20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Thomas

Sider: 1 ... 537 538 [539]
8071
Transfers / NR 9
« på: 11. Aug. 2006, 14:16 »
Etter min mening er det ingen av de ovennevnte spillerne som fortjener nr 9. Å bære denne castledrakten innebærer store forpliktelser. Du må etterleve Big Als scoringsteft i tillegg må vi se på hans eksemplariske oppførsel utenfor banen. Jeg vil ikke ha en spiller som er god/lovende i denne drakta uten at han er villig til å blø for den og vise samme lojalitet overfor klubben som Al har gjort. Med andre ord bør nr. 9 hviles til en arvtaker som er verdig på alle måter dukker opp.

8072
Transfers / Obafemi Martins £8,4m bud!
« på: 10. Aug. 2006, 19:31 »
Når man går til anskaffelse av en spiss av Zlatans kaliber, vil det jo være logisk at man prøver å delfinansiere kjøpet med å selge en eller flere av sine egne. Jeg håper og tror at dette er et tegn på at Martins forlater Inter, til fordel for newcastle, selvsagt  :lol:

8073
Kamper / Newcastle vs Celtic - Alan Shearers Testimonial
« på: 11. Mai 2006, 20:48 »
For de som ikke kan se kampen, er det mulig å forhåndsbestille dvd'en om Alan Shearer.Slippes 19.juni. Den inneholder alle målene Shearer har scora og testemonialkampen. Denne skal jeg definitivt ha.

8074
Kamper / Birmingham - Newcastle
« på: 29. April 2006, 19:25 »
Det er selvsagt bittert at bramble bomma på den gedigne muligheten. Men uansett synes jeg vi ikke kan klage.. Given gjorde blant annet 2 fantastiske redninger rett før. Begge lag hadde sjanser. Kampen kunne ha gått begge veier. Jeg trøster meg heller over at forsvaret til castle begynner å ta form, og at vi nå har spilt 6 kamper uten å tape. I tillegg må vi ta i betrakning at vi mangler Emre, Dyer, Parker og Taylor. Pluss at Owen akkurat har kommet tilbake og tapet av Shearer. Hvem hadde trodd at vi skulle være så høyt oppe oppe på tabellen med den skadelista da Glenn tok over?

8075
Kamper / Newcastle - Liverpool
« på: 21. Mars 2006, 13:56 »
Kampen utviklet seg egentlig slik jeg absolutt håpet den ikke skulle. Liverpool scora på den første sjansen de hadde i kampen.  2. målet til liverpool var flott, men de 2. andre de  fikk de først og fremst pga av elendig forsvarsspill.

Vi kunne selvsagt ha avlastet vårt forsvar ved å presse pool bakover på banen med godt angrepsspill. Dessverre fungerte ikke det heller. NZ virka lovende på kanten helt til måtte ut, ergo mista vi vingspillet på den siden. Scott Parker gikk i piruett hver gang han fikk ballen og på den måten ruinerte enhver sjanse på å sette fart på ballen: Fart på ballen var kanskje nøkkelen til å slå hull på poolforsvaret. Carragher og Hyp er ikke akkurat de raskeste. Vi hadde like store sjanser som pool helt til Bom dreit seg ut, etter det var ikke castle i nærheten.

Det castle bør prioritere nå, er å etablere et godt forsvar. Jeg ser gjerne Taylor og Ramage som midtstoppere, i tilegg trenger vi to gode backer. Se på f.eks Tottenham. En del av kampene de har spilt, har ikke vært gode angrepsmessig, men de har etablert seg i toppen gjennom å ha full kontroll bakover. Det samme kan også sies om pool.

Til slutt må jeg nevne at dommeren igjen ødela litt. Er greit at han var konsekvent mot Bom, for i følge boka var det et rødt kort. Men da bør han også vøre konsekvent mot Cisse og gi ham 2 gule kort og dermed rødt pga usportslig opptreden. Ikke rart at dommer Riley nesten ble kasta ut av EM etter katastrofedømminga i EM, spesielt i Tysklandkampen.

