20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Meldinger - Frode

Sider: [1] 2 3 ... 390
1
Transfers / Sv: Transfersommeren 2021
« p: 24. Mai 2021, 01:22 »
I 2018 gjorde NUFC og Benitez noe som i ettertid viste seg å være et elendig overgangsvindu. Da ble Adam Armstrong og Ivan Toney solgt. Nå linkes begge tilbake til PL for store summer. I Adam Armstrong sitt tilfelle, med U landskamper fra 16 -21, så burde vel det vitne om noe kvalitet.........
Ivan Toney har vært eksepsjonell i sine siste 2 klubber.

Har vi noen slike talenter i klubben idag?

Og du er helt sikker på at de hadde slått gjennom i Newcastle hadde de fått sjansen? Gayle var ekstremt god i Championship, ganske crap i PL. Carrol var god for oss, crap i Liverpool. If's and but's........

Ingenting som er sikkert. Men i ettertid kan vi vel trygt si at Muto som kom inn i samme overgangsvindu og spiller i noenlunde samme posisjon heller ikke var et strålende kjøp. Da kunne vi vel like gjerne satset på en 20 og 21 åring. I det minste lånt dem ut i stedet for å gi dem bort.

2
Transfers / Sv: Transfersommeren 2021
« p: 22. Mai 2021, 22:27 »
I 2018 gjorde NUFC og Benitez noe som i ettertid viste seg å være et elendig overgangsvindu. Da ble Adam Armstrong og Ivan Toney solgt. Nå linkes begge tilbake til PL for store summer. I Adam Armstrong sitt tilfelle, med U landskamper fra 16 -21, så burde vel det vitne om noe kvalitet.........
Ivan Toney har vært eksepsjonell i sine siste 2 klubber.

Har vi noen slike talenter i klubben idag?

3
Transfers / Sv: Transfersommeren 2021
« p: 22. Mai 2021, 17:10 »
Hvorfor kvitte oss med dagens beste vingback pdd?
Greit, Jamal Lewis er enda ung, men har over to sesonger ikke vist at han har PL-nivå helt inne. Syns faktisk han har vært tidvis direkte svak.
ASM/Wilson/Willock har stukket av med hovedoverskriftene, men Ritchie er per definisjon vår egentlige kaptein - og jeg tror han også har vært viktig sett opp mot resultatene siden han kom inn i laget. Willems er heller ikke fri for skadeplager, så vil ikke lite på at han skal holde over en hel sesong.
Videre er Manquillo høyreback, og langt svakere på venstre. Hent gjerne Willems, kvitt oss med Krafth og eventuelt Manquillo - og få inn en bedre utfordrer til Murphy.

Enkelt, alderen taler imot Matt Ritchie, blir 32 på sensommeren. Han har heller ikke vært noe fantastisk på sin venstreside. Hatt noen gode opptredener og noen mindre gode. Jevnt over bedre enn Jamal Lewis denne sesongen, men aldersforskjellen på 9 år peker i den yngres favør.
Skal vi bli bedre må bedre spillere inn. Willems er i mine øyne en bedre spiller. Kan sikkert finne noen andre som er enda bedre, men så har man vel kanskje et budsjett å følge også.


Litt irriterende at de ikke har med en avtalt kjøpesum på spillere de låner. Gjør Arsenal en kjempetjeneste her med lånet av Willock. Sender tilbake en spiller de nå har fått sett og vist seg frem i PL. Kan hende Arsenal vil ha enda bedre spillere inn for å nærme seg toppen, men vil garantert koste mye å hente han nå.

4
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« p: 22. Mai 2021, 16:37 »
https://true-faith.co.uk/bruce-radio-gaga/?fbclid=IwAR33L0dNNW_-aSpjdORq-4njl6qVy8PQXIf4MJOoCXmHfCEBpNCR9L62THU

Steve Bruce må gjerne kalle seg geordie, men tror ikke han noensinne har vært fan av klubben eller skjønner seg på fansen. Ulikt Rafa Benitez, som faktisk skjønte fansen og brydde seg om den.
Nok en gang går han ut i et intervju og maser på urealistiske forventninger fra fansen. Igjen, helt forbanna idiotisk og elendig analysert.

Hadde vi hatt skikkelig eier, så hadde vi sparka Steve Bruce straks sesongen var over, og fått inn en manager som faktisk kan videreutvikle klubben og ta den en plass.

https://www.skysports.com/football/news/2277260/robson-hurt-by-boo-boys

https://twitter.com/tfNUFC/status/1395773608761376774?s=19


5
Transfers / Sv: Transfersommeren 2021
« p: 20. Mai 2021, 20:34 »
Enkelt, ut med Ritchie og Manquillo, inn med Willems. Da er den posisjonen sterk nok.

