20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Andymag

Sider: [1] 2 3 ... 175
1
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« på: 31. Mai 2023, 12:50 »
Tyler Adams glemte jeg ja. Fin spiller.

2
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« på: 30. Mai 2023, 10:25 »
Da er konkursboet fra nedrykkslagene klare for vurdering.

Leser at Leicester vil ha 40 mill for Maddison. Løp og kjøp.
Hadde ikke sagt nei til Ndidi eller Barnes heller. Tielemans virker det som forsvinner til Italia.

Fra Leeds har jeg alltid hatt veldig sansen for Robin Koch og vi har vel vært linket til han tidligere. Kan bekle alle posisjonene bak, samt sentral midt. Det kan fort være gull verdt i en CL-sesong med mange kamper. Jack Harrison er også en vi bør kikke på. Herlig spiller.

Fra Soton er det vel kun to åpenbare, men tror ikke vi står først i køen for å hente JWP og tror ikke vi har mulighet på Lavia.

Det er vel egentlig det hele slik jeg ser det. Alle tre har naturligvis noen spennene unggutter her og der, men de finnes andre steder også. Er jo en grunn til at disse tre rykket ned, så ingen grunn til å vurdere så mange flere synes jeg.

3
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« på: 26. Mai 2023, 17:25 »
Må egentlig så mange ut?

Vi blir nok fort litt ofre for egen suksess neste år, for vi har egentlig ikke mulighet pr. nå til å slippe så veldig mange føler jeg. Vil bli for mange kamper for de som blir igjen.

Vi har i år primært brukt bare 18 spillere (15 kamper eller mer). Vi har vært meget heldige med skader og har fått minst 35 kamper ut av hver eneste i den bakre fireren, hvor tre av dem er over 30 år gamle.

At vi skal klare dette med CL i tillegg tror jeg ikke, ei tror jeg at vi klarer/bør få inn 10 nye spillere heller.

Tipper vi trenger minst 24 mann med 15 kamper eller mer neste sesong (kanskje flere, usikker på hvor mange PL lag i CL pleier å bruke). Da er vi faktisk ikke i posisjone til å slippe veldig mange.

4
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« på: 23. Mai 2023, 14:22 »
Tror det skal en ganske så ekstrem sommer til for at vi skal klare å komme topp 4 neste år også. Troppen er fakisk ikke i nærheten av å kunne takle PL+CL der vi er nå. Vil allerede si at det vil være en suksess om vi klarer topp 7 og videre i Europaspill neste sesong.

Tierney og Maddison virker meget klokt, og ser ingen grunn til å gå bort fra "oppskriften" som har fått oss dit vi er nå. Må også si at linkene til Raphinha gjør meg meget spent. En klassespiller som vi vet takler PL veldig bra (og enda en brasse da).

Trenger utvilsomt flere forsterkninger i alle ledd egentlig. Særlig forsvaret vårt er ekstremt utsatt skulle vi få noen skader.

5
Kamper / Newcastle United - Leicester City, 22.05.23. 21:00
« på: 22. Mai 2023, 10:39 »
Da er dagen her hvor vi kan sikre CL-spill neste år. Kun ett poeng kreves, men bør jo tross alt avslutte med litt stil og sikre alle 3 (greit å ende over Man U også liksom).

Vanligvis hadde jeg advart mot lag som sliter desperat i bånn, men slik som Leicester ser ut defensivt så må jeg si at jeg har en meget god følelse her. Sluppet inn 10 mål på de siste tre, og ser ingen grunn til at vi ikke kan sette minst tre til i kveld. Så hadde det også vært hyggelig med en smultring for forsvaret vårt igjen.

Tipper 4-0.

Ønsket lag: Samme som sist.

6
Kamper / Sv: Newcastle United - Brighton, 18.05.23. 20:30
« på: 18. Mai 2023, 21:48 »
Her kommer a-laget til Brighton også…

7
Kamper / Sv: Newcastle United - Brighton, 18.05.23. 20:30
« på: 18. Mai 2023, 21:45 »
Nå må vi score da! Takler ikke dette her altså, vil ha dette avgjort!

8
Kamper / Sv: Newcastle United - Brighton, 18.05.23. 20:30
« på: 18. Mai 2023, 21:43 »
Katastrofe av Almiron…

9
Kamper / Sv: Newcastle United - Brighton, 18.05.23. 20:30
« på: 18. Mai 2023, 21:17 »
Irriterende at vi ikke leder mer enn 1-0.

10
Kamper / Newcastle United - Brighton, 18.05.23. 20:30
« på: 15. Mai 2023, 15:03 »
Nå har vi rundet svingen og er inne på oppløpet. Første hinder er Brighton og det kan bli en formidabel utfordring. Nedsablet Arsenal 3-0 og er i mine øyne det eneste laget sammen med Villa som har totalt utspilt oss denne sesongen (vi var heldige som kom unna med et poeng i høst).

