20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Eriksen

Sider: [1] 2 3 ... 484
1
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2023
« på: 30. Jan. 2023, 20:31 »
Shelvey på vei til Forest i en £ 10 Mill. Deal.

Kanskje dette åpner for Maddison.

10 Mill!? Herregud, Forest er jo klin gærne.

Forrest har jo brukt mer penger enn oss denne sesongen. ;D Shelvey var vel på £80.000 i uka hos oss, så egentlig bare godt å bli kvitt. Forrest må nok betale en fin lønning for han også. ::)

Håper vi klarer å få inn 1 spiller til som faktisk kan kjempe om plass i startoppstilling. Er litt snakk om Sander Berge til rundt £20 mill, men tror han i beste fall ville blitt en rotasjonspiller. Ikke galt med dekning.

Harrison Ashby vil snart bli annonsert.

2
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2023
« på: 29. Jan. 2023, 15:10 »
Ser ut til at vi signerer 21 år gamle Harrison Ashby fra West Ham for rundt £3 mill + add ons. Gir oss dekning på høyreback.

3
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2023
« på: 28. Jan. 2023, 19:46 »
💰 #NUFC are ready to make the first offer for the AM of around £45m. #LCFC want at least £55m (£40m upfront).

Reverserer mye rykter rundt dette nå. Usikker på om det er hold i ryktene, men har på følelsen av at Maddison er mer verdt enn Gordon, så håper vi er villige til å strekke oss litt. $55 mill er forsåvidt en grei pris mtp. at det er januar vinduet og at han er britisk, men det er sikkert mulig å få prisen ned til 50. Nærmest garanti for at han kan hjelpe oss denne sesongen. Synes Maddison og Gordon ville vært et bra vindu, 2 britiske spillere i posisjoner hvor vi har behov. Nok en spiller som har det i seg å filme, da. ;D

4
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2023
« på: 28. Jan. 2023, 13:51 »
https://www.caughtoffside.com/2023/01/28/newcastle-could-make-a-bid-for-chelsea-star-during-the-summer-transfer-window/?fbclid=IwAR0VGGMbnAS3QByQuGFwwD_r-RdXW4vthhmuegCPWDYMTnbZcJpKUBZruSw

Etter at media har linket oss til spillere som Bale, Ronaldo, Hazard, Alli, Neymar, Aubameyang, Umtiti, Coutinho, Depay og Suarez, så er nå Lukaku nestemann i narrativet om at nyrike Newcastle skal kjøpe overlønnede eldre spillere som er på vei ned og med dårlige holdninger! Media har fortsatt ikke fått med seg at selv om eierne våre er rike, så er vi faktisk ikke idioter på overgansfrontet.

5
Spillere og ledere / Sv: Kieran Trippier
« på: 28. Jan. 2023, 13:19 »
Trippier har forlenget kontrakten til sommeren 2025!

6
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2023
« på: 27. Jan. 2023, 17:52 »
Rent sportslig så har jeg troa, hvert fall på sikt. Spørsmålet blir hvor mye han klarer å bidra denne sesongen. Forøvrig enig i dette, regner med at Howe og styret har gjort grundige undersøkelser:

Sitat
It goes without saying that Eddie Howe would not countenance going back in for Gordon if there were any red flags and no stone will have been left unturned when it comes to carrying out that due diligence. As well as researching targets, himself, and discreetly speaking to those who have worked with them, Howe has previously enlisted the help of recruitment consultants over the years.

Howe wants to know every little detail about a potential new arrival, whether it is his living situation, family set-up, interests outside the game or motivations, to build a character profile to go with the data and scouting reports the club already have. You can be sure Howe will already know, for example, that Gordon is a player who feels the pain of a defeat for days even if he plays well, which is just the sort of figure the Newcastle boss would want to work with.

That mentality is all the more important when Howe is desperate not to disrupt the spirit in a tight-knit dressing room. Although new arrivals do not necessarily have to be squeaky clean, they must buy into the work ethic and togetherness at heart of the club's transformation in the last 12 months.

Newcastle are clearly confident Gordon will do just that - if the move comes off.

