20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Geordie

Sider: [1] 2 3 ... 5
1
Spillere og ledere / Darren Eales
« på: 16. Juli 2022, 12:52 »
Vi fik ny direktør i går: https://www.nufc.co.uk/news/latest-news/darren-eales-named-new-newcastle-united-ceo/

Ubeskrevet blad for meg, men får skryt for jobben han har gjort med Atlanta United i MLS. Får vi se hva han kan få til med oss?

2
Kamper / Burnley - Newcastle søn.22.5 kl 17.00
« på: 22. Mai 2022, 16:34 »
Sesongavslutning, og vi kan være med å påvirke hvem som går ned. Håper på en klar seier for oss, og at Leeds klarer seg. Litt mer schwung over de enn Burnley. 

Howay the lads! Toon, toon....

3
Kamper / Newcastle - Arsenal 16.05.22 kl. 21
« på: 16. Mai 2022, 20:18 »
Siste kamp hjemme, og ingen kamptråd?

Newcastle United: Martin Dúbravka, Emil Krafth, Fabian Schär, Dan Burn, Matt Targett, Bruno Guimarães, Sean Longstaff, Joelinton, Miguel Almirón, Allan Saint-Maximin, Callum Wilson.

Substitutes: Karl Darlow, Kieran Trippier, Jamaal Lascelles, Federico Fernàndez, Paul Dummett, Matt Ritchie, Ryan Fraser, Jacob Murphy, Dwight Gayle.

Tapt de siste 18 av 19 mot Arsenal. Sier seg sjøl at det er på tide å snu den statistikken! Wilson starter, la oss håpe han får et par mål i kveld!

4
Kamper / Newcastle - Liverpool lør. 30.04. kl. 13.30
« på: 29. April 2022, 11:24 »
Dette blir en meget spennende kamp!  :)  :-X

Kopierer likegodt fra VGlive: Newcastle lå på 19.plass da Eddie Howe overtok managerjobben, og laget vant ikke noen av sine 14 første matcher. Men nå har de seiret i ti av 14 siste - og vunnet samtlige fire seneste med sammenlagtmålforskjellen 7-1. Hjemme har ikke Magpies røket siden 19.desember (0-4 for Man.City). Løftet frem av sitt entusiastiske hjemmepublikum er det mye selvtillit i dette Newcastle-laget nå. Men nok en gang mangler trolig Trippier (f), Fraser (mb) og Wilson (a). Liverpool brukte litt tid på å knekke et godt organisert Everton søndag, men det gikk til slutt (2-0). Onsdag kveld var det i grunnen aldri noen tvil om Liverpool skulle beseire Villarreal i CL-semifinalen på Anfield (2-0). I Premier League er tabelltoeren uten tap på 14 siste (12-2-0).

Liverpool må vel sies å være storfavoritt, men har et knallhardt kampprogram. Noe Newcastle kanskje kan dra nytte av? Blir syretesten dette på hvor langt Newcastle har kommet under Howe, klarer vi å matche et av verdens beste lag, eller får vi juling?

En liten bonus, om Newcastle tar poeng i denne kampen, legger vi en stor hindring i veien for Liverpool og seriemesterskap.  :) Sett bort i fra Scum, er Liverpool laget jeg misliker mest i PL. Ene og alene på grunn av norske Liverpooolfans, som er UTROLIG stusslige! 

5
Kamper / Norwich - Newcastle lør. 23.04. kl. 16.00
« på: 22. April 2022, 15:26 »
Møter Norwich i morgen, på Carrow Road. De er vel i praksis klare for nedrykk med minimum 8 poeng opp til trygg plass, og en horribel målforskjell. De har 1-1-3 på siste 5. Vi kan her møte vår gode, gamle venn Tim Krul, samt Mathias Normann.

Newcastle i god form hjemme. Skal vi se om vi kan ta med oss den gode formen på bortebane også? Ryktes at Howe kommer til å gjøre noen endringer på laget, får vi se hva det betyr? Har jeg ikke oversikt over skader, men muligens det kan bety at f.eks. Murphy, Lascelles og Longstaff får en mulighet? Vi har 3-0-2 på siste 5 kamper.

