20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Meldinger - AFC

Sider: [1] 2
1
Generelt / Vi skal knuse Tottenham!
« p: 14. Aug. 2006, 13:21 »
Liker det jeg hører her.
Håper dere knuser Hottentottene denne sesongen, og kommer laaaaaangt over dem på tabellen.  :evil:

Legg merke til at det er noe spesielt ved kulturen i den klubben, og som tiltrekker seg spillere av et visst kaliber. Når Duff signet for dere (bra signing forresten) så gikk han ikke ut og sa: "I snubbed Tottenham because this and that". Han sa hvorfor han skrev under for nettopp NUFC.

Når Zokora signet for Tottene så gikk han med en gang ut og sa: "Why I snubbed (insert clubs here) for Spurs". Spillere som tiltrekker seg interesse fra Tottenham og andre klubber går ikke offentlig ut og kritiserer Tottenham om de siger for noen av de andre. De som signer for Tottenham, gjør det. Berbatov: "Jeg skal score mot Arsenal". Rosicky: "(ingenting annet enn snakk om klubben han faktisk har signet for)"....

Er det noe i kontraktene til Spurs-spillerne om at de må slenge dritt om andre lag?

Folkene på Tottenhams venner er ikke helt gode. De tingene de skriver etter et tap, er rasisitiske, ignorante, ja, direkte ondskapsfulle. "Død over den og den", "DØ! BRENN!"

Stakkars folk.

Nei, give me NUFC-supportere any day(er litt inhabil jeg da... :lol: )
Men teller vel ikke hva jeg mener, som jeg bruker å si til Beate: "Jeg holder med NUFC i 36 av 38 kamper i året!". Burde forresten telle for noe det?? 8)

2
Transfers / Kuyt på vei til Newcastle?
« p: 28. Juni 2006, 15:22 »
Sitat fra: "kesse"
Nå har vi fått konkurranse fra Arsenal også... http://www.nettavisen.no/sport/pl/arsenal/article669723.ece


Nei, vi vil ikke ha ham. Vi har nok med de vi allerede har, og Torres. :D

3
Kamper / Sunderland-Newcastle
« p: 20. April 2006, 13:22 »
Med tre kamper igjen, hvorav to av dem er mot Birmingham borte og Chel$kij hjemme, er nok Newcastle svært avhengig av hvordan de andre lagene ender sine kamper. Birmingham vil slåss med nebb og klør for å holde seg oppe - slike lag er aldri lett å spille mot.
Hjemme mot WBA skal det være 3p. Med maksimalt 9p men kanskje realistisk 5p vil NUFC ende opp med maks 60p, realistisk sett kanskje 56p.

Wigan vil nok ta fra ett til 3p, tror fort de taper minst én av kampene mot Fulham og Pompey, og vi skal banke dem i den aller siste kampen på Highbury. Har et par høner å plukke med dem...
Så da ender de på 54p.

Blackburn er det vanskelig å forutse noe om. De tapte jo i går i en jevnspilt batalje (begge lag like dårlige)...
De har Charlton som er ujevne (2-2-1) borte, kan fort droppe poeng der. Men tror de klarer å få med seg iallefall ett. De smeller mot Chelsea som alle andre. Hjelper ikke om Chelsea er seriemester da. City hjemme er nok fort 3p. Om de får 4p ender de på 58 og tar 6.plassen.

Bolton: Vil nok reise seg etter 5 tap før de klarte uavgjort i forrige mot WBA. Tror de tar 3p mot Charton, ryker mot Scum (jeg håper dog Charlton vinner - sorry folkens) men tar 3-4p i de to siste. Da ender de på 55-56p, så de kan fort ende på samme poeng som NUFC, men de har bedre målforskjell (foreløpig).

Selv om Newcastle klarer å ta 9p så er dere avhengige av resultatene til de andre lagene. Blackburn har 3 plussmål mer enn dere, så med ett 0-3-tap på dem og 2 stk 1-0-seirer så kan dere klare 6.plass...blir en spennede innspurt, både i kampen om 4.plassen, kampen om UEFA-plass, og hvem som følger Mackems ned.