6
Kamper / Sv: The Entertainers 2 vs Sheff Utd
« p: 20. Mai 2021, 13:38 »
Som alle andre klubber som ikke investerer jevnt og trutt med forsterkninger vil selvfølgelig laget slite når vi har hatt såpass mange skader på de antatt beste spillerne som det NUFC har hatt denne sesongen. Hadde vært spennende å sett hva Steve Bruce kunne fått ut av troppen uten de store problemene han har hatt innværende sesong. Startet jo veldig bra inntil corona viruset gjorde sitt inntog i både tropp og på trenersiden.

Jeg synes vi kan bygge videre på mye her. Noen utskiftinger, få inn en god venstreback, en sentral midtbanespiller, en god midtstopper og en spiss. Da synes eg vi nærmer oss noe om vi kan beholde de beste spillerne og Joe Willock kommer permanent.
Er så mye kvalitet hos enkelte spillere i klubben, spesielt offensivt. Få inn noen skikkelige kvalitet spillere, èn i hvert ledd må det bli bra.

7
For å vri litt på alt sammen her nå. Mourinho anklaget Allardyce for å spille så defensivt at det ikke var PL verdig da Mourinho ledet et Chelsea lag stappfullt med sponsede russiske rubler mot et West Ham lag ledet av Allardyce som var milevis unna å bruke samme sum.

https://www.theguardian.com/football/2014/jan/30/jose-mourinho-19th-century-football-west-ham-allardyce

Hva er det Mourinho glemmer her?

Når vi ser på mange av de utenlandske managerne som har vært og er i PL så bidrar ikke de med offensiv fotball selv. Uansett om de har ledet ManCity, Chelsea, LFC, Manure eller Tottenham. Managere som Mourinho, Benitez, Mancini, LvG, Conte, plus mange flere har hatt tilgang på noen av verdens beste offensive spillere og penger som ingen annen liga i verden er i nærheten av å ha, men har safety first som filosofi.

Nå skal sant sies at noen av dem har kommet inn som noen skikkelige fargeklatter. Men offensiv fotball står de ikke for.

Er nok kanskje litt lettere å kritisere britiske managere som leder klubber midt på tabellen og nedover og som opplever motgang ett par ganger i løpet sesongen.

Ser man litt utenfra på dette så er vel ikke Bruce noe særlig dårligere poengmessig i PL enn Benitez for NUFC.
Moyes har vel heller ikke gjort det noe svakere enn sin forgjenger Pellegrini i West Ham.

Dean Smith i Aston Villa berget plassen på siste dag forrige sesong. Nå er de med og kjemper om CL plass. Har han blitt vanvittig god og gjort radikale forandringer fra forrige sesong rent treningsmessig eller rett og slett bare fått tilgang på litt bedre spillere over hele linjen?

8
Gode offensive spillere koster jo penger. Vi kan selvfølgelig være heldige med kjøpene som vi har vært med ASM. Men generelt sett så koster gode offensive spillere mer enn hva Ashley er villig til å betale.
Ser man bort ifra Almiron og Joelinton så må vi tilbake til Freddy Shepherd for å vise litt ambisjoner med å kjøpe dyrt og gode offensive spillere. Det har ikke NUFC vært på ca 15 år. Jeg mistenker også at vi ikke er klubben som betaler høyest lønn.
Dette er arbeidsvilkårene til managerne vi har hatt under Ashley.

Har man et velfungerende offensivt spill med ASM og Fraser, men mister begge to til sykdom/skade/suspensjon, så vil NUFC bli svekket offensivt når man ser hvem som kan erstatte dem. Vi har bare ikke kvalitet nok i bredden. Uansett hvordan vi vrir og vender på det.

Vi har ingen spisser i klubben som er i nærheten av Wilson sitt toppnivå. Heldigvis vil fremdeles servicen fra ASM, Almiron, Fraser være der. Derfor håper jeg også at Gayle, Joelinton eller Carroll kan komme inn å gjøre en god jobb helt forran.

Dette er min mening ihvertfall.

9
Jeg er bare uenig med deg i mye her.
Sette opp et system som gjør det enklere å erstatte våre beste og viktigste spillere?