Bør uansett være gode muligheter for poeng i denne kampen! Howay the lads!  8)

6
Kamper / Newcastle - Crystal Palace onsdag 20.04. kl. 20.45
« på: 19. April 2022, 08:31 »
Ingen kamptråd på forrige kamp? Var alle på påskefjellet uten nett, slik som meg?  8) ;D

Aner ikke hvordan den kampen var, men nydelig opphenting, noe vi visstnok har blitt meget gode til. Minner om tiden under Bobby Robson, hvor vi også var helt sjuke på come back en periode. La oss håpe dette er starten på noe bra. Og Bruno var tydeligvis helt sjef!

Plassen er mer eller mindre sikker, tviler sterkt på at Burnley klarer å ta 12 poeng mer enn oss på sine siste 7 kamper. Men håper virkelig ikke spillerne har funnet fram slippersene og tatt tidlig ferie, men heller fortsetter den fine formen i neste kamp mot Palace. Et lag vi ofte spiller jevnt mot, 2-1-2 er statistikken på siste 5 mot de. Newcastle med 2-0-3 på de siste 5, Palace med 2-1-2 og nedadgående form med 2 tap i siste kamper. Realistisk tenker jeg vi bør kunne ta 9 poeng til. Bør kunne plassere oss noe nærmere en 10.plass. La oss håpe på nok en hjemmekamp med kjempestemning, lave skuldre, og hattrick fra Wood  ;)

7
Kamper / Newcastle - Wolves 08.04.22 St. James' Park kl. 21.00
« på: 08. April 2022, 20:23 »
Snart kamp! Howay!

Svak kamp sist, men vi har vært sterke hjemme i det senere. Får håpe trøkket på St. James' utgjør den 12. mann i kveld!

3 tap på rappen, der jeg personlig mener vi var uheldige som ikke fikk med oss noe i kampene mot Everton og Chelsea.

Dette er laget: Martin Dúbravka, Emil Krafth, Fabian Schär, Dan Burn, Matt Targett, Jonjo Shelvey, Bruno Guimarães, Joelinton, Ryan Fraser, Allan Saint-Maximin, Chris Wood.

Substitutes: Karl Darlow, Javier Manquillo, Jamaal Lascelles, Paul Dummett, Jacob Murphy, Matt Ritchie, Sean Longstaff, Miguel Almirón, Dwight Gayle

Ingen Willock, men Bruno er tilbake. Bør utgjøre en forskjell.

Wolves har 3 seire og 2 tap. Newcastle 2 seire og 3 tap.

På de siste 5 innbyrdes har Wolves 1 seier, 4 uavgjort.

TOON, TOON, BLACK AND WHITE ARMY!!!!!

8
Fyrer opp en tidlig tråd, så kan man diskutere litt inn mot kampen! Som i gamle dager! :)

Vi har ikke akkurat noe bra statistikk mot Chelsea, 1-0-4 på de siste 5 mot de. Chelsea har 3-0-1 på de siste 4. Newcastle har 4-1-0 på de siste 5. God form på begge!

Chelsea burde under normale forhold være storfavoritt uansett formen til Newcastle. Rundspilte Norwich i går. Imidlertid har vi det mentale planet for spillere og manager i Chelsea, fremtiden er høyst usikker, og ryktes om konkurs m.m. om de ikke får en ny eier innen kort tid. Hvordan vil dette påvirke de høyt gasjerte stjerner? Driter de i hele greia og spiller for seg selv, eller tar de en Derby og rotter seg sammen og kjemper som et ordentlig lag frem til sesongslutt?

Tror vi kan ha en god sjanse her uansett med formen vi har hatt i det siste. Om det ikke dukker opp noen nye skader frem til søndag mener jeg det er godt håp om poeng her!

Toon, toon!!!!! Howay the lads!

OG????? Før var det ofte noen som la ut brukbare linker til gratis stream. Helt slutt på det? Personlig nekter jeg å bruke TV2. Gi meg en stream!

