20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - jonni_e

Sider: [1] 2 3 ... 45
1
Kamper / Sv: Newcastle - Everton 8.2 kl 20:45 PL
« på: 08. Feb. 2022, 19:20 »
Tror det hadde vært en fordel å møtt Everton da kampen opprinnelig skulle gått. Får en opptur nå med Lampard og redd Everton finner tilbake til det nivået de strengt tatt ligger på.
Er det laget av de som ligger i bunnen som har best kvalitet og selv med penger brukt i januar er jeg redd det ikke er tilstrekkelig til å berge plassen. Først og fremst fordi det ser veldig tynt ut offensivt og Wold er ikke mannen som skyter Newcastle ut av nedrykksstriden.

2
Generelt / Sv: Premier League 20/21
« på: 31. Jan. 2022, 22:28 »
Jeg skal være helt ærlig å innrømme at jeg ble enormt sjokkert over at Burnley hentet Wout Weghorst til latterlige £12m, men han var vel inne i sitt siste år av kontrakten med Wolfsburg om jeg ikke tar feil. Så da gir det plutselig litt mer mening. Men her burde Newcastle vært frempå. Target man som er stor, sterk og flink til å holde på ball, men også en meget god poacher. Tror Burnley har gjort et kupp her, og tror de kommer bedre ut av dette enn Newcastle.

Weghorst er en fanatisk signering for Burnley og en klar oppgradering av Wood. Nederlandsk landslagsspiller av et helt annet kaliber enn Wood. Tror dessverre dette er vinduets store signering når status gjøres opp i midten av mai.

Er rimelig sikker på at han klarer 10+ mål ut sesongen, mens jeg blir overrasket om Wood finner nettmaskene en eneste gang.

3
Ikke mulig å redde dette greiene fra nedrykk og det tror jeg eierne våre har innsett og.

4
Det er jevla flaut og skal sjølvsagt ikkje skje, men kor mange gonger har det ikkje skjedd før? Me verte ikkje automatisk verdas beste lag sjølv om me har verdas rikaste eigarar. Får tenke slik at det er viktigare at ein vinne neste helg enn i dag og då kan ein håpe at dette var det som skulle til for laget er 110% PÅ neste helg og vinner!

Enig, tar en serier mot Watford 10 av 10 ganger over dagens kamp.

Men hvordan skal et lag som ikke slår Cambridge klare å slå Watford mon tro?
Blir det ingen trepoengere i de syv neste serierundene er Championship ikke til å unngå, så det haster veldig å snu dette nå.
Men noen ganger må det kanskje bli enda verre (trudde ikke det var mulig når det gjaldt denne klubben) før det blir bedring?

5
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 08. Jan. 2022, 19:42 »
er det noen som vet om newcastle sin egen tv kanal hvor man kan se kampene dems?

Dt er vell bare høydepunkter fra kampene der. Nufc.co.uk

Pleier å vare i maks 15 sekunder da tenker jeg 😜.

6
Er det egentlig så farlig hvordan det går i dag?
Serien er viktigst å redde og sjansene for å vinne cupen er lik null. Derfor tenker jeg det er null krise sportslig om det blir tap i ettermiddag.

7
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 08. Jan. 2022, 12:38 »
Trenger ikke være konspi for å tenke at garyspeedfan ER superswag:) (ikke ment som en diss altså)

Botman legger press. Lille har elendig økonomi. Meget god følelse på at denne går gjennom. Han driver jo å "liker" instainnlegg til Newcastle-spillere i hytt og gevær, uten at det trenger å bety noe da. Ikke meg i mot at vi får inn både han og en mer erfaren a la Diego Carlos. Alle våre midtstoppere er modne for utskiftning.

https://theathletic.com/news/newcastle-pushing-to-sign-both-sven-botman-and-diego-carlos/LY9mpZxOpDh9/

Måten der skrives på med ... i hver setning tilsier jo at det er en og samme person. Vil være for utrolig om det finnes to Newcastle fans med akkurat samme måte å skrive på og tidvis syrlige kommenterer ovenfor andre. 

8
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« på: 20. Okt. 2021, 16:05 »
Sitat
#NUFC is kindly asking supporters to refrain from wearing traditional Arabic clothing or Middle East-inspired head coverings at matches if they would not ordinarily wear such attire.

