20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Eriksen

Sider: [1] 2 3 ... 489
1
Spillere og ledere / Sv: Miguel Almirón
« på: 20. Mars 2023, 23:27 »
Ute i 6 uker etter å ha fått strekk i låret på trening. Mister hvert fall de 7 kampene som vi har i april. Meget synd.

2
Generelt / Sv: Premier League 20/21
« på: 19. Mars 2023, 16:53 »
Så litt på tabellene for de siste 5 sesongene. Her er snittet for 4-8 plass:

4. plass 70 poeng (66p-75p)
5. plass 67 poeng (62p-70p)
6. plass 62 poeng (58p-66p)
7. plass 58 poeng (54p-62p)
8. plass 54 poeng (49p-61p)

Akkurat nå har vi 47 poeng og et poengsnitt på 1,8 poeng per kamp, noe som vil gi ca. 68-69 poeng. Jeg tenker at rundt 15 poeng på de siste 12 vil gi oss topp 6 og europa. Dette er da et poengsnitt på 1,25, noe som burde gå helt fint. Dersom vi skal klare topp 4 måtte vi hvertfall klart å holde ca. det samme snittet som vi allerede har for sesongen. 70 poeng tror jeg skal være nok i år, og er vi heldige så kan vi klare det med noen få poeng mindre. Lag som Tottenham og Liverpool er foreløpig høyst ustabile, og United har hatt en liten formdip i tillegg til at Casemiro er ute de neste 3 ligakampene.

3
Fikk dessverre ikke sett denne, men så høydepunkter. Nå har ikke Botman hatt mange brølere isolert sett, men det har vært noen flaue øyeblikk bakover den siste tiden generelt sett. Ikke at vi er dårlige bakover, men noen ganger glipper konsentrasjonen totalt. Forstår heller ingenting av offsiden. Ballen blir jo klarert til Longstaff. :-[ Har sett slike ting blitt godkjent flere ganger, og da i mer tvilsomme situasjoner. Godt det ikke ble tellende uansett. Nottingham har ikke tapt hjemme siden september, så dette er en meget sterk seier. ::) Spennende at Anderson visstnok spilte såpass bra, var veldig skeptisk til at han skulle kunne gjøre en forskjell allerede denne sesongen, men hadde vært gledelig dersom han allerede kan være et reelt alternativ på midten. Det trenger vi.

4
Kamper / Sv: Newcastle - Wolves 12.03.23 kl. 17:30
« på: 12. Mars 2023, 21:06 »
Glad for at Howe valgte å gjøre litt endringer i dag, og at det belønnet seg med seier. Spillerne som kom inn gjorde en veldig god jobb. Uheldig at vi ikke vinner med mer i dag. Mye positivt, og det virker også som at vi har fokusert litt på dødball på trening. Største klagen jeg har i dag er at vi fortsatt sløser litt mye foran mål.

5
Kamper / Sv: Newcastle - Wolves 12.03.23 kl. 17:30
« på: 12. Mars 2023, 19:01 »
Føler at Trippier begynner å få noen baklengs på samvittigheten nå.. Pope har heller ikke dagen. Typisk at manglende effektivitet skal senke oss igjen.

6
Kamper / Sv: Newcastle - Wolves 12.03.23 kl. 17:30
« på: 12. Mars 2023, 18:26 »
Skjønner ikke hvorfor dommeren blåser av der, det der var jo en farlig kontring.. Var ikke engang noe særlig over tiden.

7
Kamper / Sv: Newcastle - Wolves 12.03.23 kl. 17:30
« på: 12. Mars 2023, 18:07 »
Vi spiller utrolig bra nå, men nok en gang så mangler det litt på effektiviteten. Håper det ikke skal straffe seg igjen. Føler Bruno burde scoret der, men den kommer litt fort.

