant fortjent.

Jeg har alltid vært negativ av meg, men her tror jeg det bare er å hive inn Richarlison på fantasy...

2
Kamper / Chelsea - Newcastle 13.02 18:30
« p: 10. Feb. 2016, 16:34 »
   Tenkte jeg skulle ta denne kampen i og med at jeg er i London denne helgen. Har ikke fått billett ennå, men er villig til å overrekke en mengde pund for å få en plass på Stamford! ;)

   Chelsea kommer fra ni kamper uten tap. 3-6-0, 2-6-0 under Hiddink. Mister Zouma resten av sesongen med en kneskade, men ingen ringere enn landslagspilleren Cahill erstatter ham.
   Newcastle har som alltid en god del skader, men tenker at så lenge vi har laget mot WBA klar, er det få som hadde gått inn på laget uansett.

Håper på:

Elliott
Jaanmat - Saylor - Colo - Aarons
Sissoko - Tiotè - Shelvey - Townsend
Wini
Mitro

   Skulle helst sett noen andre enn Rolando på backen, men ellers mener jeg det uansett er det beste laget. Ikke bare hadde Townsend en bra kamp mot WBA, men han har et tempo som ikke Ayoze har.

   :D Se om dere ser to Newcastle-supportere blant Chelsea-fansen! Ikke nødvendigvis i stripete drakt, men iallfall som ikke reagerer på samme måte som de blå.  ;D

3
Reiser / London-tur, Chelsea-Newcastle lør. 13.2
« p: 13. Jan. 2016, 23:28 »
Jeg har akkurat bestilt tur til London tidlig i februar. Anglofil som jeg er, handler det ikke om fotball, men en langhelg til verdens beste by!  :) At de to jeg drar med er èn Newcastle-supporter og èn Chelsea-fan, samtidig som Chelsea tar imot Newcastle, er en veldig beleilig tilfeldighet.

Hvordan er det best å gå frem for å få tak i bortebilletter? Tenker jo umiddelbart at å melde seg inn i den engelske siden er det beste. Dersom det ikke blir bortebilletter, får vi trolig hjemmebilletter uansett. Noen som har gjort dette før? :)

Kan legge til at jeg har vært på SJP tre ganger. 0-3 Villa, 1-0 Everton og 0-0 Boro. Altså rævva ratio hva gjelder Newcastle-mål per kamp...  ::)

4
Resultatet mot Sunderland var et vendepunkt for mitt syn på Newcastle denne sesongen. Jeg gikk fra å se oppover på tabellen, til å så nedover. Jeg gikk fra å bry meg om hvordan Spurs, Swansea, West Ham og Soton gjør det, til å bry meg om QPR, Aston Villa, Crystal Palace og Sunderland. Jeg gikk fra å tenke hvem vi kan hente i januar, til hvor mye vi kan få for Sissoko. Denne kampen beviser så utrolig hardt hvorfor Newcastle ikke er gode nok til å blande seg inn blandt de syv eller åtte beste klubbene i England!

To dager etter at pakkene er åpnet, og pinnekjøttet har forlatt kroppen, har vi kamp mot de røde fra Manchester. Manchester-laget står med 6-1-0 siste syv, men mange vil nok si at de har vært heldige mer flere av poengene. Spilte forrige kamp uavgjort borte mot Aston Villa, uten å fortjene noe mer. Dette dog etter å ha spilt omkring 15 minutter med èn mann mer.

Newcastle har vunnet èn av de fem siste kampene, og har fortsatt skader. Kommer fra to fortjente tap, hvor vi har tapt to forskjellige matcher: Èn vi skal styre, og en vi skal ligge ned mot varmegradene i Tromsø hva ballbesittelse gjelder.