Overskriften til Guardiola fra dagens artikkel sier vel det meste.
https://www.nettavisen.no/sport/pep-guardiola-om-suksessen-i-manchester-city-gode-spillere-koster-penger/s/12-95-3424088199

Jeg ser heller ikke at ASM er vår KDB eller Bruno Fernandes, men med han på banen får vi litt mer kraft fremover. Vi blir litt mer uforutsigbare og utfordrende å forsvare seg mot. Kombineres dette med Wilson, Almiron, Fraser som vi kun har hatt mulighet til å gjøre noen få ganger, så har det vist seg å være knallbra. Er jo en drøm for ASM å få utfordre en isolert back med flere av disse lagkameratene rundt seg i tillegg. Er jo like gøy å se på for oss NUFC supportere.

10
Poenget her er vel ikke antall målpoeng ASM produserer. Det går vel heller på hvor god erstatteren er i forhold til ASM.......
Akkurat nå er Wilson ute. Hvor god er erstatteren og hvor godt presterer erstatterne i mellomtiden? Det vil jo tiden vise......
Mitt poeng her er at jeg mener at første elleveren er meget bra og kanskje god nok for topp 10 plassering. Men så fort vi får noen skader og kommer litt an på hvem også så er vi faktisk ikke i nærheten av topp 10.

11
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« p: 12. Feb. 2021, 15:42 »
Fint, dette er et debattforum. Så godt med litt ulike meninger. Men jeg mener dere tre siste her bommer helt.

For å utdype jeg mener det er to ganske åpenbare hovedgrunner til at jeg reagerer på uttalelsene til Bruce. Dere kommenterer den ene, men overser den mest graverende, som er hovedgrunnen til at han ikke kan bli tatt seriøst,og overhode ikke fremstår som noe leder.

Så kan jeg begynne med den første. Så dere mener at Graeme Jones ikke har hatt noen innvirkning på laget før Everton-kampen. Interessant. Bruce har prøvd noen forskjellige formasjoner og enda flere kombinasjoner av folk i rare roller. Litt synd at han ofte har bomma grovt i hvilke varianter som står til de ulike motstanderne (5-4-1 mot Sheff. Utd. og 4-4-2 (med tre spisser utpå fra start) mot Arsenal i kampen etter som det verste eksempelet). Men Bruce har aldri spilt 4-3-3, så vidt jeg vet. "Kan han" den formasjonen? Litt rart at laget plutselig stiller opp i den formasjonen nå. Samme formasjon som har blitt dyrka i lag som har vært styrt av Jones/Martinez.

Dette er jo feil. Roberto Martinez har jo også benyttet en trebackslinje og hans foretrukne formasjon er jo 3-4-3/3-4-2-1.

https://www.transfermarkt.com/roberto-martinez/profil/trainer/4328

https://bleacherreport.com/articles/1424909-tighes-tactics-breaking-down-roberto-martinezs-3-4-3-formation

Graeme Jones sin foretrukne formasjon er 4-3-1-2 ifølge samme nettside.

Uansett, at Jones som kom inn og kanskje rakk 1 eller 2 treninger skal ha hatt så stor innvirkning på Everton kampen er jeg særdeles tvilsom til. Han er sikkert en dyktig og god trener, men alt med måte tenker jeg...

Vi startet sesongen veldig bra og lå høyt oppe med god heng på lagene over oss. Formduppen kom da laget og trenerteamet ble rammet av corona. I tillegg mistet én av trenerne, Stephen Clemence, sin far i omtrent samme tidsrom. Forøvrig tidligere keeperkjempe Ray Clemence, kjent fra Liverpool og Tottenham. Skjønner veldig godt at Bruce ønsket en ny trener inn i teamet.
At Steve Bruce og laget forøvrig har hatt en tøff høst/vinter kan man ikke fornekte. Man ser lag med mye bredere og bedre tropp slite voldsomt med skader og overbelastning eller hva det nå enn er og at resultatene blir deretter.

Jeg er heller ikke overrasket over at laget presterte bedre når ASM, Lascelles, Fraser, osv kom tilbake fra skader. Nå har vi jo fått noen nye skader og det kan jo bli spennende å se hva den utfordringen bringer med seg. Samtidig er det lettere å være spiss når "serveringen" fra ASM, Almiron og Fraser er der.


