20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Emner - snkz

Sider: [1]
1
Toon Army Norway (TAN) / *Fantasy Premier League 14/15*
« p: 16. Juli 2014, 14:16 »
Nå er det denne tiden på året igjen!

Jeg har gledet meg som en unge, og vet det er flere andre som har gjort det!

http://fantasy.premierleague.com/player-list/

Prisene på flere av spillerne er ute og og spillet oppdateres!

http://fantasy.premierleague.com/

Lykke til folkens!

Kjør debatt på priser / rotasjoner / valg osv osv.

2
Kamper / Swansea - Newcastle , Ons 04.12.13, Kl.20:45
« p: 03. Des. 2013, 11:05 »
Begynner tråden med siste uttalelser om troppen fra Pardew.

“A few have been knocking on my door this morning asking to play. Steven Taylor, Hatem Ben Arfa, Papiss Cisse, Vurnon Anita and Jonas Gutierrez – they’re all desperate to play. We’ve got real competition for places. That bodes well. We’re going to need to freshen it up and change it.”

Håper virkelig han holder Jonaz og Papiss på benken og kjører på med det vi har gående nå.

3
Generelt / Så hva skjer nå?
« p: 03. Sep. 2013, 08:26 »
Jeg kom over denne som kanskje kan "lette" litt på stemningen etter gårsdagen :)

So there it is, a fait accompli, no permanent signings in and a few outs, happy f***ing days. Well done Joe.

Question now is, what's going to happen this season after this?

I'm going to predict the following;

We continue in intermittent form, picking up a few points here and there without tearing up any trees, maybe recording the odd win along the way, with AP coming under more and more pressure as JFK refuses to do any media other than the odd sound bite here and there.
Pards declares himself happy with the squad and backs us for a top ten finish (just after going out of one of the cups at the first hurdle)
We limp along for three or fours weeks (due to several "unpredictable" injuries) until AP is sacked, unceremonious after a descent result away at Man U in December.

Joe appoints himself "interim" Manager to the end of the season, were we inexplicably avoid relegation with three weeks to go.

Joe then begins the mammoth task of finding our next Manager.

After an intensive and exhausting week long search, Joe finally concludes that he was the stand out candidate and appoints himself to the full time role whilst welcoming back Dennis Wise to the club as our new DoF.


Men fra spøk til revolver, hvor er vi om 8 mnd?

4
Chit chat / Mobilspill
« p: 04. Jan. 2013, 11:36 »
Så det ikke var noe tråd på dette og tenkte vi kunne samle opp en tråd med gode spill som folk spiller på mobilen og får dagen til å fly avgårde med ;)

5
Chit chat / Får ikke 2 x skjermer til å fungere.
« p: 01. Mai 2012, 15:50 »
Heisann,

Gikk i går til innkjøp av en Samsung SyncMaster S24B350 og har fra før av en SynsMaster T220P.

Maskinen min er også utstyrt med et EVGA GTX 295 og jeg tenkte nå skulle jeg endelig få kommet i gang med å kjøre to skjermer, for å gjøre skolearbeid osv lettere.

Jeg har god IT-kompetanse og jobber og studerer IT, men har nå kommet over et problem som har frustrert meg i flere timer.

Jeg klarer ikke å få begge skjermene til å fungere samtidig, det er rett og slett "umulig".

Samsung SyncMaster S24B350 er koblet til skjermkortet via en HDMI-kabel og SynsMaster T220P er koblet til via en DVI kablel. Når jeg prøver å ta "clone", "extend" osv, så får jeg rett og slett ikke "liv" i begge skjermene samtidig..

Jeg har prøvd betadrivere, jeg har prøvd de nyeste driverene og jeg har prøvd forrige versjon, ingenting hjelper so far.

Når jeg går inn i Nvidia Control Panel og går på "set up multiple dislpays"
så ser det ut som bilde jeg legger ved.


Er det noen som har noe som helst tips, råd eller noe som helst?

Det er like før begge skjermene flyr til helsiket ut a vinduet, og det vil jeg helst unngå...

6
Generelt / Newcastle allstar team/players (1980/90-nåtid)
« p: 06. Mars 2012, 20:46 »
Hei,

Jeg vil begynne denne tråden med å beklage om det er noen jeg har glemt eller om det er noen spillere folk mener jeg burde tatt med eller som jeg har oversett.  Dette kan være på grunn av at jeg kanskje ikke har like mange år på ryggen som flere av traverene her ;)

Jeg kaster meg rett og slett litt uti dypt vann her :) Legge meg åpen for angrep  :-\

Om det allerede skulle eksisterende en lignende tråd (noe jeg ikke har funnet, vil jeg også fjerne denne)

Men vi smeller i gang:

Jeg vil her prøve å sette opp mitt Newcastle allstar team, med spillere jeg har sett i aksjon (så godt som mulig) og har en svakhet for selv. Jeg vil også prøve å se bort fra skader og andre ting som eventuelt har kostet dem karrieren eller andre ting som har gjort at dem ikke har prestert opp mot sitt potensielle toppnivå.