4
Kamper / Sunderland-Newcastle
« p: 19. April 2006, 13:49 »
Blackburn:
Brimingham B
Charlton B
Chelsea H
Man. City H

Wigan:
Fulham B
Pompey H
Arsenal B

Bolton:
Charlton H
Hottentottenscum B
M'boro H
Birmingham H

5
Kamper / Sunderland-Newcastle
« p: 19. April 2006, 12:09 »
Kom hjem fra Newcastle i går etter å ha sett 2 kamper med 6p og 7-2 som resultat. Satt på rad 9 midt bak ene målet på Stadium of Shite - midt i supporterskaren fra Newcastle. (Morsomt innslag: Newcastlefansen hadde klistret klistremerker med "SHITE" i rette fargen over "Light" på nesten alle trafikkskiltene inn mot Sunderland...)
Må nok si at denne opplevelsen kommer svært høyt på listen over fotballøyeblikk i mitt liv.
Virker nok rart at dette innlegget kommer fra en Arsenal-supporter, men dere som kjenner meg, vet at jeg støtter NUFC i 36 av 38 kamper i sesongen - unntaket blir jo nettopp i de to oppgjørene mellom AFC og NUFC :lol: Sånn går det når man er gift med ei NUFC-jente!


Jeg og Beate troppet opp utenfor St.James' kl 1200 for å være med 70 busser til mackem-land. Hadde politieskorte hele veien.
På bussen fikk vi utdelt A4-ark med påskriften "Murray IN". (Disse holdt alle NUFC'ere opp for å håne mackems inne på stadion.)
Vel inne på stadion var det stor stemning, og sanger som "We'll meet again...", "You're the worst team in history", "You're even worse than the last time" og "You're going down with the river" ga gjenlyd på stadion.

Førsteomgang er bare å forbigå i stillhet. For en enorm nedtur etter Wigankampen!
Over til andre omgang. Six minutes of magic. En helt sinnsyk opplevelse.
Jeg sa til Beate i pausen at Chopra kommer inn og scorer 2. Ble bare med ett, men at Rocky snart bør starte foran Ameobi er jeg sikker på etter å ha sett hvordan innhoppene hans bidro til å snu både Wigan og S'land-kampene. Og ingen av oss kan vel fatte hvor mye det betyr for en local-lad som Chopra å score sitt første PL-mål for NUFC mot sine egne supportere i dette lokaloppgjøret. Feiringen hans ga iallefall et innblikk i det....
Helt av tok det da Shearer banket inn straffen. Trist om det var hans siste bidrag til fotballen (som spiller anyway...), men litt av en måte å avslutte karrieren sin på.

Og jeg følte virkelig med Luque (som jeg har forsvart tidligere her inne) da han scorte, og sto foran fansen og takket dem for hyllesten. Han har nok ikke hatt det lett, og hvor mye det målet betyr for ham, sto skrevet med store bokstaver i ansiktet hans.

Nei, folkens, dere skulle vært der!

La oss håpe dere klarer å snike dere opp på UEFA-plass!

Målene:
http://latestgoals.net/detail.php?id=1640&league=23

6
Kamper / Newcastle - Tottenham | PREMIER LEAGUE
« p: 04. April 2006, 09:02 »
Takk for hjelpen om 4.plassen! Satt og jublet verre sammen med Beate under denne, beste vi har sett av Newcastle på lenge. Og jeg elsker å se Yidsa få bank!

7
Kamper / Sunderland-Newcastle
« p: 03. April 2006, 16:03 »
Denne sitter jeg på Stadium of Shite og ser live.... :P

8
Generelt / Souness sparket!!
« p: 02. Feb. 2006, 15:59 »
Gratulerer med dagen!

9
Generelt / ... Souness nå som medisinmann
« p: 02. Feb. 2006, 15:59 »
Sitat fra: "Thomas Beckheim"

Wenger derimot er jo zzzzur 24/7.. Tror nesten det lukter surt av han også!!