9
Får stikke frem nakken jeg da, siden oyvind pingler ut  ;) Taper vi blir jeg vel kasta ut av forumet.

Bortekamp mot Saints, som er litt av hvert formmessig. 3-1-1 er formen vår mot de i siste oppgjør, har altså hatt brukbart tak på de. Møter her geordiene Fraser Forster og Adam Armstrong, sistnevnte har ikke akkurat satt PL-verden i fyr og flamme etter overgangen fra Blackburn. Typisk nok, så scorer han sikkert mot oss  :-X Newcastle har 4-1-0 på siste 5, Saints har 3-1-1, kjempetap sist mot Villa.

Tipper/håper vi stiller med noe slikt:

                   Dubravka

   Manquillo - Schar - Burn - Targett

                      Bruno
          Willock            Joelinton

    Murphy                           Fraser
                      Wood

ASM virker fortsatt å være noe tvilsom, tipper han starter på benken.

Howay the lads, Toon, Toon!!!!

10
Ingen kamptråd?

Møter Leeds borte, som har 2 seire og 1 tap på siste 3. Newcastle har 2 uavgjort og 1 tap.

Trenger en seier, punktum finale!

Laget:

Newcastle United: Martin Dúbravka, Kieran Trippier, Jamaal Lascelles (c), Fabian Schär, Paul Dummett, Jonjo Shelvey, Joe Willock, Joelinton, Ryan Fraser, Allan Saint-Maximin, Chris Wood.

Substitutes: Karl Darlow, Ciaran Clark, Jamal Lewis, Jeff Hendrick, Javier Manquillo, Sean Longstaff, Jacob Murphy, Miguel Almirón, Dwight Gayle.

12
Ny kamp. For de som måtte lure på om PL har noe i mot Newcastle, se på denne statistikken. På den tradisjonelle Boxing day runden siden 11/12-sesongen (i PL), møter vi nå ManU for 4. gang. Vi har ellers møtt City 2 ganger og Liverpool en gang. Kun 3 ganger har vi møtt "enklere" motstand i form av Bolton, Stoke og Everton. 7 av 10 kamper har vært bortekamp (inkludert dagens kamp). Sier sitt tenker jeg.

4 av de 5 siste oppgjørene mot Man U har vi tapt, med til dels store siffer. Vi har tapt siste 3 kampene i PL med ganske store siffer.

Christiano Ronaldo har på 12 kamper mot Newcastle, putta 8 mål.

Er ikke spesielt optimist i dag heller må jeg si. Selv om vi har spilt ok, slippes det inn horrible mål, sammen med en dommerstand som ikke akkurat er kompiser om dagen.

Fernandez, Lewis, Dummet og Hayden er ute med skader/suspensjon. Manquillo, Krafth og Shelvey er tvilsomme.

Howay the lads, kjør debatt!

13
Ny kamp, nye muligheter.

Bør i høyeste grad bli 3 poeng dette. Lascelles og Richie ute. Får vi se Fernandez og Lewis i stedet?

Howay the lads, toon, toon!!!

14
Kamper / Newcastle United - Brentford 20.11.21
« på: 19. Nov. 2021, 14:09 »
Drister meg til å starte en kamptråd igjen. Tipper på dette laget

                 Dubravka

  Manquillo - Lascelles - Fede - Lewis

Maxi/Richie - Hayden - Shelvey - Fraser

                    Willock

                    Wilson

Noe sånt? 4-4-1-1 var vel den foretrukne oppstillinga til Howe i B'mouth, med innoverkanter. Får vi se om han bruker de 3 fra tiden i B'mouth nå til å begynne med? Pratet varmt om Shelvey også, så vil tro han starter som playmaker på midten. Da må Hayden være der som ryddegutt. Mange mulige varianter her, men tvilsomt at de som spilte landskamper starter denne kampen. Håper dog Dubravka starter, er vår klart beste keeper.

Skal IKKE jinxe med å tippe noe resultat. Håper bare på en positiv forestilling, med bedring i spill og handlingsmønster. Men, minner om at vi etter å ha slitt med Ruud Gullit, slo Sheffield Wednesday 8-0 i Sir Bobby sin første hjemmekamp ;)

15
Fotballspill / FM 2022
« på: 08. Nov. 2021, 18:20 »
https://talksport.com/football/975844/

Sitter å spiller 2017 versjonen enda, kanskje på tide med en fornyelse?  :)

Sider: [1] 2 3 ... 5