Jeg vet at jeg har utelatt spillere fra 1900-1980 tallet, men som sagt. Min kjennskap til disse er dessverre ikke stor, selv om jeg vet det var mange store og mest sannsynlig enda større stjerner på den tiden.

Mitt Lag:

Shay Given

Warren Barton
Jonathan Woodgate
John Beresford
Philippe Albert

Peter Beardsley
Gary Speed
Robert Lee
Noberto Solano

Alan Shearer
Les Ferdinand

Jeg vil her prøve å komme med noen korte begrunnelser grunnet mine valg av spillere :)
(Kanskje ikke alltid dem beste begrunnelsene, men la meg i hvert fall prøve :))

Shay Given:
Det soleklare keepervalget for meg. En keeper som i sesongen 2005/06 ble tatt med på årets lag i Premier League. Har slitt litt med skader opp gjennom tiden, men alltid kommet sterkt tilbake og utkonkurrert sine medkeepere. Forsvant dessverre fra Newcastle før han fikk muligheten til å slå Newcastles rekord i kamper.

Warren Barton:
Å se Barton løpe på backposisjonen sin opp på banen å utfordre mostanderens forsvarere var  rett og slett en nytelse. Han hadde også en meget presis innleggsfot.
Når han kom til Newcastle var han dyreste forsvarspilleren som var kjøpt i England.
Barton fikk også noen opptredener for det Engelske landslaget.

Jonathan Woodgate:
En spiller som dessverre har slitt alt for mye med skader. Alltid hatt en svakhet for han, derfor jeg tar han med på mitt lag, selv om han bare var der en sesong. Husker forsatt semifinalen mot Marseille hvor han var en bauta som stødig stod i mot alt Marseille og Drogba kastet mot dem.

John Beredsford:
Har ikke så mye å si om John, stødig forsvarer som ofte så sitt snitt til å bidra offensivt, både positiv og negativt.

Philippe Albert:
Enda en "offensiv" forsvarspiller som var meget underholdende å se på. Så ofte som muligheten bød seg var han fremover på banen og prøvde seg. Bidro mye til Newcastle offensive spill i perioden han var der. Slet dessverre en del med skader i sin karierre.

Peter Beardsley:
En selvfølge på midtbanen på mitt lag. Er enda ansatt i klubben og jobber som trener ved fotballakademiet. Beardsley var en spiller som jeg dessverre ikke fikk sett så mye til selv, men uten tvil en stor fotballspiller som fortjener en plass på mitt lag.

Gary Speed:
Spilleren som en periode hadde rekorden for flest anntall spilte kamper i Premier League. En stødig spiller som klarte å holde seg unna skader og alltid bidro med sitt beste. Var aldri min favoritt, men en viktig fotballspiller for laget.

Robert Lee:
Var under Keegantiden en viktig brikke for Newcastle. Ble på sitt beste kalt Englands beste midtbanespiller av Keegan selv. Bidro sterkt til Newcastles suksessperiode på 1990-tallet. Ble dessverre aldri likt av Gullit og deretter begynte en liten nedtur for Rob.

Noberto Solano:
En fantastisk fotballspiller på sitt beste, med et flott bein. Scorte mange mål for Newcastle i løpet av sine to perioder der. Var alltid mannen som tok seg av Corner og Frisparkene med sin kliniske fot.

Alan Shearer:
Shearer trenger ikke noe videre beskrivelse.
For meg vil han alltid være nr. 9 på Newcastle.

Les Ferdinand:
Dannet sammen med Shearer et av de mest fryktede spissparene som har vært i Engelsk fotball og de i sammen gjorde at Newcastle var med å slåss om serietittelen i 1995/96 sesongen. Scoret flotte 50 mål på 84 kamper for Newcastle og har alltid vært godt likt av fansa.

Nå håper jeg folk kan komme med tilbakemeldinger og konstruktiv kritikk i denne tråden.

Jeg har som tidligere nevnt sikkert glemt mange spillere og surret en del her, men håper andre vil komme med sine innspill og eventuelt dele deres Newcaslte allstar team.

Spillere jeg kommer på i farten er: Ginola, Robert, Gazza, Cole, Enrique, Batty, Ba, Krul, Colocini osv. Keegan går dessverre for langt tilbake for min del feks.

Sider: [1]