Wenger er ikke sur, han har en høyst velutviklet sans for humor. Bare så det er sagt.

10
Generelt / Kan nedrykk bli en realitet?
« p: 28. Jan. 2006, 20:28 »
Stemmer forbløffende det, har klart å ende opp med ei NUFC-berte... veldig greit med ei dame som liker fotball...enkelt å få aksept for å se på, og for å dra til England å se kamp. Skal på St.James' Park i påska på Wigan-kampen, kanskje Beate endelig får se Alan spille "live"??


Back 2 topic: Chopra var bra mot Everton, så ikke kampen i dag, men han scoret jo, noe som jo har manglet for ham på førstelaget (?)...han har tidligere vært trukket frem som et kjempetalent, men hjelper ikke det når man aldri får sjansen. Jeg er sikker på at han igjen befinner seg på benken eller i verste fall tribunen når Owen er tilbake, og evt Luque får venstrekanten foran Ameobi.
Hva er vitsen med å kjøpe Luque for så mye £ og la ham få 20min mot Cheltenham når det han hadde trengt var 90min sånn at han kan spille på seg selvtillit? Merkelig.

Som jeg har sagt før, dere rykker ikke ned. Men det som er betenkelig er om Souey etter at dere havnet på 13(? ikke skyt meg om det ble feil) kanskje ikke klarer å få dere opp, kanskje heller ned, etter å ha brukt uendelige mengder £££. Ikke bare taper dere midler på manglende deltagelse i europa 2 år på rad, dere taper også 500000NOK pr tabellposisjon. Blir lite penger til spillerkjøp da.

Det som er bekymringsverdig er følgende: Leeds

Godt lag med gode spillere - dyre lønninger...og plutselig manglende sportslig suksess (bortsett fra det ene året da...). Hvis ikke noe snart skjer kan kanskje Newcastle lide samme skjebne?

11
Kamper / FA Cup - Cheltenham - Newcastle
« p: 28. Jan. 2006, 20:06 »
Gratulerer med avanse i FA-cupen...må være dobbelt moro for dere siden naboene røk på hue&ræva ut :D

12
Generelt / Kan nedrykk bli en realitet?
« p: 26. Jan. 2006, 13:03 »
Sitat fra: "geordie-olav"
Litt off topic:

Jeg har hengt opp en plakat av Hellas sin tropp på rommet mitt, for å hylle dem etter EM seieren. Har også satt opp plakater av Chelsea, Liverpool, Barcelona og Arsenal for å hylle dem. Jeg vet det, jeg er splitter pine gal... :oops:

Heldigvis er jeg ikke så gal at jeg har hengt opp plakater av Manchester United. Hadde faktisk to plakater av dem engang, men de endte opp i søppelbøtten. Orket bare ikke se på dem. :lol:


Herlig lesning :lol:  
Litt skuffet over Chelsea-plakaten, men alle har sine svake øyeblikk :roll:


Hvis vi ryker ut på lørdag for Bolton (sannsynligvis...3 tap for dem på 3 siste møter, 0-1, 0-1, 0-2) skal jeg heie alt jeg kan på Shearer. Håper den gamle grisespilleren får noe å pusse på imellom kommentatorjobbene for BBC.

Souness får nok ikke sparken så lenge han kan påstå at det er skadene som er grunnen. Det er jo ikke hans feil stakkars...not. Greit, han har jo virkelig vært uheldig med skader, Owen, Emre og Luque har jo bare spilt noen få kamper tilsammen. Det som jeg ser fra utsiden av klubben som problemet med at han hele tiden klager på det, er at de som stepper inn da, vet at de kun er et substitutt, en nødløsning. I Arsenal hører vi sjelden noe klaging om dette, selv om vi har hatt omtrent hele backrekka på sykestua. Vi putter innpå f.eks Gilbert på h.back, 18åring...som griper muligheten med begge hender, og Lauren skal få kamp om den posisjonen fremover. Så Souness psyker ned alle som ikke er den opplagte førsteelleveren, det har han gjort systematisk. Etter hver eneste kamp som ikke har gått etter planen klager han på at dere manglet den og den... Er utrolig dårlig gjort mot de som stepper inn. Jeg syns f.eks at Chopra var god i sist kamp. Men eneste som blir trukket frem er at dere manglet Owen. See my point?

