20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - MLerbakk

Sider: 1 [2]
16
Generelt / Capital One Cup 13/14 (ligacupen)
« på: 08. Aug. 2013, 14:07 »
Da trakk vi The Shrimps borte i andre runde. Bør være greie muligheter for avansement.


17
Kamper / Bolton - Newcastle 26/12, kl. 16.00
« på: 23. Des. 2011, 14:29 »
Det er duket for sesongens største fotballdag i England, Boxing Day. Det er to lag i ytterst dårlig form som møtes på Reebok Stadium. Newcastle har ikke, etter en sterk start på sesongen, vunnet på de siste seks matchene. The Trotters ligger nest sist på tabellen etter en viktig seier i sekspoengskampen borte mot Blackburn på tirsdag. Før dette hadde laget (det eneste uten uavgjort så langt) fem strake tap.

Muligheten for tre poeng til nordøst burde absolutt være til stede i kampen mellom to lag desperate etter å vise hva de er lagd av, da sesongen begynner å nærme seg halvspilt.

Newcastle har ikke mye å skryte av på Boxing Day, med siste seier mot Middlesbrough i 2001. Målscorere i den kampen var Shearer, Speed og Bernard. Målene i årets kamp 2. juledag hviler på skuldrene til Demba Ba, som har scoret 13 av Toons 23 mål denne sesongen i Premier League.

Marveaux, Guthrie og Steven Taylor er ute med skade og man venter fortsatt på status om Davide Santon, som måtte ut med kneskade i forrige kamp. Dan Gosling er fortsatt suspendert. Mer gledelig er det at den franske generalen Cabaye er tilbake etter sin suspensjon. En imponerende forestilling av supertalentet Haris Vučkić og et positivt innhopp av Ben Arfa sist kamp gir manager Alan Pardew et luksusproblem med å sette opp midtbanen.

Bolton har sine skadeproblemer de også. Holden, Lee, Mears og Alonso er alle uaktuelle for kampen på Reebok Stadium.

Hvilken startoppstilling kommer Pardew til å stille opp? Hva blir resultatet? Kan noen andre enn Demba Ba score mål for gjestene? Vil Jussi Jääskeläinen være i det umulige hjørnet?

Diskuter!

18
Reiser / QPR hjemme 15. januar
« på: 18. Nov. 2011, 16:40 »
Hei! Noen som kan hjelpe meg med tre billetter til denne kampen? :-*

19
               vs.             

En av sesongens viktigste kamper er også en av de aller vanskeligste. Liverpool ga oss juling hjemme i jula, og er ikke i dårligere form nå.

Ser ikke noen mulighet for poeng i denne kampen, så bare uavgjort ville overrasket meg enormt. Liverpool har like lyst på 3 poeng i denne kampen som oss. De har et tøffere kampprogram, men også bedre stall.

S. Taylor og Enrique mest sannsynlig ute til denne kampen. Litt usikker på hvilken lagoppstilling jeg vil se, men kanskje noe som denne:

                    Harper
Beye  -  Colo  -  Bassong  -  Duff
Jonas - Barton - Smith  -  Løvenkrands
          Martins  -  Viduka

20
Chit chat / Russetråden
« på: 25. April 2007, 22:08 »
Siden jeg var så godt i gang med å poste russesangen vår, kan jeg opprette en egen tråd for oss som er russ i år. Her finner man russesangen for min skole, Heimdal VGS. Har vært med å spilt den inn, og vi har fått høre fra andre skoler at det er årets russesang i Trøndelag så langt. Selvsagt ikke på høyde med Jay-Z og Tungtvann, men vi er jo amatører for Guds skyld.

Årets er også gjennomført. Rimelig kald opplevelse! Kom igjen og post andre opplevelser/sanger/knuter osv. Russetida skal bli ei herlig tid uten en eneste prøve på skolen. :D

21
Chit chat / My Heritage
« på: 02. Jan. 2007, 19:21 »
www.myheritage.com er ei kul side hvor du kan finne ut hvilken kjendis du ligner på. Det kan lønne seg å prøve med flere forskjellige bilder, så hvis samme kjendis dukker opp, ligner du mest på ham. Du må lage bruker, men det tar maksimalt 1 minutt.
Selv fikk jeg 75% match på David Schwimmer, og 72% match på Jake Gyldenhaal. Disse dukket også opp på andre bilder. Veldig artig side, som jeg tror er den beste når det kommer til slikt. Faren min fikk forresten 76% match på Gustavo Pinochet! :shock:

22
Tilbakemeldinger / info / Feil på siden?
« på: 13. Aug. 2006, 10:38 »
I det siste har jeg måttet logge meg inn på forumet hver bidige gang jeg besøker det. Gjerne to ganger før siden er fornøyd. Hender også jeg detter ut mens jeg er innpå her, slik at jeg må logge inn igjen.
Litt irriterende, og fint om dere finner ut av feilen. ;)

23
Chit chat / Ødeleggelsestråden; Bildekrigen!
« på: 21. Mai 2006, 13:11 »
Fant dette på et forum. Kan bli en veldig kul tråd. Hovedsakelig skal dere finne et annet bilde som ødelegger, knuser eller kommer til et kompromiss med det foregående.

There are certain rules to keep this a fun and creative game
1. NO NUKES
2. NO intergallatic galaxy destroyers
3. God isn't playing
4. NO BLACK HOLES
5. NO WEAPONS OF MASS DESTRUCTION

Altså har du et bilde av f.eks. et ekorn...så kan motsatsen være en trailer som kjører over det. osv Bildene finner dere på nettet! Vær kreativ!


Jeg åpner med denne:

24
Chit chat / Morsomme videoer
« på: 18. Mai 2006, 15:14 »
Tenkte vi kunne ha en tråd hvor vi kunne sende inn morsomme videoklipp.
Jeg vil starte med en sketsj jeg synes er vanvittig morsom. Dave Chappelle er hysterisk, spesielt digger jeg denne: .

25
Chit chat / Mobilregning til besvær!
« på: 17. April 2006, 22:44 »
Tenker denne regningen hadde fått hårene til å reise seg hos de fleste ;)

1,4 BILLIONER
En billion = 1000 millarder :P

26
Annet / Lennon-sparket!
« på: 17. Nov. 2005, 12:30 »
Noen som kan finne en video av da Shearer sparket Neil Lennon fra Leicester City i fjeset midt i en kamp? Kom plutselig på hendelsen, og kunne tenkt meg og sett den igjen!

27
Reiser / Barn = under 16?
« på: 15. Nov. 2005, 18:22 »
Hei! :)
Lurte bare på hvordan "barn" defineres under billetter når jeg skal bestille fra denne siden. Er under 16 år barn?
Skal reise med mamma, pappa og søstera mi på 15 og se Newcastle - Bolton 4. mars!
Setter stor pris på svar!

Sider: 1 [2]