20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - jonni_e

Sider: [1]
1
Generelt / Championship 2019/20
« på: 20. Okt. 2018, 18:09 »
Hvem er det verdt å beholde neste sesong i Championship?

2
Generelt / Hvordan gjør Newcastle det i Championship 2016/17
« på: 03. April 2016, 17:48 »
Det skal et stort mirakel til for at Newcastle atter en gang skal berge plassen i Premier League.
Etter gårsdagens tap mot Norwich har vi 7 kamper igjen og må hente inn 6-7 poeng på de gule og grønne. Med tanke på at vi kun har vunnet to kamper på rad en gang forrige sesong og en gang denne sesongen ser jeg oppgaven for å berge plassen som umulig. Jeg har klar over at en del av dere er uenige i dette, men slik vi spiller for tiden ser jeg ingen grunn til å være optimistisk.

3
Generelt / Championship 2015/16
« på: 02. Mai 2015, 22:22 »
Etter dagens åttende strake nederlag og når de andre lagene rundt, med unntak av QPR og Burnley jeg anser som nede allerede tyder alt på at det blir nedrykk i år.
Det er per dags dato ingen verdens ting som går Newcastles vei, det meste skyldes klubben selv, og selv ikke et håp om at en annen klubb skal snuble ser ut til å funke.
Carver sitter tydeligvis trygt, hvilket er utrolig med tanke på resultatene han har oppnådd i år og i Pardews fravær etter Hull-headingen forrige sesong.

Jeg klarer ikke å se hvordan ting skal snu de siste tre kampene og det betyr et nytt nedrykk for klubben.

Så mitt spørsmål er da: hva kan vi forvente av neste sesong?

Selv tror jeg det blir en meget vanskelig sesong og at det blir lenge til Newcastle spiller i PL igjen slik som klubben drives i dag.
Men jeg gidder ikke felle en tåre når nedrykket er klart om et par uker, for det er ikke Ashley og gjengen hans verdt!!

4
Generelt / Sesongbillett
« på: 24. Juni 2014, 10:38 »
Hei!

Vurderer å kjøpe sesongkort i år og lurer blant annet på om det er 'plast-kort' eller vanlige papirbilletter som gjelder.

Samtidig lurer jeg på om det er vanskelig å selge de kampene en selv ikke har anledning til å se kamp og hvor en i så tilfelle bør gjøre det!?

Sider: [1]