Mot de røde jævlene håper jeg på noen få utskiftninger. Jeg vil ikke se Coloccini og Saylor sammen, og håper Dummett kommer inn. Dummet er faktisk den eneste som kan ta "graduation"-dusken på den venstre (?) side hva gode prestasjoner i midtforsvaret gjelder. Er dog redd Pardew velger Willy.
Dummet inn sentralt, fører til Haidara på back. Haidara har fungert mye bedre med Sammy enn det Dummet har gjort, og vi VET at Sammy spiller. Jeg vil ha Tiotè sentralt sammen med Colback, som mot Arsenal, bare at nå får de Sissoko foran seg. Ayoze på topp, og Cabella på den andre kanten. Jeg kan stikke bort til Preikestolen, og skrive at Gouffran starter. Men jeg er bare så utrolig lei den lille skalla gutten. Jeg tenker litt at jeg heller tar Ben Arfas èn av fem kamper enn Gouff.

                           Alnwick
Janmaat - Coloccini - Dummet - Haidara
                      Tiotè - Colback
           Cabella - Sissoko - Sammy
                            Ayoze

SELVfØLGELIG blir ikke dette laget på fredag, men det er dette jeg ønsker meg til jul (pluss Playstation 4 og en klokke).

God jul! :D

5
Kamper / Arsenal - Newcastle lørdag 13.12 kl. 18:30
« p: 11. Des. 2014, 02:37 »
I helgå e det tre innbyrdes oppgjør mellom 3.-, 6.-, 7.-, 8.-, 9.- og 10. plassen i Premier League. Man United møte Liverpool, mens Swansea tar imot Tottenham på Liberty Stadium. Arsenal og Newcastle danne muligens årets kamp med flest spillere på skadefronten.

Arsenal komme fra bortetap mot Stoke. Fekk den kampen rødt kort på Chambers som må stå over mot oss. Spilte i midtuken en b-preget bortekamp mot Galatasaray. De vant, samt Debuchy spilte sin første kamp på lenge.

Denne kampen e noenlunde lik den forrige vi spilte. To forskjeller:
 - Kampen mot Chelsea ble spilt i Newcastle
 - Chelsea e et bedre lag enn Arsenal.
Chelsea spilte en veldig god kamp mot oss, men Newcastle gjorde en enda bedre kamp. Mot Arsenal tror eg me må ver lika flinke for å få med oss poeng, men då tror eg også me klare det!

Colback va banens beste mot Chelsea. Han og Tiotè får nok en travel dag på midtbanen. Sissoko mangle, og eg ser på Cabella inn sentralt som den klart best løsningen. Håpe på dette laget:

                         Alnwick
Janmaat Coloccini Dummet Haidara
                     Tiotè Colback
Ayoze              Cabella         Sammy
                        Cissè

Mot kjappe Arsenal-spillere, stole eg ikkje på Williamson. Dummet og Colo har vist seg solide tidligere, og luftrommet e ikkje akkurat kor Arsenal vil prøve å vinne kampen.
Abeid har vært bra når han har spilt, men ein kan ikkje gå vekk fra duoen som me brukte mot Chelsea.
Cabella bør få spela i sin vante 10`er rolle. Han blir viktig i kontringsfasen.
Ayoze jobba som ein gud.


6
Kamper / Newcastle - Chelsea lørdag 6.12 kl. 13:45
« p: 03. Des. 2014, 00:17 »
Er nok noen som mener det er tidlig med kamptråd så kort tid etter forrige kamp, og før motstanderen engang har begynt å tenke på denne kampen. Men desember handler om fotball, og jeg gleder meg mer til lørdag enn jeg gjør til julaften på lille julaften.

Kampen mot Burnley var dårlig spille- og poengmessig. Burnley hadde de aller største sjansene, og ett poeng på Turf Moor holder ikke til topp ti. Newcastle spilte dårlig i en 4-4-2. Der vil jeg trekke frem scoringen til Burnley, hvor Abeid og Tiotè er milevis fra eget mål. Stryk! I 4-2-3-1 er vi mye bedre. Cabella får en statisk midtbane til å være mye mer dynamisk. Både veggspill og dribling som var fraværende i 4-4-2. Dog elendige avleveringer (er det mulig???).

Jeg hadde uavgjort på oddsen (sammen med Swansea-seier :D ), men tenkte mer 0-0 enn 1-1. Jeg trodde Newcastle skulle spille slik de gjorde mot WH, hvor vi hadde full kontroll. Mot Chelsea kan vi ikke spille med to spisser! Det så vi mot Burnley. Ikke bare trenger vi defensiv struktur, men vi har verken to gode spisser eller en god pasningslegger. Sissoko er jo tilbake, så blir nok 4-2-3-1 uansett.

