20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Eriksen

Sider: [1] 2 3 ... 508
1
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 13. April 2024, 15:41 »
Vi begynner virkelig å se ut som oss selv nå. Selvtilliten har kommet tilbake. Vi må seriøst etterforske hvorfor vi fikk så sykt med skader, dersom vi klarer å løse det, så ser neste sesong svært bra ut.

2
Spillere og ledere / Sven Botman
« på: 20. Mars 2024, 19:42 »
Ute i 6-9 måneder med ACL i samme kneet. Skyldes dette fortsatt uflaks? Har dannet seg et mønster her, slike ting har skjedd gjentatte ganger nå.

3
Spillere og ledere / Sv: Sean Longstaff
« på: 15. Mars 2024, 11:34 »
Har spilt med skade en god stund. Blitt injecta. Spørsmålet er, hvorfor spiller vi med en skada spiller 90 minutter per kamp? Kunne i det minste byttet han ut litt oftere. Prestasjonene under skaden har ikke vært bra, forståelig nok.

4
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 12. Mars 2024, 15:31 »
Må jo nesten være en ny PL rekord i skader det her. Dessverre så må nok manager ta sin del av skylden for dette. Minner litt om Bielsa sin siste sesong i Leeds, og Howe sin siste i Bournemouth. Kjører spillere for hardt, er ikke forsiktig nok med skader som kan slås opp. Barnes, Willock og Isak var jo aldri skadet før de kom til Newcastle. Nå er de plutselig på nivå med ASM. Gordon har aldri vært skadet i sin senior karriere. Er ikke bare tilfeldigheter og uflaks det der. At mange skader forekommer over en liten periode kan være uflaks, men ikke når det skjer konstant gjennom hele sesongen, og gjentatte ganger med spillere som ikke pleier å bli skadet. I 2024 har det vært mange typiske slitasjeskader.

I tillegg har vi ikke noen plan B for når vår plan A med høyt press ikke funker lengre. Virker ikke som at Howe har alternative kampplaner i ermet sitt. Dersom vi ikke har energien eller selvtilliten til å kjempe for livet, så taper vi de fleste kampene.

5
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 03. Mars 2024, 22:41 »
Er utrolig imponerende at Gordon, som har spilt sinnsykt mamge minutter denne sesongen, fortsatt holder koken kamp etter kamp. Likevel blir han ikke skadet (enda). Kan bli vår Saka/Salah på sikt, en man alltid kan regne med. Enig ang. Trippier. Jeg tror helt ærlig at alderen begynner å hente han opp. Spiller ikke med samme energi som sist sesong lengre. Tror Livramento kan være et bedre alternativ.

6
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 28. Feb. 2024, 12:08 »
Hverken slitne spillere eller skader kan unnskylde det som foregår om dagen.. Dette må snu snart. De 11 vi putter utpå hver kamp er jo i realiteten mye bedre enn det her. Spillere som Schär, Bruno, Botman og Trippier er jo spillere som Luton, Nottingham og Blackburn bare kan drømme om å ha på laget sitt. At vi må spille med Dubravka og Miley er ikke nok til å unnskylde dette.

7
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 26. Feb. 2024, 03:01 »
Noen andre som la merke til at Klopp, som i dag hadde samme problemet som Howe har hatt flere ganger denne sesongen, valgte å faktisk bytte inn disse ukjente ungguttene for å få på friske legger? Og det i en cupfinale, som de attpåtil endte med å vinne? Vi ble fortalt tidligere i sesongen at dette var en dum idé, at Howe ikke hadde noe annet valg enn å slite ut alle de 11 som spilte 90 min 2 ganger i uka. Her mener jeg at Howe har vært altfor sta.

8
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 17. Feb. 2024, 17:33 »
Tror vi bare må forvente å slippe inn 1-2 mål ekstra fra Burn sin side hver kamp.

9
Spillere og ledere / Sv: Callum Wilson
« på: 16. Feb. 2024, 13:03 »
Ute resten av sesongen med en brystskade etter den duellen på overtid mot Nottingham. Smått utrolig. Må vel få erstattet han til sommeren, men får nok ikke mye for han.

10
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 06. Feb. 2024, 01:18 »
Han forklarte uttaket av Burn med at de trengte hodestyrken på dødball. Luton er visstnok gode på dødball. Men ja, skikkelig nedtur fra Villa-kampen dette. Luton har vist at de kan henge bra med, men hjemme skal vi nå jaggu slå de. Og byttet kommer, som vanlig med Howe, litt for sent. Alle managere bommer på laguttak, men er nå Howe sin store svakhet syns jeg, sene bytter. Både når vi trenger å endre taktikk/formasjon, samt når vi trenger friske bein. Isak f. eks. er jevnt over ferdig etter 70 minutter, må være bedre å sette utpå nesten hvem helst i stedet for, selv om benken er tynn.

Jeg kan skjønne at han er god på dødball, men var mildt sagt åpenbart at han hadde enorme problemer mot Ogbene, kanskje ligaens raskeste ving. Der kunne nok Livramento holdt bedre følge. Vil påstå at det er større sjanse for å slippe inn ved at Burn blir parkert utallige ganger enn at vi har 1 mindre høy spiller på dødballene. Og ja, byttet var dessverre for sent. Kom nesten for sent mot Villa også, da Burn ble herjet med av Bailey, men da ble han heldigvis byttet ut tidlig nok. Blir vel en vanlig taktikk for motstanderne å targete Burn fremover, for de burde få med seg hva som har skjedd på den venstresiden våres de siste par kampene.

11
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 03. Feb. 2024, 17:30 »
Det her er tragisk. Tenk å la Burn bli rævkjørt i 63 minutter før han bytter han ut, med en spiller som er sånn va 4747483 ganger bedre. Det er helt utrolig.

Livra forandret kampen mot Villa da han kom inn for Burn, som slet i starten av 2 omg.. Burn har jo klippekort.

12
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 03. Feb. 2024, 17:20 »
Er Livramento fremdeles skadet? Sykt å spille Burn i 50+ minutter i en kamp hvor han får kjørt seg såpass (ble jo det sist Newcastle møtte Luton også), hvis en bedre spiller er spilleklar.


Og i det jeg skriver dette er Burn involvert i en straffesituasjonen. Haha! Komisk!

Vi skrev dette helt på likt.. (se Livra tråden)

13
Spillere og ledere / Sv: Tino Livramento
« på: 03. Feb. 2024, 17:18 »
Synes det er helt uforståelig at Burn går rett inn i laget over Livramento..

14
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2024
« på: 01. Feb. 2024, 14:22 »
Håper Isak sin skade ikke er alvorlig. Kanskje på tide å låne hjem Mitro ut sesongen? :)

Er nok samme skaden som han har slitt med hele sesongen, nemlig groin. Han har spilt veldig mange kamper med skade nå, da Wilson er en kjeks, så Isak får jo ikke nok pause til å kvitte seg helt med den skaden.

15
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2024
« på: 01. Feb. 2024, 14:12 »
Før denne runden hadde Trippier 1 assist på 17 kamper. Det er jo langt unna hans normale nivå. Når man i tillegg tar med at han i denne perioden var skyld i minst 7 baklengs, så blir det jo enda mer tydelig at han har vært helt ute av det. Han har så vidt hatt en eneste god kamp etter United kampen, så 3 dårlige kamper er jo en underdrivelse. Jeg tror han kommer til å ha en bedre periode nå med mindre kamper på programmet, så jeg er heller ikke skuffet over at han blir litt til.

Sider: [1] 2 3 ... 508