20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Eriksen

Sider: [1] 2 3
1
Kamper / Newcastle - Wolves 12.03.23 kl. 17:30
« på: 12. Mars 2023, 17:15 »
Møter et Wolves i form, men som hjemmelag som burde denne vinnes. Spesielt ettersom at vi ikke har vunnet på en god stund nå. Murphy, Isak og ASM starter foran. Schär tilbake, og Willock inn på midten for Joelinton som er suspendert.

2
Spillere og ledere / Ryan Fraser
« på: 03. Mars 2023, 23:36 »
https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/eddie-howe-explains-decision-send-26379223

Howe virker lite fornøyd med oppførselen til Fraser. De har en historikk sammen med at Fraser nektet å spille for Bournemouth på slutten av sesongen de rykket ned fordi han ville til oss, så jeg kan tenke meg at han ikke hadde mye å gå på med Howe. Noe har hvert fall skjedd bak dørene som gjør at Fraser nærmest garantert er ferdig i klubben.

3
Da var det klart for vår første finale på 24 år! Et Manchester United i storform er motstander og vi er uten både Pope og Dubravka til denne kampen. Dermed må Loris Karius stille i mål. På den lyse siden så er både Bruno og antakeligvis Willock tilbake til denne, noe som betyr at vi vil stille mye sterkere på midten enn vi har gjort de siste kampene. United spilte en jevn og tøff kamp med toppet lag mot Barcelona på torsdag, noe som kan hjelpe oss litt.

Jeg ville nok satt pengene mine på United i denne, men finale er finale. Det er absolutt ikke helt utenkelig at vi kan ta vårt første store trofé på 67 år. Denne går faktisk på min bursdag, men det hjelper kanskje ikke så mye da denne dagen også er Solskjær sin bursdag. ::)

4
Spillere og ledere / Joe Willock
« på: 18. Feb. 2023, 02:41 »
Ser ut til å kunne rekke finalen mot United. Gode nyheter!

5
Kamper / Bournemouth - Newcastle 11.02.23 kl. 18:30
« på: 10. Feb. 2023, 17:41 »
Ny kveldskamp! Newcastle har vært i storform denne sesongen, og er klubben med lengst rekke uten tap i de 5 store ligaene (16 kamper). Den siste tiden har det dabbet av litt, og vi står med 1 seier og kun 2 scorede mål på de siste 5 ligakampene. Bournemouth på sin side startet sesongen bra, men har siden vært i veldig dårlig form poengmessig. Med kun 4 poeng på de siste 11 ligakampene for Bournemouth så er dette en kamp som vi burde vinne. Isak er klar dersom Howe skulle ønske å bruke han, men jeg antar at vi ser samme lag som sist igjen. Det er mulig Gordon starter over ASM, men det kan også tenkes at ASM får en ny sjanse til å vise seg frem. Jeg likte det jeg så av Gordon sist, og håper han klarer å gjøre en forskjell enten fra start eller som innbytter.

6
Transfers / Transfersommeren 2023
« på: 07. Feb. 2023, 13:46 »
Like greit å få i gang denne, var lite som skjedde i januarvinduet, så jeg har store forventninger til dette vinduet. ::) Vi skal sannsynligvis ut i Europa, og da må bredden i stallen forbedres ganske mye. Etter min mening er det i disse posisjonene vi trenger fortserkninger:

1x Venstreback - for dybde og mer fleksibilitet når vi angriper, usikker på om Targett er en langsiktig løsning. Burn mener jeg gjør seg bedre som rotasjon/backup på stopperplass og backup som VB, da han gir oss ganske så lite offensivt.

2x Sentral midtbane - minst 1 premium spiller (Maddison?). For dybdens skyld så kunne vi trengt 2 stk inn, den siste kan evt. kjempe om plassen med Joelinton/Willock (evt. Longstaff dersom han hever seg noen hakk).

1x Høyreving - gjerne en som kan spille fast, dersom vi ikke får se mer av Almiron slik som han var i høst. Da ser jeg helst at Almiron funker som backup/rotasjon, og at vi får inn en spiller av høyere kvalitet her. Fraser kan fort bli solgt, og Murphy holder ikke mål.