Dersom vi skal få poeng mot Chelsea, må vi finne tilbake til det gode defensive arbeidet (og kanskje kikke på Sunderland? ).

Gouffran eller Cabella?
Cissè eller Ayoze?
Steven Taylor?
Diskuter!

7
Hei! Ser dere frem til kamp?  ;D Ikke det, nei?  ??? Ikke jeg heller...  :snufs:

Jeg prøver å finne en optimistisk innfallsvinkel for dette innlegget, men det har aldri vaert så vanskelig! Vi vant her for tre år siden, men det var en periode vi hadde seks strake og mye å spille for... Eneste positive jeg finner er at den kampen dannet Willo og Perch stopperparet.  :o

Swansea begynte med tre seire - nå har de tatt ett poeng siste tre. De har - i likhet med oss - ikke fått igang spissene. Gomis og Bony står totalt med èn scoring. Det er derimot Dyer man skal se opp for. Han står med tre scoringer fra sin vingposisjon, og har noen målgivende pasninger også.

Her må vi ta det positive fra forrige kamp: Obertan! Han kom seg stadig ned høyre og skapte flere farligheter enn noen andre i stripet drakt kan skryte på seg. Jeg vet det er rart å skryte over Obertan, men det sier vel mer om Newcastle enn meg. Rivière må også starte, ettersom jeg mener Amat og Williams skal vaere barnemat hva muskler angår.

Prøv å tenk positivt!  :happy: Pardew har blitt kåret til årets manager. Han har slått lag som Swansea, Spurs, United og Chelsea borte. Han har gitt oss 3-0 hjemme mot United da Cabaye og Tiotè løp ihjel Carrick og co. Vi har maltraktert Sunderland, West Ham og Stoke. Det var faktisk en tid hvor vi sang "Pardew is our king"!

Pardew får ikke sparken, så ikke tenk på det. Vi slår Swansea på lørdag. Bra stol på meg. Jeg har Janmaat, Sissoko og Dummet på Fantasy PL, og allerede satt tusen kroner på Newcastle. :D

Howay!!!  :toon:

8
Kamper / Newcastle - Everton tirsdag 25.03 kl. 20:45
« p: 24. Mars 2014, 02:21 »
Never change a winning team! Sikter da til meg som trådstarter.

Sesongen har alt for lenge vært "over" for Newcastle. I morgen møter vi et lag som kjemper om 5.plassen. Everton kommer fra tre strake seire, alle på Goodison Park. Newcastle kommer fra noen spillemessig dårlige kamper, men 9 av 12 mulige poeng fra fire kamper.

Cissè scoret endelig, og Ben Arfa åpnet "boksen". Ben Arfa må vel starte?  :o

Howay the lads!

9
Se på det som Kristi oppstandelse, Magpie93 er tilbake som trådstarter!

Til tross for to seire på tre kamper, kommer Newcastle fra en lang periode med elendig fotballspill. Forrige kamp var kanskje den verste! Derfor ser jeg på det som min plikt å arrangere comebacket som forhåpentligvis fører til momentum for resten av sesongen.

Kampen mot Fulham var horribel. Virkelig ingenting positivt å nevne ( ? ). Kantene skaper tilnærmet NADA, og sentraltlinja, enten spisser eller midtbaner, er ubrukelige. Vår største sjanse kommer som følge av De Jongs udugelighet av et skudd som fører til en krempasning til Cisse. At senegaleseren bommer overrasker vel ingen i en kamp hvor til og med Krul gjør det meste feil. Har dog èn fin redning.

Crystal Palace kommer fra fire kamper uten seier, senest 0-0 i Scumland. Står med like få (fire) uavgjort som oss, har bare scoret 19 mål, men står med 38 baklengs (mindre enn Newcastle).