Managere lever jo ene og alene på resultater, og god tid har de jo ikke. Fotball er veldig ferskvare der. Jeg mener jo at vi har hatt mange veldig gode trenere i NUFC. Noen har funket andre ikke. Kenny Dalglish har jo vunnet ligaen med 2 forskjellige klubber. Det Sam Allardyce gjorde i Bolton. Resultatene han oppnådde der i tillegg til de store spillerne han fikk til klubben var jo en helt utrolig god prestasjon. Det er jo noen flere også. I NUFC funket det ikke.
At fotball er ferskvare er vår tidligere manager SBR et godt bevis for. Tok over en klubb med brukket rygg på nedrykksplass uten noen muligheter for store spiller invisteringer. Fikk fyken 5 år etterpå etter en 5. plass, der de foregående sesongene var 3. og 4. plass.


For å dra diskusjonen her enda litt lenger. Noen her drømmer om Eddie Howe. Han rykket jo ned med et Bournmouth lag som i mine øyne var bedre enn troppen NUFC har og hadde.
Prestasjonen han gjorde med Bournmouth under ett er uansett outstanding.

Om vi snur litt på det. Hvor god tid bør Arteta få i Arsenal? Lampard sitt ungdomsprosjekt i Chelsea holdt ikke lenge.......
Managere idag må være harde i huden.......

12
Generelt / Sv: Hvor er de nå?
« p: 12. Feb. 2021, 13:23 »
Ivan Toney har fått et forsprang som toppscorer i Championship. 23 mål, mens Adam Armstrong som nummer to har 17 mål.
Det som også er jævla rått her, er at Ivan Toney også topper tabellen for mest assist med 9 sålangt i Championship.
Brentford ligger forøvrig på toppen av tabellen akkurat nå - og mye tyder på at Toney er PL-spiller fra neste sesong av, enten i Brentford-drakt eller i en annen PL-klubb.

Synd han ikke fikk tillit av Benitez. Han bøttet jo inn mål først for Peterborough og nå for Brentford.
Både Ivan Toney og Adam Armstrong burde vært i NUFC på lik linje med eldstebror Longstaff.

13
No har vel Bruce ein vinnerprosent på 40/50 % med ASM fra start. Så at han begynner å vinne kamper no når ASM er tilbake fra covid det kan umulig ha noken relevans..

Som alle andre lag er NUFC også avhengig av sine beste spillere. Ikke har vi bredden og kvaliteten i troppen til at vi tåler altfor store rokeringer heller, i motsetning til topplagene. Eller topp 6 om man vil. Arsenal, Chelsea, Liverpool og Tottenham sliter også med sine beste spillere ute. Ikke mye som vitner om en fast topp seks der om dagen.
Hva Manure hadde gjort med skade på Rashford eller Bruno kunne også vært interessant å se. Kun ManCity som tåler å miste stjerner til skade og allikevel prestere. Med KDB ute har andre steppet inn.

14
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« p: 01. Feb. 2021, 16:29 »
Denne mannen bør egentlig beskyttes mot seg selv. Nesten så en skjønner at klubben "banna" spørsmål i pressekonferanser. Noen som tror på fyren? https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-9210069/Steve-Bruce-insists-Newcastle-showing-signs-improvement-Graeme-Jones-appointment.html

Han har vel et poeng. Mot Leeds hadde vi mer ball og vant sjansestatistikken 22 - 9. To eller tre av dem i metallet.
Mot Villa også begynte vi å skape noe da ASM og Fraser kom innpå.
Jeg tror vi blir bedre og bedre såfremt vi kan beholde våre beste spillere skadefrie og formen begynner å ta seg opp. Den nye treneren tror jeg også vil ha en positiv påvirkning på laget, men at han skal ha "æren" etter 48 timer (1 eller 2 økter) blir litt drøyt å påstå, tror jeg. Da er det isåfall litt av et scoop de har gjort.

15
Kamper / Sv: Everton - Newcastle tirsdag 30.01.20 kl 1330
« p: 31. Jan. 2021, 14:01 »
10 mål av Wilson så langt, kun tre mindre enn Salah. Det er meget imponerende for et lag som skaper såpass lite sjanser. Vi hadde vært ferdig uten han.

Enig i at Wilson har vært meget viktig. Men for å sette ting litt i perspektiv, før gårsdagens kamp sto Wilson med 8 mål. 4 av dem er på straffe, 4 av dem er mål fra åpent spill. Gårsdagens 2 mål hjalp på statistikken. Dette på 21 kamper.

Når det er sagt så håper jeg vi ser etter muligheter for å også få inn en spiss til de siste timene av overgangsvinduet. Evt bytte ut noen av de andre vi har med en ny.

Sider: [1] 2 3 ... 390