Verken vi eller dere vinner nok FA-cupen, tror den havner enten på brua, på merseyside eller hos MU. Dessverre. Blir nok ikke europa på oss neste år :cry:


Aldri i verden om dere rykker ned!

13
Kamper / Newcastle-Blackburn
« p: 25. Jan. 2006, 11:59 »
Sitat fra: "Joakim"
Hehe. Du skal være glad du holder med feil lag, Lasse.

Forøvrig tenkte jeg mer på de unge, håpefulle Beate møter i sin jobb, enn de unge, håpefulle dere forhåpentligvis måtte få sammen. Av dere forventer jeg ikke mer enn at dere lærer opp deres fremtidige håpefulle, slik at én blir geordie, og en annen blir gooner.


Er ikke så utrolig mange lyspunkter som AFC-supporter for tiden heller, i går gikk det på hue og ræva ut av CC(for et fantastisk kjempende Wigan - utrolig moral i det laget!), skrekken er at Yidsn på N17 tar 4.plassen fra oss... Men greit med masse unge flotte talenter! Er stygt redd for at vi nok må oppdra dem til enten å være medgangssupportere av begge lag (er vel lett at de ender opp som AFC-fans da, hehe), en av hver, eller la dem velge selv. Skrekken da er at de ender opp som Mackems, Yids, Lokomotiv Chelskij eller ManUre-fans. Så det siste er egentlig ikke aktuelt, blir inndoktrinering på et høyt plan her ja!

14
Kamper / Newcastle-Blackburn
« p: 23. Jan. 2006, 13:46 »
Sitat fra: "Joakim"
Jeg tenkte meg at du ikke svikter på dette området, Mack. Og jeg antar at Beate Jenssen forer sine håpefulle med samme informasjon, selv om de antakelig er yngre enn de Mack har tatt seg av.

For alle som er opptatt av fotball skal det være barnelærdom at Alan Shearer hører hjemme inne i feltet, og ikke utenfor. Men det virker ikke som Greame Souness har fulgt med i timene.King Kev, kan du ikke se til å banke litt vett inn i din kollega fra tiden på Merseyside?

Og dette med vingene burde også være barnelærdom for alle som tenker seg en karriere innen fotballen. Enten det er som fotballkommentator, fotballtrener eller fotballspiller. Når du skal spille ballen til en fremadstormende ving, så skal du spille ballen FORAN ham. Ikke bak ham.
Ikke sjanse i havet om at du hadde fått David Ginola til å plukke opp en ball som ble spilt bak ham. Slike baller kan du GARANTERE at Ginola hadde gitt blanke i. Sannsynligvis gjelder deg også Robert. At Luque i det hele tatt gidder å løpe tilbake for å plukke opp de ballene burde fortelle oss at han har en stor fremtid på St. James' Park¨.


Er nok stygt redd for at Beate ikke blir alene om å fôre de unge håpefulle - jeg har noe jeg skulle ha sagt jeg også....dessuten vil Shearer ha lagt skoene sine på hylla innen vi får noen etterkommere, og hvem vil de da se opp til? Blir etter all sannsynlighet en spiller i rødt og hvitt om ikke dere ser til å få senket Souness i river Tyne.

-mvh Lasse som nok en gang skal på St.James' Park (i april) og riste på hodet over Souness' disposisjoner

15
Annet / Peneste spiller i NUFC
« p: 05. Jan. 2006, 14:37 »
:shock:  Jeg er sjokkert! Really!  :shock:  


Verste tråden jeg har sett. Ever.

Sider: [1] 2