I denne bunnkampen håper jeg at De Jong og Cisse IKKE spiller sammen. Kantene leverer dårlig, og Anita... ja, dere har jo sett Newcastle spille fotball. Om vi skal ende på øvre side av kvartilavviket trenger vi Remy eller Ben Arfa. Jeg ser virkelig ikke hvem som skal mekke en seier uten èn av dem.

Howay the lads!

10
Kamper / Norwich - Newcastle tirsdag 28.01 kl. 20:45
« p: 27. Jan. 2014, 23:39 »
Kjør diskusjon! :D

11
Beklage gutter, men dokke klarte ikkje å gjør jobben i mitt fravær. Derfor steppe eg inn igjen i et forsøk på å mekke en sjelden seier.

Eg e egentlig møkkalei Newcastle og Premier League for tiå! Newcastle e ikkje kapable te å ta igjen någen av lagå over, og me vise ikkje ambisjoner te det heller. Bak oss e det heller kje spennandes ettersom Hull e ti poeng bak oss. Soton eneste though!

På lørdag møte me et lag som spille elendig fotball for tiå. De slo Cardiff, men eg såg kampen og den va "horrible" fra begge lag. De har Carroll tebake fra langt skadeavbrekk, men ein konne se at han har vært ude lenge.

Newcastle mangle Colo og Deb, ikkje bra. Offensivt meine eg me må få igang Ben Arfa. Eineste spennende spilleren for tia. Greit å få settla denne sesongen om me kan satsa på han.

Howay the... ja, dokke vett.  :nei:

12
Vet noen hva kampene mot Chelsea, Spurs, Man Utd, Crystal Palace og Stoke har til felles?  :wink:

Jeg liker ikke å skryte  8) , men om vi faktisk skal være overtroiske og følge ritualer, er det viktig å gjøre det etter punkt og prikke! Derfor velger jeg å IKKE banke i bordet, og innlede med hvor mange fantastiske seire jeg har sikret oss denne sesongen. :D

Søndag formiddag møter vi ett av de mest ballspillende fotballagene i verden. Arsenal, fra nord i London. De røde er PLs beste bortelag (6-1-2 (8+)), men har "svake" 1-2-1 siste fire, dog mot STERK motstand. En trenger ikke snakke om statistikker når det gjelder Arsenal. Vi vet alle hva som bor i dem, og hvilke fantastiske ferdigheter de innehar. Det som er vært å nevne er at stjernespillerne Walcott og Podolski virker å være tilbake for fullt, noe som gir bredden i Arsenal en ny dimensjon.

Newcastle er, sammen med Man City, formlaget de siste ti kampene med STERKE 7-1-2. Vi er virkelig gode hjemme. Bare et tap mot Hull er hva som er å sette pekefingeren på. Troppen er skadefri, Tiotè er tilbake og Cabaye spiller veldig god fotball.

Før det røde kortet til Whelan, var Newcastle skikkelig dårlige. Jeg henger meg på de som sier at Cabaye er best i en fremskutt rolle. Han sprer baller og kommer til skudd. Det han ikke får gjort i en dypere rolle, som han er god til i 10`eren, er hvordan han leker Lampard med gode posisjoneringer inne i boksen. Vi kom ved flere anledninger til gode innleggsposisjoner, men det fantes ikke èn svartstripet sjel i boksen.

Arsenal har vist ved flere anledninger at de ikke takler å møte høyt press. Da faller luksusspillere som Øzil m/flere gjennom. Dette merker man spesielt når de IKKE bruker Flamini, noe som er ofte. Hvordan vi angriper er èn ting, men jeg tror lagpresset med Tiotè blir aller viktigst!

Howay the lads!


13
Jeg har noen øl i blodet og ser nostalgisk på Notthing Hill. Selv om det ikke blir noen 3000 ords artikkel, har jeg som kamtråd-starter mekket seier mot Chelsea, Spurs, MU og CP denne sesongen.  8)

Stoke har ikke tapt på siste fire (2-2-0), og slo Chelsea 3-2 for tre kamper siden. Står med svake 1-2-5 borte.

Spiller vi slik vi gjorde mot Cp tror jeg dette blir en komfortabel seier. Med flere sentralt skal tunge Stoke-spillere slite med tempoet.

