20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Eriksen

Sider: [1] 2 3 ... 499
1
Generelt / Sv: Hvor er de nå?
« på: 02. Juni 2023, 17:58 »
Jeg skjønte aldri hvorfor de ga oss £25-£30 mill for Wood og Shelvey.. ::) Det gikk ikke akkurat særlig bra for dem, selv om de holdt seg i ligaen.

3
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 01. Juni 2023, 13:39 »
https://twitter.com/toonarmy_com/status/1664222843200995329

Schär:
"Eddie Howe is the best coach of my career. It’s difficult to define in just one area. He has so many good facets. His training theory is first class, there is not even a hint of boredom in any meeting. What he announces always makes sense. The way he meets me on a personal level suits me extremely well. People are important to him. This is an outstanding component for him. He also asks a player on a day off; you can discuss very private matters with him. I’m in a very familiar relationship with him. The many good characters [of the squad] also simplify the inner workings enormously; the fun factor is not neglected."

4
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« på: 31. Mai 2023, 12:42 »
Maddison er vel fortsatt den spilleren vi linkes mest til. Talenter som Lavia, Gnonto og Bella-Kotchap skal visstnok være veldig spennende, men de linkes til mange toppklubber og vil koste ganske mye. Tyler Adams kunne også vært et alternativ til midtbanen, han skal visst ha en nedrykks klausul på £30 mill. Usikker på hvor mye det er verdt å gi for han. Enig angående Tielemans, han har ikke imponert meg nevneverdig denne sesongen.

5
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« på: 29. Mai 2023, 19:17 »
Eierne har alltid vært klar på at de skal holde seg til langtidsplanen nærmest uansett, men CL vil nok gi en liten boost til vinduet likevel. Howe mener at budsjettet er på £100 mill, men han sa £60 mill sist sommer, og da brukte vi det dobbelte. ::) Spillere som Murphy forsvinner nok ikke, det blir vel heller noen av de som var lånt ut. Usikker på Lascelles? Jeg tror slike spillere kan selges, men kun om vi får den rette prisen, og det er slettes ikke sikkert. Jeg tenkte faktisk litt på dette med midtstopperplass, Schär har vært fantastisk, men jeg hadde ikke vært helt i mot å hente en midtstopper, for jeg synes Schär og Botman blir noe tregt til tider når vi skal spille med en høy linje. Kanskje en ny venstreback med litt fart kan løse dette dog. Schär blir uansett en viktig spiller neste sesong også, selv dersom vi henter ny stopper som tar plassen.

6
Kamper / Sv: Chelsea - Newcastle United 28.05 kl. 17:30
« på: 28. Mai 2023, 19:42 »
Ungikk hvertfall tap. United gjorde jobben uansett. 5 tap på 1 sesong er helt villt. Færrest tap og innslupne av alle lagene, delt med City.

7
Generelt / Sv: Premier League 22/23
« på: 28. Mai 2023, 19:40 »
Jeg tipper:
3. United 77p
4. Newcastle 71p
5. Liverpool 67p
6. Brighton 62p
7. Villa 61p
8. Tham 60P

Overvurderte visst United en smule, men traff godt på denne. ;D

8
Kamper / Sv: Chelsea - Newcastle United 28.05 kl. 17:30
« på: 28. Mai 2023, 12:34 »
Jeg kjenner jeg faktisk bryr meg en god del om 3 plass jeg. Jeg følte meg til og med litt skuffet etter Leicester kampen, selv om jeg var sjeleglad for hva det ene poenget betydde. ;D Vi har jo vært på 3 plass store deler av sesongen, så jeg synes vi fortjener det. Dette Chelsea laget så helt elendige ut mot Manchester United, så vi burde han en god sjanse med mindre vi roterer altfor mye. Tror faktisk at Fulham hjemme er en tøffere kamp enn Chelsea borte.

9
Spillere og ledere / Garang Kuol
« på: 25. Mai 2023, 23:54 »
Kom inn og utlignet 4 minutter på overtid mot Rangers. ::) Dette er hans første mål for Rangers, han har dessverre fått lite spilletid.

10
Kamper / Chelsea - Newcastle United 28.05 kl. 17:30
« på: 25. Mai 2023, 22:44 »
Siste kamp! Vi har sikret topp 4, og spiller om tredjeplassen. Vi har muligheten til å ende over Man Utd for første gang i PL historien. Sitter å ser Chelsea i dag, dette laget burde vi kunne slå. De er helt ute av det. Spørs hvor sterkt lag vi stiller da, tror blant annet Bruno får hvile da han har spilt med skade en stund, og Pope har operert fingeren denne uka. Kan tenkes at vi vil gi sjansen til spillere som ikke har fått spille mye. Regner med at Gordon og Targett får sjansen? Kanskje til og med Dummet? Håper vi vinner denne for å toppe en nydelig sesong, og jeg har også et lite håp om at Chelsea ender som nr. 14. ::)

Tipper vi ser denne oppstillingen:

Dubravka

Ashby - Schär - Botman - Targett

Anderson - Longstaff - Joelinton

Almiron - Wilson - Gordon

Kanskje Trippier får starte over Ashby. Kommer an på hvor mye Howe bryr seg om topp 3.

11
Vi har 6 stolpetreff mer enn nr. 2 i PL, og er 2 stolpetreff unna PL rekorden på 27 på en sesong. ;D

Vi var veldig nære å klare å kaste det bort, og da hadde jeg vært forbannet. De siste 10 minuttene var fæle. De var vel nervøse og redd for å tape. Uansett, endelig er vi tilbake! 20 år siden sist! Gratulerer!!! ::)

12
Synes vi er litt vel feige nå. Dette er skummelt.

13
Kunne trengt ASM her. Skulle likt å se Isak sentralt også. Han er den mest målfarlige i dag.

14
82% possession og 13-0 i skudd. Dette minner meg om kampene i januar når det å parkere bussen betydde garantert clean sheet mot oss pga. skuddkvaliteten. Skummelt om Leicester scorer i andre dersom vi fortsetter å være så ineffektive. Ville ikke vært første gangen vi kjører kampen uten å score for så å slippe inn på første skudd i mot. Kunne tenkt meg å se ASM i andre omgang.

15
Typisk om vi bommer på våre første 10 sjanser og slipper inn på den første i mot. Det ville ikke vært første gang.

Sider: [1] 2 3 ... 499