20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Emner - lefsen

Sider: [1]
1
Annet / Se kamp i Oslo
« p: 14. Jan. 2022, 11:56 »
Har i alle år pleid å se kamp med et par kompiser men er gira på å se med flere folk. Er det/har det vært et sted folk har pleid å samles? Om ikke hadde det vært kult å finne det.

2
Generelt / Manager etter Bruce
« p: 27. Jan. 2021, 09:13 »
Dette blir jo hypotetisk men før eller siden må vel Mike se skriften i stjernene...

Noen foreslo Lampard. Kunne vært spennende om han fikk lokket med seg gullgutten sin Mount ut sesongen? Tviler på at han får mye spilletid under Tuchel. Og hva med Eddie Howe? Begge disse føles dog litt usikre når det handler om å redde plassen. Samtidig bør stallen være mer enn bra nok for det om man får inn bittelitt kreativitet!

Andre forslag?

3
Kamper / West Ham - Newcastle. 12.09.20
« p: 11. Sep. 2020, 09:05 »
Siste 10 kamper mot West Ham: 5 seire, en uavgjort, 4 tap. Pluss seier i Premier League Asia Trophy:)

Selv har jeg fått en liten flik av optimisme inn mot sesongen etter handlerunden. Ikke særlig engstelig for nedrykk. Burde være gode muligheter for poeng her. Men er jo sesongstart, hva vet vel egentlig noen om noe.

Håper på dette laget:

                      Darlow
Manquillo-Lascelles-Fernandez-Lewis
               Shelvey-Hayden
         Ritchie-Almiron-ASM
                      Wilson

4
Generelt / Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« p: 21. April 2020, 13:07 »
Flere ville ha diskusjonen om de nye eierne bort fra salgstråden. Den er god.

Først til whataboutism: ser mange tekster og innlegg som skrives rundt om på nettet, starter med: jeg støtter ikke whataboutism, MEN. Så kommer det masse whataboutism. Faktum er at det egentlig er ganske uinteressant. Jeg mener som Kristoffer skrev i den andre tråden, at det er en vesensforskjell på investeringer som Saudiene gjør i ymse selskaper og det faktum at klubben vår nå skal bli fronten i Bin Salmans pr-jippo i vesten. De skal vaske ryktet sitt, nettopp for å gjøre seg mer spiselige for selskaper/investorer i vesten. Og ja, verden er generelt grumsete, alle rike folk i verden har dritt på seg osv osv, men nå handler dette om Newcastle. Ikke om Man City eller kineserne i Wolves. Problemet med whataboutism er at alt kan forsvares med et sånt retorisk grep.

Interessant tankeeksperiment i denne tråden av en fyr som har meget god kjennskap til regionen. Hva skjer om MBS bestemmer seg for å døpe om St. James' til MBS Arena? Sports Direct-skiltene skiftes ut med "Visit Saudi-Arabia"-bannere. Det er jo ikke nødvendigvis et helt usannsynlig scenario.
https://twitter.com/ReierMoll/status/1252329806613676032

Jeg er, som sikkert mange andre, delt. Har ikke noe behov for å sitte på en høy, moralsk hest. Vil ikke kategorisk bryte med klubben, det er ganske dramatisk. Og mange gode betraktninger er gjort om at man tross alt har valgt klubben. Ikke eierne. Så mener jeg også det er en forskjell på oss her oppe på bjerget og folk fra Newcastle. Alle vi som har vært der vet at livet er knallhardt for mange. Det handler om å få den neste lønnslippen sånn at alt kan handle om lørdag kl.16. Synes det er veldig forståelig at man ikke kan kreve at alle supportere skal sette seg inn i de moralske kvalene med saudiene. Men vi, som tross alt er utenforstående i det store bildet, burde gjøre det.

Noen linker:
Kommentator i BT: https://www.bt.no/btmeninger/kommentar/i/Xg7V5x/sjoelv-ekte-kjaerleik-kan-ta-slutt
Kasper Wikestad og NRK-journalist Patrick Rowlands med en interessant diskusjon: https://podtail.com/no/podcast/tv-2-premier-league-podcast/oppkjopet-av-newcastle/
HRW sin årsrapport om Saudi. Her er det så mye mørkt: https://www.hrw.org/world-report/2020/country-chapters/saudi-arabia


5
Generelt / Koronatråden
« p: 12. Mars 2020, 13:55 »
Vi får vel ha en sånn vi og. Er bare et spørsmål om tid før PL blir stoppet, skjer vel så fort en spiller får smitten. Men skal bli spennende å se hva de gjør med tabellen. Har lite å si for oss, posisjonsmessig, men får store konsekvenser for andre. Og de generelle økonomiske konsekvensene er det bare fåglarna som vet. Jeg tipper et optmistisk scenario er at det blir seriestart i august som vanlig.

