20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Eriksen

Sider: 1 [2] 3 4 ... 489
16
Gikk litt som forventet. Spillet var ikke så galt da. Kan heller ikke skylde så mye på Karius denne kampen. Vi hadde mye possesion og produserte greit med sjanser, men nå har vi 6 mål på de siste 10 kampene. Dette MÅ forbedres fremover dersom vi skal ha noe som helst håp om topp 4.

17
Da var spenningen over allerede i første omgang igjen, akkurat som mot Pool. Godt Pope er tilbake mot City, hadde muligens tatt den siste, men kan ikke klandre Karius for mye. Er vanskelig når det går via fra kort hold.

18
Takk oyvind! Kun Krafth som er ute med skade nå. Wilson starter på topp med ASM ute til venstre. Howay!

Edit: Gordon er jo også cup tied.

19
Da var det klart for vår første finale på 24 år! Et Manchester United i storform er motstander og vi er uten både Pope og Dubravka til denne kampen. Dermed må Loris Karius stille i mål. På den lyse siden så er både Bruno og antakeligvis Willock tilbake til denne, noe som betyr at vi vil stille mye sterkere på midten enn vi har gjort de siste kampene. United spilte en jevn og tøff kamp med toppet lag mot Barcelona på torsdag, noe som kan hjelpe oss litt.

Jeg ville nok satt pengene mine på United i denne, men finale er finale. Det er absolutt ikke helt utenkelig at vi kan ta vårt første store trofé på 67 år. Denne går faktisk på min bursdag, men det hjelper kanskje ikke så mye da denne dagen også er Solskjær sin bursdag. ::)

20
Nå ser det heldigvis ikke ut til å bli like stygt som først antatt.. Eneste positive er at vi sannsynligvis stiller med sterkere mannskap i ligakampene som kommer, så det er mulig å nullstille fra denne. City neste blir tøft, men etter det så burde vi klare å begynne å vinne kamper igjen.

21
Ke skjer.

Er han ute i finalen?

Ja. Og Dubravka tror jeg er cup tied. Så da må vi stille med Loris Karius, som har erfaring med finaler (heh...). Skjønner ikke hva Pope holder på med, kampen var jo allerede tapt..

22
Da var vi uten Pope mot United. Kan Dubravka spille?

23
Orker nesten ikke å se resten engang. :P Kampen er allerede over.. Nå er Liverpool 6 poeng bak med en kamp mindre.

24
Spillere og ledere / Sv: Joe Willock
« på: 18. Feb. 2023, 18:41 »
Er jo forsåvidt litt enig i det, men så var det dette med alternativene.. Vi får se hvordan Elliot klarer seg i dag, men har mine tvil på at han er så mye bedre.

25
Skeptisk til at Elliot Anderson starter. En spiller som har spilt 115 minutter i PL i hele sin karriere. Tenker det kunne funket bedre med Gordon som en fremskutt midtbanespiller? Er liksom Anderson så veldig mye bedre deffensivt enn Gordon? Vi får se hvordan det går, men jeg har ikke veldig stor tro på at dette er rette kampen for å prøve Anderson fra start. Kanskje Howe har sett noe på trening som kan rettferdiggjøre den avgjørelsen.

26
Chelsea og Brighton tapte, i mens Brentford spiller uavgjort. Gode resultater for oss så langt. Har merkelig nok litt troa på at vi får noe ut av denne til tross formen våres. ::) Blir nok en jevnspilt affære her. Howay!

27
Generelt / Sv: Hvor er de nå?
« på: 18. Feb. 2023, 11:12 »
Hvil i fred, Atsu. :'(

28
Spillere og ledere / Joe Willock
« på: 18. Feb. 2023, 02:41 »
Ser ut til å kunne rekke finalen mot United. Gode nyheter!

29
Tenkte det samme, tør ikke starte ny tråd nå igjen. ;D Håper litt på en 4-2-3-1 med ASM - Gordon - Almiron som offensive midtbanespillere og med Joelinton-Longstaff bak. Eventuelt noe ala en 4-3-3 med Gordon i en mer fremskutt rolle midtbanen. Litt det samme for meg hvem som starter som spiss, verken Isak eller Wilson virker å være i sin beste form for tiden.

30
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« på: 17. Feb. 2023, 17:29 »
Ja, den ble plutselig bra når Nottingham valgte å betale oss nesten alt tilbake haha. ;D Den så jeg ikke komme, og tror helt ærlig at Nottingham kommer til å angre på dette. Men vi får se, kanskje Nottingham sin spillestil passer han bedre. Var greit fornøyd med Wood første månedene selv om han ikke akkurat var en standout. Helt klart en oppgradering fra Gayle, og en ok nødløsning. Denne sesongen var det ikke mye å skryte av. Er glad for at denne går gjennom.

Sider: 1 [2] 3 4 ... 489