20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Eriksen

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 489
31
Kamper / Sv: Bournemouth - Newcastle 11.02.23 kl. 18:30
« på: 15. Feb. 2023, 16:52 »
Tenker vi må ta en reality check. Vi har overprestert stort ut fra den generelle kvaliteten i stallen. Vi burde absolutt ikke vært topp 4 - så vi ligger langt fremfor skjema. Vi har ikke tapt en forbanna ligakamp siden slutten av august - det er latterlig bra. Og at vi unngår tap på dårlige dager er også bra. Nå lukter det tap mot LFC uten Bruno nå, men allikevel.
Så kan det sies at det er bittert at vi ikke henta inn den kvalitetsspilleren på midten som vi nå mangler - det er jeg ganske sikker på at i prøvde på. Så syns jeg faktisk det er ok at vi ikke kjøper inn nødløsninger som vi i ettertid brenner inne med på lange kontrakter som rett og slett ikke er gode nok. Det har vi slitt stort med, og jeg tipper også daukjøttet vi enda brenner inne med også påvirker hva vi har å rutte med sett opp mot FFP-reglement.

Ja, og det er nok den beste forklaringen jeg klarer å tenke meg for at det ikke ble hentet flere i januar. De ser fortsatt på det som et langtidsprosjekt, og ikke ville la seg rive med for mye av våres nåværende posisjon. De er kanskje villige til å potensielt ofre topp 4 denne sesongen for å få bedre priser til sommeren. Det er kjipt her og nå, men kan nok lønne seg på lang sikt. Det er bare litt frustrerende å tenke på hvor mye forskjell en sentral midtbanespiller kunne gjort. Det er sant som dere sier at vi nok ikke er så godt rustet for CL helt enda uansett, men bare det å komme med kan føre til at vi får et bedre vindu til sommeren også. Det ville ført til at vi hadde kunne tiltrukket oss flere spillere, og gitt oss en fordel over andre lag som ikke kommer seg til CL.

Når det er sagt så er for meg noe av det litt kjipe med denne dårlige perioden fotballen vi spiller. Er selvsagt mye bedre enn det var i store perioder under Ashley, men jeg synes det er litt kjedelig å se på Newcastle om dagen. Kanskje jeg bare har blitt bortskjemt, men vi er langt unna å få til noen av de flotte angrepene vi utførte i høst, og pasningsspillet er nærmest på nivå med lag som kjemper mot nedrykk. Det er vel det som gjør meg mest bekymret, da dette ikke er et godt tegn for bedring i den nærmeste tiden som kommer. Jeg føler egentlig at det har blitt gradvis verre for hver kamp. Antakeligvis har vi blitt litt avslørt, da kampplanen ofte har vært ganske lik for hver kamp, og vi har stilt med de samme spillerne hver uke. Men, som du sier så taper vi ikke kamper da vi heldigvis er bunnsolide deffensivt. Det blir nok en del bedre med Bruno tilbake.

32
Spillere og ledere / Sv: Bruno Guimarães
« på: 12. Feb. 2023, 23:37 »


Gir et godt bilde av hvor utrolig viktig Bruno er.. Vi må sørge for at vi ikke er like avhengige av han neste sesong. I tillegg bygges mye av spillet vårt rundt å sette opp innlegg fra Trippier på kant, men vi klarer ikke å utnytte disse innleggene da dette er noe motstander planlegger mot. Dette er en av konsekvensene av den nåværende ubalansen i laget, og mangelen på midtbanespillere som kan åpne opp forsvar sentralt i banen. Venstresiden vår med Burn på VB kreves det heller ikke mye ressurser å forsvare seg mot. Dermed er vi nokså begrenset og forutsigbare i våre angrepsmønstre.

33
Kamper / Sv: Bournemouth - Newcastle 11.02.23 kl. 18:30
« på: 11. Feb. 2023, 20:10 »
Burn er jo helt tragisk offensivt. Ikke er han spesielt god på offensive dødballer heller.

Virker som at Targett er på vei tilbake fra skaden, men han har vært ute lenge. Kan alltids håpe på at han kommer i gang igjen uti mars.

Ikke at han nødvendigvis kan noe for det, men ganske utrolig at ASM blir skadet av det der. Største kjeksen vi noensinne har hatt i PL?

34
Kamper / Sv: Bournemouth - Newcastle 11.02.23 kl. 18:30
« på: 11. Feb. 2023, 19:42 »
Dan Burn er trygg deffensivt, men er jo mye bedre på stopperplass, spesielt når vi skal angripe lag som Bournemouth.. Det blir for lite fleksibelt fremover, og gir oss et skikkelig handicap ved at det blir vanskelig å spille bredt på venstrekanten. Burn er god å ha som backup på stopperplass, men jeg tror vi blir straffet for å ha en venstreback som bidrar med så lite fremover. Blir for forutsigbart at vi nesten bare kan spille bredt fra høyre.

35
Kamper / Sv: Bournemouth - Newcastle 11.02.23 kl. 18:30
« på: 11. Feb. 2023, 19:20 »
Så utrolig viktig!! Håper dette booster selvtilliten til Almiron!

36
Kamper / Sv: Bournemouth - Newcastle 11.02.23 kl. 18:30
« på: 11. Feb. 2023, 19:10 »
Blir jo veldig tungt å snu dette. Vi sliter så utrolig mye mot tett forsvar. Bournemouth kommer til å ligge bakpå nå, og vi klarer ikke å bryte gjennom slikt. Får bare håpe at dette blir unntaket.

37
Kamper / Sv: Bournemouth - Newcastle 11.02.23 kl. 18:30
« på: 11. Feb. 2023, 19:01 »
Forferdelig omgang så langt. Vi skaper lite.