7
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2023
« på: 27. Jan. 2023, 16:36 »
Fee agreed for Anthony Gordon. £40 million plus £5 Million in add-ons. [ @PeteGravesTV ]

Fee now agreed for Anthony Gordon to move to Newcastle.
£45m total agreement. The forward is due on Tyneside for his medical in the next 24 hours. Alongside
@PeteGravesTV
 ✍🏼#NUFC ⚫️⚪️

8
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2023
« på: 27. Jan. 2023, 12:44 »
Enig i at steikingen er ganske turn off, dersom det stemmer. Jeg må igjen påpeke at jeg håper vi heller klarer å lande noe litt mer spennende, men samtidig ville det vært veldig kjipt dersom vi ikke klarer å få noen over linja til en ok pris på tampen av vinduet. Stallen er veldig skjør akkurat nå.

Edit: Gordon er tilbake på trening i dag. Vi vet fortsatt ikke hvorfor han var borte fra trening.
https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/transfer-news/newcastle-anthony-gordon-everton-transfer-26088182

9
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2023
« på: 26. Jan. 2023, 19:34 »
Har ikke sett nok av Gordon til å kunne kommentere så mye, men Howe er hvert fall veldig klar på at dersom du ikke har de rette holdningene, så får du ikke spille. Howe er svært god på man management, og fyren er 21 år. Jeg skulle helst sett at vi signerte noen andre, men januar vinduet er ikke enkelt. Det ville vært merkelig om Howe er så keen på å få han inn dersom det kan ødelegge garderoben, mtp. på hva Howe har stått for. Ang. streikingen, så var det vel mye rykter rundt Gordon i sommer også. Ikke at det forsvarer det, men "så fort det er snakk om" er ikke helt rett.

"Despite Gordon’s drop in form this season, his work ethic and willingness to press ranks him among the top four per cent of wingers in the Premier League."

Virker som en som jobber for laget i hvert fall, og det er du jo inne på selv Lateralus. I så fall passer han jo inn med filosofien av å løpe til man stuper. Filmingen og stygge taklinger er selvsagt ikke jeg heller noe fan av. I fare for å bedrive litt whataboutism her, så hadde vi 2 spillere sist kamp som hånet en spiller som nettopp ble utvist. Tror ikke det var så mange fans som tok avstand fra det. Jeg vil tippe at mange supportere av andre klubber anser f.eks. Joelinton som en ekkelt type. Han og Bruno liker å provosere. Filming er vanskelig å ta avstand fra dog, og det har det heldgvis ikke vært så mye av det fra vår side.

10
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2023
« på: 26. Jan. 2023, 15:02 »
Gordon har ikke møtt til trening de siste 3 dagene. Påstås at dag nr 1 var planlagt, men ikke de siste 2 dagene. Om dette stemmer vet jeg ikke, men at han ikke har vært på trening virker pålitelig. Er litt positiv dersom vi får presset ned prisen litt, vi trenger uansett flere spillere.

11
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2023
« på: 26. Jan. 2023, 13:30 »
Vi har jo allerede Joelinton og Bruno i den katergorien. Sitter egentlig bare å venter på at Joelinton får rødt kort for overtenning. ;D

12
Spillere og ledere / Sv: Joelinton
« på: 26. Jan. 2023, 11:37 »
Joelinton had 43micrograms of alcohol in 100ml of breath. Limit it 35. He’d had 2 glasses of wine & thought he was safe to drive. Court hears he will now be disciplined by Newcastle United.

Forklarer vel litt hvorfor han får starte. Klønete, men ikke veldig alvorlig.

13
“And Maxi, his decision-making, and when to dribble and when to pass, was at the highest level. I think we’re seeing Maxi hopefully return to his best form.”

Howe sa dette etter kampen, så decision making spiller nok mye inn. Men han hinter vel til at Maxi er nære ved å få starte.

14
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2023
« på: 25. Jan. 2023, 11:50 »
Blir sterkt linket til Gordon om dagen. Snakkes om at Everton ønsker £60 mill. Et godt britisk talent, men er han virkelig verdt den prisen?

Det jeg så av han når vi møtte Everton, så nei. Virka som en sutrekopp. Men, er nå tynt grunnlag å uttale seg på  ;D

Av det jeg så av han og av det som sies om han, så virker det som at han var viktig for dem sist sesong. Denne sesongen derimot så har han ikke vært like god.

15
10 kamper på rad uten baklengs nå dersom man ekskluderer FA Cup kampen hvor vi stilte høyst svekket. Det er drøyt, det. Kun Windass har scoret på oss i denne perioden. ;D

Sider: [1] 2 3 ... 484