8076
Transfers / Fernando Torres?
« på: 16. Mars 2006, 10:32 »
Hadde vært meget hyggelig om Torres kom til castle. Men jeg vil heller ha brukt pengene på et skikkelig forsvar. Castle mangler to gode backer. Det ideelle hadde vært å bytta Loque og Torres + penger.

8077
Generelt / Din Favoritt spiller i Newcastle?
« på: 05. Mars 2006, 00:23 »
Kommer alltid å være Shearer for meg altså! Jeg synes Shay og gjengen er gode men ingen kommer opp mot Shearer. Han har gjort utrolig mye for klubben og mange spillere av hans rang ville ha stukket for lenge siden hvis klubben hadde gjort det så dårlig som castle har gjort det de siste åra!

8078
Transfers / Ut med Carr?
« på: 16. Des. 2005, 19:19 »
Jeg er enig i mye av det som er sagt her jeg, bare så det er sagt..hehe!Årsaken til at Boumsong eventuelt bør selges, hvis Ramage og Taylor begynner å spille sammen i forsvar, er at det er ikke lurt økonomisk sett å ha en spiller til £9 mill på benken (husk leeds). Selg Boumsong og kjøp inn to gode backer i stedet.

Alt det Joakim sier om Carr er helt riktig, men grunnen til at jeg likevel foretrekker Ramage er at castle alltid har slitt bakover. Det har ødelagt mange muligheter. Når alle de beste midtbanespillerne er tilbake, vil castle ha offensivitet i fleng. Hvor ofte har det ikke skjedd de 2 siste sesongene at castle har leda og deretter spilt uavgjort eller tapt? I fjor var catsle det laget dette skjedde oftest med. Og Carr hadde skyld i noen av de måla.  Som nevnt er backer utrolig viktige i dagens fotball. Men en back må være god begge veier. Og er han ikke det, prioiriterer jeg pga. av castles skrekkelige forsvarshistorikk en god defensiv back enn en god offensiv back. Derfor ryker Carr hos meg, men ikke hos deg Jokke.  :D  Aller helst vil jeg altså ha Ramage og Taylor sentralt i  forsvar, og 2 helt nye backer. Miguel og Bridge ville vært glimrende.

8079
Transfers / Ut med Carr?
« på: 14. Des. 2005, 21:08 »
Jeg har sett alle castlekampene canal + har vist denne sesongen og jeg må si at Ramage har imponert med meget. Offensivt gjør han ikke mye ut av seg, men i motsetning til Carr har han vært veldig solid bakover på banen. Ramage er en spiller som spiller på sine primisser. Dvs at hvis han er i trøbbel, så bruker han å beine ballen vekk i stedet for å gjøre fine ting i forsvar som kan bli katastrofale.  

Det jeg liker med Carr er at han bidrar veldig mye fremover på banen, dessverre er ikke han like god bakover som Ramage, og jeg holder faktisk pusten hver gang han har ballen innenfor sin egen 16 meter. Som andre har nevnt her har Ramage spilt så bra at han kanskje fortjener å få prøve seg på midtstopperplassen sammen med Taylor. Boumsong og Bramble har sine kamper, men av og til gjør de for mye fikst bakover som medfører i baklengs. Akkurat nå fortjener ikke Carr høyrebackplassen tilbake. Han kan selges hvis en god erstatter hentes. Samtidig er castle enda svakere på venstre back.

Konklusjonen er  Taylor og Ramage som midtstoppere og at to nye backer trengs men dette bør finansierers ved å selge enten Bramble, Boumsong, Baba eller Carr.  Sistnevnte er brukbar, men dessverre mener jeg han ikker god nok hvis castle skal kjempe helt i toppen, dette gjelder også for Baba.

Sider: 1 ... 537 538 [539]