Om Liverpool slår Leicester i kveld er de helt oppe i nakken på oss og det blir spennende å se om gutta klarer å håndtere dette her. Bør få enorm støtte på hjemmebane og der ligger nok vår største styrke. Med vårt forsvarsspill den siste tiden klarer jeg ikke helt å se oss holde nullen her så vi er nødt til å score minst to mål.

Tipper dette ender 2-2.

Håper Longstaff er tilbake og ønsker følgende lag:

Pope
Trippier - Schar - Botman - Burn
Longstaff - Bruno - Willock
Murphy - Isak/Wilson - Joe

Umulig å skille mellom mellom Isak og Wilson for tiden så overlater den til Eddie  ;)

11
Jeg er også litt for Isak og Wilson fra start sammen, forhåpentligvis så vil vi styre mer av spillet denne kampen enn i forrige kamp. Maximin er jo også et alternativ. Longstaff KAN bli klar til helga, men hvis ikke så blir han nok tilgjengelig mot Brighton. Og ja, jeg har selv gitt Longstaff mye tyn tidligere i sesongen, men han er vel en slags Carrick/Fletcher type. Man skjønner ikke helt hva man har før man mister det. Trioen mot Arsenal har ikke fått det helt til de kampene som de har hatt sammen på midten den siste tiden. Må innrømme at jeg er skikkelig nervøs. Avgir vi poeng her så kommer usikkerheten, og spillerne vil nok også kjenne på den. Leeds kommer til å prøve å frustrere oss så mye som mulig. Dette blir en stor mental test.

Føler at Maxi ofte fungerer bedre mot lag som Arsenal som har ballen mer og hvor han får rom å løpe i.

Mot lavtliggende lag som holder gode avstander og gjør sikringsjobben så sliter han mer. Blir litt hakkete og han ender alt for ofte med å holde i ballen i 4-5 sekunder for lenge. Tror han blir en lett jobb for Allardyce å finne ut av skulle han starte.

12
Blir nok tøft, men har troen. Klarer vi ikke CL herfra og inn så har vi vel ingenting der å gjøre enda heller, så blir spennende å se hvordan laget takler presset nå.

Vil utvilsomt se Isak og Wilson fra start. Regner med at vi kommer til å ha ballen mye og møte et lavtliggende og kompakt Leeds. Da trenger vi våre beste angrepsspillere fra start. Isak på kant tror jeg vil være smart her, bør få gode arbeidsforhold mot en Ayling som ikke har en særlig god sesong.

Synes det er veldig spesielt at mange avskriver Isak og Wilson sammen fra start etter en kamp mot et meget godt Arsenal-lag. De har vist meget god kombinasjonsevne i tidligere kamper og har trua.

Unntaket er kanskje om Longstaff er tilbake som du sier, som vel vil pushe Joe opp i en kantrolle, men jeg tror ikke Howe kaster Longstaff rett inn.

13
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 09. Mai 2023, 13:24 »


Sikkert mange som har sett, men var ny for meg.

Helt utrolig intervju og han virker jo som en helt sinnsyk mann, besatt på å bli bedre. Hvor uvanlig dette er blant managere vet jeg ikke, men kan umulig tro at mange andre legger ned like mye arbeid når de er ute av jobb. At han tilbragte tid med eiere, klubbledere osv og ikke bare andre managere var meget interessant.

Tror forøvirg at Howe har en stor mulighet til å bli den som bryter den "engelske forbannelsen" hva angår managere, enten med oss eller i sine fremtidige jobber.

Det er noe veldig "uengelsk" over ham som jeg tror er meget positivt. Gir veldig lite av seg selv til media og kan ikke akkurat beskrives som karismatisk, men virker esktremt dedikert og profesjonell. I tillegg virker han ekstremt ydmyk. Mannen går til boksetrenere osv med notatboken sin bare for å lære. Mange engelske managere ville nok aldri gjort dette. Der er "believe in yourself" mantraet. Sist vist av Allardyce når han setter seg selv på samme hylle som Klopp og Pep...

Kan enkelt se for meg at spillere blir vedlig smittet av tilnærmingen hans. En mann man vil gå i krigen for.

14
Kamper / Sv: Everton - Newcastle United 27.04 kl. 20:45
« på: 28. April 2023, 15:12 »
Litt uenig ang. Almiron. Han spilte absolutt ingen stor 1. omgang (det gjorde ingen), og var ustabil, men han var også involvert de gangene vi lyktes i kombinasjonsspill. Hadde blant annet den fine crosseren til Targett før 1-0 målet.

Ser også helst Murphy fra start, men synes Almiron ofte blir en hakkekylling når laget spiller dårlig. Der andre spiller kun på det trygge når de ikke har dagen så fortsetter han å prøve. Dette er et element jeg liker å se i en ving og noe Murphy ikke har. Han virker ekstremt avhengig av god selvtillit for å fungere og for å våge å prøve på ting. Dette ymtet han vel om selv også etter Spurs-kampen.

Vi får ikke 1-0 om Almiron velger den trygge støttepasningen.

15
Kamper / Sv: Everton - Newcastle United 27.04 kl. 20:45
« på: 27. April 2023, 22:30 »
Fy faen Isak….

Sider: [1] 2 3 ... 175