8
Kamper / Sv: Newcastle - Wolves 12.03.23 kl. 17:30
« på: 12. Mars 2023, 17:58 »
Har vi trent på dødsball? ::)

9
Kamper / Newcastle - Wolves 12.03.23 kl. 17:30
« på: 12. Mars 2023, 17:15 »
Møter et Wolves i form, men som hjemmelag som burde denne vinnes. Spesielt ettersom at vi ikke har vunnet på en god stund nå. Murphy, Isak og ASM starter foran. Schär tilbake, og Willock inn på midten for Joelinton som er suspendert.

10
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« på: 07. Mars 2023, 01:38 »
Vi har fortsatt hatt en veldig god sesong, og jeg er enig i at det ikke er noen skandale dersom topp 4 ryker. Mtp. formen til Liverpool om dagen så blir topp 4 tøft, og jeg ville vært fornøyd med en topp 7 mtp. troppen vi har til rådighet. Jeg er derimot litt usikker på om en 9-10 plass er noe å juble over. Vi ble nr. 11 i fjor og har brukt 183 mill euro netto siden i sommer. Vi konkurrerer om de plassene mot lag som Fulham, Brighton og Brentford hvor alle disse 3 lagene har en svakere stall og har brukt småpenger i forhold til oss. Jeg er klar over at disse lagene også har overprestert, men jeg vil påstå at vi har den 7. sterkeste stallen i PL pdd. Ja, vi har en lang vei å gå for å oppnå bredden til de 6 store, men utenom de 6 store mener jeg at vi stiller nokså sterkt i forhold til resten. Det er jo også delvis takket være Howe sin man management, men det er først nå at vi får se hvordan Howe og spillerne takler litt motgang. Jeg skjønner at Howe liker å få spillerne til å føle at han stoler på dem til tross for noen svake kamper, men vi har andre spillere som fortjener å få disse sjansene over tid. ASM og Isak har enda ikke fått starte flere kamper på rad, og blir kjapt henvist til benken dersom de ikke presterer 100%. Vi har noen lettere kamper i sikte nå, og jeg er spent på om (når?) vi klarer å komme tilbake på vinnersporet igjen.

Tilbake til transfers så blir jo litt av nøkkelen som du sier å generere litt penger fra spillersalg. Jeg forventer heller ikke at vi stiller med en tropp tilsvarende United og City neste sesong. En stall som skal kunne klare topp 6 tror jeg ikke er for mye å be om. Dette blir uansett et veldig viktig vindu, og jeg håper vi allerede er godt i gang med planleggingen. At vi ikke hentet spillere bare for breddens skyld da vi slet i januarvinduet er jo nok et tegn på at vi tenker langt frem i tid. Vi kunne sikkert lett oppgradert benken mtp. nivået på benken vår, men det er nok mer effektivt rent økonomisk å fokusere på spillere som kan være viktige i lang tid fremover og heller henvise spillere vi allerede har til benken når vi klarer å lande slike spillere. Ashby var jo for breddens skyld, men jeg var litt overrasket over at vi ikke hentet noen flere billige spillere som dette da vi slet med å få inn de litt dyrere navnene.

11
Kamper / Sv: Manchester City - Newcastle
« på: 04. Mars 2023, 21:16 »
Før kampen ville jeg også hatt Burn in sentralt over Lascelles, men sistnevnte gjorde en meget god figur i dag, og var Newcastles desidert beste sammen med Joelinton og Bruno. Gjorde en overraskende fin figur.

Skal ikke uttale meg så mye der, fikk ikke sett denne. Stusset bare litt på oppstillingen, men er jo gledelig å høre at Lascelles gjorde sine saker bra.