Howay the lads og god jul!  ;D :D :angel: ::) :) :smug: 8)

14
På lørdag møter vi igjen en av Pardews ex-klubber, og om vi faktisk får en "merry little christmas" blir delvis avgjort her.

Selv om CP tapte forrige helg, står de med brukbare 3-1-2 på siste seks. Chamakh har scoret i tre kamper på rad og virker å finne formen i Pulis`direkte spillestil. CP har en del skader, men hovedsaklig på backups.

Newcastle kommer fra 4-1-1 på like mange kamper. Bare Raylor er uaktuell. Tilbake til denne kampen får vi Cabaye.

Crystal Palace kommer fra 40%, 44% og 30% possesion. Overrasket much? Denne kampen skal Willy spille, men kanskje også Mapou? CP har fått for vane å spille 4-4-2 med Jerome og Chamakh. Rollefordelingen der er vel greit obvious, og ligner litt våres. Uansett, denne kampen skal vi klare å styre langs bakken. Forventer seier!

15
   Etter en uheldig kamptrådstarter som førte til tap for Waliserne, så jeg på det som min plikt og rett som oppretter av trådene mot Chelsea og Spurs å starte denne!

   Nå har jeg endelig fått normal farge i kinnet etter gårsdagens 0-3-tap for Swansea. Vi var veldig uheldige, og dommeren gjorde ikke noe potensielt comeback enkelt for oss. Hodebryet kom nok hos mange som en reaksjon på en uendret startoppstilling, men da vi ble opplyst om at verken Benny eller Herr Offside var i stand til å spille, prøvde nok mange å legge fokus på noe annet. Selv skrudde jeg av på 0-3, og etter noen timer uten noe fornuftig å si om kampen, fant jeg roen og begynte å se frem mot tidligkampen på lørdag.

   Man Utd kommer som kjent fra hjemmetap for Everton, og uavgjort borte mot Spurs og Cardiff. Tross dårlig form spilte de en meget god kamp om man ikke bryr seg om mål. På Old Trafford har de røde 3-2-2, 8-6 målscore. Man Utd er ikke seg selv om dagen, og ligger faktisk ett poeng bak oss. Rooney fikk igår sitt femte gule og må heldigvis for oss se kampen fra tribunen. Rooney er som kjent grunnen til at Man Utd ikke sliter mer enn de allerede gjør.

   Når det gjelder Newcastles lagoppstilling tar jeg utgangspunkt i at Benny og Mr. Like-overrasket-hver-gang-han-blir-dømt-i-offside bare hadde småting og er klar til denne. Mener det hadde vært viktigere med Ameobis styrke til å holde på ball i denne kampen enn mot Swansea, men klarer ikke se at han starter igjen. Sikter da til kroppen som på en god dag holder tyve minutter. Èn må hvertfall kunne holde på ball, og da seiler Ben Arfa frem som det klare valget. Han er kampklar, sulten og skal ha lite problemer med Evans og Ferdinand langs bakken. Rèmy som stikker bak høres giftig ut mot et Man Utd som kommer til å stå høyt.

                         Krul
Debuchy - Williamson - Colo - Haidara
Sissoko - Cabaye - Tiotè - Gouffran
                     Ben Arfa
                      Rèmy

   Haidara beviser nok en gang at han håndterer en-mot-en på en ypperlig måte. Hans motpol er Santon som blir revet av gang på gang. Man Utd er hissige fra kantene, og nettopp derfor mener jeg også Willy bør fortsette. Trenger luftstyrken hans. Cabaye har ikke vært veldig god i det siste, og med Ben Arfa som en kreativ kraft har jeg ingenting imot å se Anita, som har spilt veldig bra når han har fått sjansen.

   Jeg tror på en skalp, som pga. Man Utds siste form kan se ut som en åpen-bok-prøve mer enn et ran. De røde kommer til å gjøre alt for å revansjere den siste tids form, men Newcastle må også skjerpe seg om de ønsker at den gode lyden fra tribunen de siste kampene skal holde seg. Jeg forventer innsats mer enn resultat!

Sider: [1] 2