38
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« på: 11. Feb. 2023, 18:05 »
Doucouré på Palace virker som en fantastisk deffensiv midtbanespiller. Nettopp fyllt 21 og har storspilt denne sesongen. Blir nok en veldig stiv pris på han, og kan tenkes at vi ikke er ute etter han uansett, men hadde ikke vært imot den. Forøvrig så fortsetter Maddison å utgjøre en STOR forskjell for Leicester etter å ha kommet tilbake fra skade.

39
Kamper / Sv: Bournemouth - Newcastle 11.02.23 kl. 18:30
« på: 11. Feb. 2023, 17:58 »
Tottenham tapte, og Brighton, Brentford og Chelsea spilte uavgjort. Her har vi muligheten til å rykke fra konkurrentene våres. Spennende med Isak fra start. Howay!

40
Kamper / Bournemouth - Newcastle 11.02.23 kl. 18:30
« på: 10. Feb. 2023, 17:41 »
Ny kveldskamp! Newcastle har vært i storform denne sesongen, og er klubben med lengst rekke uten tap i de 5 store ligaene (16 kamper). Den siste tiden har det dabbet av litt, og vi står med 1 seier og kun 2 scorede mål på de siste 5 ligakampene. Bournemouth på sin side startet sesongen bra, men har siden vært i veldig dårlig form poengmessig. Med kun 4 poeng på de siste 11 ligakampene for Bournemouth så er dette en kamp som vi burde vinne. Isak er klar dersom Howe skulle ønske å bruke han, men jeg antar at vi ser samme lag som sist igjen. Det er mulig Gordon starter over ASM, men det kan også tenkes at ASM får en ny sjanse til å vise seg frem. Jeg likte det jeg så av Gordon sist, og håper han klarer å gjøre en forskjell enten fra start eller som innbytter.

41
Spillere og ledere / Sv: Aleksandar Mitrović
« på: 09. Feb. 2023, 13:30 »
https://www.facebook.com/watch/?v=567248375321567&extid=NS-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C&mibextid=2Rb1fB&ref=sharing


Elsker den mannen her.

Vet ikke om det hadde vært realistisk, men dersom vi hadde hentet Mitrovic før denne sesongen så kunne vi scoret en del mer. Wilson gjorde det bra i høst, men fortsatt ikke på samme nivå som Mitrovic. Se for deg Mitrovic på enden av alle innleggene til Trippier. Toney og Mitro var spillere ønsket at vi skulle hente i sommer. Når det er sagt har jeg troa på Isak, og det er kanskje en enda mer langsiktig løsning.

42
Generelt / Sv: St. James' Park
« på: 08. Feb. 2023, 18:32 »
Gode nyheter! Vi er jo for øyeblikket en klubb som kan få med en del flere med på kamp enn det vi har plass til nå. For en helt utrolig avgjørelse av Mike Ashley forøvrig. ::)

43
Transfers / Transfersommeren 2023
« på: 07. Feb. 2023, 13:46 »
Like greit å få i gang denne, var lite som skjedde i januarvinduet, så jeg har store forventninger til dette vinduet. ::) Vi skal sannsynligvis ut i Europa, og da må bredden i stallen forbedres ganske mye. Etter min mening er det i disse posisjonene vi trenger fortserkninger:

1x Venstreback - for dybde og mer fleksibilitet når vi angriper, usikker på om Targett er en langsiktig løsning. Burn mener jeg gjør seg bedre som rotasjon/backup på stopperplass og backup som VB, da han gir oss ganske så lite offensivt.

2x Sentral midtbane - minst 1 premium spiller (Maddison?). For dybdens skyld så kunne vi trengt 2 stk inn, den siste kan evt. kjempe om plassen med Joelinton/Willock (evt. Longstaff dersom han hever seg noen hakk).

1x Høyreving - gjerne en som kan spille fast, dersom vi ikke får se mer av Almiron slik som han var i høst. Da ser jeg helst at Almiron funker som backup/rotasjon, og at vi får inn en spiller av høyere kvalitet her. Fraser kan fort bli solgt, og Murphy holder ikke mål.

1x venstreving(?) - har troa på Gordon, men foreslår dette mest for breddens skyld og konkurranse for Gordon. Her antar jeg egentlig at ASM blir solgt, men dersom det ikke skjer, så trenger ikke dette å være noen prioritet.

1x spiss - Wood går sannsynligvis til Nottingham etter sesongen, men vi har allerede Isak og Wilson. Derfor er det kanskje greit nok å bare hente inn et talent som kan steppe inn når det trengs? Eventuelt så kan vi også hente en utility spiller som kan spille både ving og spiss, dersom det er mulig.

Skal litt til for at vi henter alt som nevnes, men håper vi får inn en del av dette. Det blir også viktig å kvitte oss med så mye som mulig daukjøtt, spesielt da vi nå også får tilbake spillere fra lån.

45
Kamper / Sv: Newcastle - West Ham 04.02.23 kl. 18:30
« på: 04. Feb. 2023, 22:42 »
Synes både ASM og Willock har vært krise. Er fremdeles i sjokk over at Newcastle ikke greide å hente inn en midtbanespiller i januar. Det er faktisk litt krise.

Enig, synes det er merkelig. Det er jo åpenbart hvor stor forskjell det kunne gjort på en så viktig tid. Kanskje vi får litt bedre priser til sommeren, men synes det er litt vel konservativt. Ingen halvgode sentrale midtbanespillere på benken engang. Pasningsspillet er et gjengående problem for oss. Vi sliter så utrolig mye med å score for tiden. 2 mål på de siste 5 i ligaen. :-[ Almiron, som var helt sentral i vår gode periode på høsten, er tilbake til det han var sist sesong.

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 489