12
Kamper / Sv: Manchester City - Newcastle
« på: 04. Mars 2023, 20:38 »
Så en stat her om dagen som viste at det er kun Arsenal som har rotert mindre på startelveren enn Newcastle. Kanskje naturlig da ting har gått bra og vi ikke har mye gode alternativer, men at f.eks. Burn starter på venstreback i dag ser jeg ingen annen god grunn til enn at Targett eventuelt ikke er helt klar enda etter skaden.  Det må være få som følger med på Newcastle som ikke ser at det der ikke funker lengre. Vi kunne spilt Burn på stopperplass over Lascelles, og det virker jo også som en god trade. Almiron har gitt alt og spilt hver eneste kamp, så det er påtide at han får litt hvile snart. ASM har vært frisk den siste tiden, så det er litt skuffende at han ikke får starte i dag. Vi kan ikke tviholde på de samme gamle spillerne og den samme gamle taktikken. Vi har fortsatt hatt en veldig god sesong overall, men fortsetter vi på denne måten så er det ikke sikkert vi engang klarer Europa League. Litt bekymringsverdig med tanke på at vi trenger å tiltrekke oss gode spillere til sommeren, samt å holde på spillere som Bruno.

13
Spillere og ledere / Ryan Fraser
« på: 03. Mars 2023, 23:36 »
https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/eddie-howe-explains-decision-send-26379223

Howe virker lite fornøyd med oppførselen til Fraser. De har en historikk sammen med at Fraser nektet å spille for Bournemouth på slutten av sesongen de rykket ned fordi han ville til oss, så jeg kan tenke meg at han ikke hadde mye å gå på med Howe. Noe har hvert fall skjedd bak dørene som gjør at Fraser nærmest garantert er ferdig i klubben.

14
https://www.geordiebootboys.com/news/amanda-staveley-announces-exciting-project-that-could-help-with-ffp/

Sitat
Amanda Staveley announces exciting project that could help with FFP

Amanda Staveley has been speaking at the Financial Times’ Business of Football summit today and has confirmed that Newcastle United will be the subject of an Amazon documentary.

There’s always been a feeling since the takeover went through that Newcastle could be next Premier League club on the list for Amazon to follow as part of their ‘All or Nothing‘ series. The documentaries follow a sports club for a season showing all the behind-the-scenes goings on.

So far Manchester City, Tottenham and Arsenal have represented the Premier League for the streaming service, alongside documentaries in the world of NFL, Rugby and Ice Hockey.

However, Amanda Staveley told the Business of Football summit attendees that the Newcastle documentary will be different, reported via The Athletic: “There is a film crew who are making a documentary for Amazon about the behind-the-scenes work that we’re doing at Newcastle,” Staveley said at the event in London.

“They’re not focusing on it as an All Or Nothing, they’re more focusing on the commercial side. With FFP rules as tight as they are, we really do need to do everything we can to grow our revenue and grow our finances.”

It’s hoped that the exposure gained by the series will help to grow revenue for the club and therefore ease the burden placed on Newcastle’s finances by Financial Fair Play (FFP) along with the multi-club model also discussed by Staveley at the summit.

Newcastle have already cornered the market in Saudi Arabia since the takeover which will definitely help to expand revenue streams through merchandise sales, but to compete at the highest level, Newcastle have some catching up to do.

The Deloitte money list saw Newcastle back in the top 20 this year, but with £188.2m turnover compared to chart toppers, Manchester City‘s £648m the gap is significant so it’s no surprise that Staveley and PIF are exploring every avenue to increase income.

15
Newcastle bør ta en kikk på Scum sitt første mål. Mangler telling på hvor mange frispark/cornere Tripps banker inn uten at det blir noe farlig ut av det. Shaw banker en ball klink på nøtta til Casemiro og 1-0  >:(

Vi spiller ikke så gærnt heller, men tydelig at det mangler kvalitet på å ta det neste steget.

Kan også legge til at 3 av våre siste 6 baklengs har kommet på dødball. Vi spiller med 3 stoppere i forsvar og Joelinton + Longstaff på midten. Mye høye spillere, men slipper likevel inn mer enn vi scorer på dødball (da til tross for at vi får flest cornere av alle lag i PL, og har dødballfoten til Trippier). Skulle likt å se hvor mange dødballer vi har hatt på rad uten scoring nå. Må være svimlende høyt. Må vel tilbake til før VM for å finne et dødballmål?

Sider: [1] 2 3 ... 489