(Seff er menneskelige hensyn det viktigste. Men dette er et fotballforum. Bare så dere ikke tror jeg er hjerteløs)

6
Spillere og ledere / Salomón Rondón
« p: 16. April 2019, 16:37 »
Gikk inn for å skrive på Rondon-tråden, men oppdaget til min store forbauselse at den ikke fantes!? (om jeg har blingsa skal jeg slette den)

"Tror ikke folk skjønner hvor viktig Rondon er for Newcastle" Hater egentlig utsagn som starter med dette premisset men lurer på om det ikke stemmer litt. I mine øyne har han vært vår klart viktigste spiller, helt uvurderlig. Senket Bournemouth og Everton, avgjorde mot Huddersfield, viktig mål mot City.  Dette er kun noen av målene. Men jobben han gjør for laget er enda viktigere. Mot Leicester bandt han opp et helt forsvar på egenhånd, i en rolle som er svært utakknemlig for enhver spiss. Han gjør det på ypperlig vis (dog fått godt hjelp av blant annet Ayoze i år altså) Tanken på at både Rafa og Salomon kan forsvinne etter sesongen gjør meg nedstemt. Han har ett år igjen av konktrakten med WBA til sommeren, antar andre klubber også har følerne ute. Her må du være på ballen, tjukke-Mike!

7
Kamper / Newcastle - Norwich. 18.10.2015.
« p: 16. Okt. 2015, 12:03 »
Håper på dette (offensive) laget:

                           Elliot

Janmaat - Mbemba - Colo - Haidara (Mbabu)

                   Anita - Sissoko
Wijnaldum                            Perez
                         De Jong
                         Mitrovic

8
Kamper / Stoke - Newcastle. 29.09.2014. Kl. 21.
« p: 29. Sep. 2014, 09:15 »
Ny kamp, nye muligheter.

Siden Stoke rykket opp i 2008:
4 seier - 2 uavgjort - 4 tap

Aarons fortsatt ute. Krul, Gouffran og Cisse har slitt med sykdom ifølge physioroom.

Stoke har Cameron og Odemwingie på skadelisten.

Min 11'er:

                    Krul

Janmaat - Colo - Willi - Haidara

               Tiote - Colback

   Gouffran - Sissoko - Cabella

                  Riviere

9
Følger opp tråden fra i fjor (pun intended)

Mens vi sitter på gjerdet som vanlig skjer det jo ting i resten av verden.

Liverpool kan ende opp med å selge Suarez men hente Origi, Markovic, Sanchez, Moreno, Lovren og Lallana. Fytti katta, det kan bli litt av et lag....

10
Generelt / Newcastle: sesongen 13/14
« p: 12. Des. 2013, 11:41 »
Jeg savner ofte en tråd hvor vi kan diskutere sesongen i store linjer. Det er ikke alle tanker som passer inn i kamptråder/spillertråder osv. Hvis en slik tråd allerede finnes eller ikke er ønskelig, så er det bare å fjerne den....

I lokalavisene ser jeg nå at det er mye prat om Europacupspill. Siste mann ut er Phillippe Albert som sier at vi bør gå for CL. Er det bare jeg som mener vi bør slappe av litt? Før sesongen var det doom & gloom, nå er det plutselig fryd og gammen. Vi har vært ganske gode i år, men aldri helt topp. Og vi har en god stall, men langt fra CL-materiale. United-kampen er fortellende: Vi hadde en smart taktikk og var gode defensivt men vant først og fremst fordi United ikke har en midtbane. Husk at vi gikk på en 0-3 smell uken før mot et lag som ikke har vært særlig gode i år. Personlig merker jeg at jeg er fornøyd med topp 8 denne sesongen. Det kommer ikke til å forandre seg selv om vi skulle vinne et par kamper til. Kanskje er jeg pessimist av natur, men når folk rundt klubben begynner å tro på hypen, da ender det ofte med å gå åt skogen...

Får vi inn en klasseving og en klassespiss i januar tror jeg vi KAN klare topp 6.

11
Annet / Bøker om Newcastle
« p: 10. Okt. 2013, 16:37 »
Har sjekka litt på forumet, men har funnet ut at dette ikke har vært diskutert så mye.

Det jeg er ute etter er gode tips til bøker om klubben. Ikke selvbiografier til spillere og trenere og slikt, men bøker om klubben.

Jeg har denne: http://www.amazon.co.uk/Newcastle-Uniteds-Worst-Ever-Players/dp/1480157600/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1381415833&sr=8-1&keywords=newcastle+worst+players

Kom i fjor. Og er ganske vittig!

Og denne: http://www.amazon.co.uk/Newcastle-United-The-Promises-Stop/dp/1445609037/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1381416084&sr=8-1&keywords=Newcastle+United%3A+The+Day+the+Promises+Had+to+Stop

Sider: [1]