No-one among the new ownership group was in any way offended by the attire of the fans who chose to celebrate in this way, however there remains the possibility that dressing this way is culturally inappropriate and risks causing offence to others.

Takk gud for at de sier ifra om dette. Synes det var flaut å se på

Bra at de legger ut dette. Hjelper jo ikke i positiv retning når en andel på tribunen kler seg med Kefije/Agal-lignende plagg. Så kan en nok trygt innrømme at de som gjør det neppe bryr seg all verdens om hva som skjer i Saudi Arabia heller, men spent på å se om de er like ivrige i klesveien ved neste hjemmekamp.

9
Generelt / Sv: Nedrykkstråden 2021
« på: 04. April 2021, 13:44 »
Helt greit at det blir nedrykk. Manglende ambisjoner over tid viser seg å være en dårlig måte å drive en toppklubb på.
Nå er det jo andre klubber i lignende situasjon og mange gamle storheter som ikke kan kalles storhet lenger selv om de hae sine trofaste supportere.

Vi har jo knapt kunne glede oss over seire de siste årene og er det egentlig så mye å juble over hvis alt handler om å bli nummer 17 hver sesong? Til syvende og sist er det jo mer moro å se laget sitt vinne kamper enn å se dem tape, så for min del vil jeg alltid være glad i Newcastle selv om de uke etter uke gjør det vanskeligere og vanskeligere å være det.

Så lenge øverste ledelse i klubben lever godt med dagens resultater og et nedrykk er det umulig for meg å bli sint skuffet eller lei meg, rett og slett fordi det enkleste er å ikke bry seg for mye, da hadde jeg vært konstant deprimert og så mye er det ikle verdt at noen skarve ballsparkere skal styre livet mitt.

Championship 2021/22 blir neppe et lystig bekjentskap, men kan hende det vanker et par nederlag mot Sunderland og Middlesbrough igjen og det har vi nok savnet alle som en.

10
Generelt / Sv: Nedrykkstråden 2021
« på: 03. April 2021, 16:31 »
Klubben er død allikevel, så et nedrykk blir bare den perfekte glasuren på hvor mye Ashley har klart å rævkjøre klubben.

11
Spillere og ledere / Sv: Rafael Benitez
« på: 06. Okt. 2020, 17:50 »
Du må huske at Carroll siktet på armen til Tottenham spilleren, var meget dyktig gjort og er vel en innøvd taktikk som Bruce og gjengen har jobbet med.

Hvis den taktikken sikrer nok poeng til å berge plassen er det taktisk genieri I verdensklasse 🤣🤣

12
Var gøy så lenge vi var med.
Dette ender med en av de flaueste exitene i manns minne, men gledelig for Manchester United som får overkommelig motstand i neste runde 🤣🤣

13
Transfers / Sv: Overgangsvinduet sommeren 2020
« på: 10. Sep. 2020, 21:58 »
Bortsett fra Everton så er det ingen rundt oss som har handlet noe bedre enn oss på papiret.

Everton har vel vært best på papiret av de lagene som havnet rundt oss i fjor og jeg tror de vil heve seg betraktelig fra forrige sesong.
Per nå sammen med Chelsea i mine øyne som har forsterket laget sitt aller best.

Så er det velkomne spillere inn til Newcastle og vi stiller nok litt sterkere enn hva status var før sesongstart i fjor.
Samtidig må vi vel regne med at Newcastle vinner en statistikk i år og det er antall skader, så troppen er fortsatt tynn, men Ashley bør ha gjort akkurat så mye, eller lite on du vil, for at vi skal lande på en grei 16. plass.

14
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 01. Aug. 2020, 19:58 »
Satser på at de som var sterkt i mot oppkjøp og som kunne sprette champagne flasken kutter ut alt Saudi-Arabia har en finger med i og i tillegg kjemper for menneskerettigheter i landet. Da skal jeg applaudere dere.
Hvis ikke kan dere stappe moralen deres et visst sted.
Sjøl mener jeg at nå ryker en fantastisk arena for dere å protestere, for synlighet på en av idrettens største arenaer vil være umulig å gjemme seg fra.

15
Generelt / Sv: Premier League 19/20
« på: 11. Juli 2020, 22:23 »
Uten nye eiere er klubben død og begravet.
Interessen for klubben er hos flere på et absolutt bunnivå og når vi snart får bekreftet at oppkjøpet bare er oppspinn er det over og ut.

Sider: [1] 2 3 ... 45