1x venstreving(?) - har troa på Gordon, men foreslår dette mest for breddens skyld og konkurranse for Gordon. Her antar jeg egentlig at ASM blir solgt, men dersom det ikke skjer, så trenger ikke dette å være noen prioritet.

1x spiss - Wood går sannsynligvis til Nottingham etter sesongen, men vi har allerede Isak og Wilson. Derfor er det kanskje greit nok å bare hente inn et talent som kan steppe inn når det trengs? Eventuelt så kan vi også hente en utility spiller som kan spille både ving og spiss, dersom det er mulig.

Skal litt til for at vi henter alt som nevnes, men håper vi får inn en del av dette. Det blir også viktig å kvitte oss med så mye som mulig daukjøtt, spesielt da vi nå også får tilbake spillere fra lån.

7
Kamper / Newcastle - West Ham 04.02.23 kl. 18:30
« på: 04. Feb. 2023, 16:29 »
Ny kamp! Bruno er ute, så jeg er spent på hvem som starter på venstrekant i kveld da Joelinton kan flyttes ned på midten. Jeg tror dette kommer til å fortelle oss mye om ASM sin situasjon i klubben. Dersom han ikke starter i dag, så ser det ut til at han ikke har mye fremtid i klubben. Howe har matchet nye spillere forsiktig til tider, så det er ikke sikkert at vi får se Gordon fra start helt enda.

8
Kamper / Newcastle - Southampton 31.01.23 kl. 21:00
« på: 31. Jan. 2023, 13:41 »
Vi kan nå vår første ligacup finale på 47 år i dag. ::) Howe hinter til at det blir samme oppstilling som da vi møtte Southampton sist.

9
Kamper / Southampton - Newcastle United 24.01.23 kl. 21:00
« på: 24. Jan. 2023, 18:33 »
Da var det klart for vår første semifinale på 18 år, og vår første semifinale i denne turneringen på 47 år. Motstander er Southampton som ligger sist i PL, men som har sett bedre ut de siste kampene og som slo ut City i kvartfinalen. Kjenner at dette kan gå begge veier, og jeg tør absolutt ikke å ta finalen på forskudd. Vi har holdt nullen i 6 ligakamper på rad (forrige innslupne i ligaen var mot dagens motstander), men har kun scoret 1 mål på de 4 siste kampene. Kanskje vi har blitt litt for forutsigbare offensivt, men det er lov å håpe på at det bedres i dag. Southampton kommer sikkert til å ligge litt dypt for å unngå kontringer i mot, da dette har vist seg å være en god taktikk mot Newcastle. Dersom vi får et mål i første omgang, så kan dynamikken endre seg. Det vil bli viktig for dem å forsvare innlegg i boks, da vi satser på mye på innlegg fra Trippier. Håper Bruno fortsatt er fit for fight etter skaden, og at Wilson finner formen igjen. Kanskje vi får se Isak fra start?

10
Kamper / Crystal Palace - Newcastle 21.01.23 kl. 18:30
« på: 21. Jan. 2023, 11:38 »
Ny kamp, nye muligheter! Palace er ingen walkover, men vi har gode muligheter. Bruno blir nok ikke å se i dag, så kanskje vi får se ASM på vingen?

11
Kamper / Newcastle - Leicester 10.01.23 kl. 21:00
« på: 10. Jan. 2023, 15:52 »
Det sier litt om hvor svake vi har vært i cupene når en kvartfinale føles ut som en finale. Vi hadde ikke veldig flaks med motstander, men det kunne gått mye verre. Leicester hjemme er absolutt overkommelig for oss. Kjenner at jeg er spent nå. Vi kommer selvsagt til å stille med så sterkt lag som mulig. Blir spennende å se om Wilson eller Isak starter, og jeg håper og tror at Wood er å se på benken i dag.

12
Kamper / Newcastle United - Leeds United, 31.12.22, kl. 1600
« på: 31. Des. 2022, 15:05 »
Årets siste kamp, og etter denne venter en tøff bortekamp mot Arsenal venter. Alt annet enn seier er skuffende her.

13
Spillere og ledere / Callum Wilson
« på: 10. Nov. 2022, 16:11 »
Wilson kalt opp til VM-troppen til England sammen med Nick Pope og Trippier. Spørs hvor mye spilletid han får, men kult likevel. Trippier burde ha gode sjanser for spilletid da James er utelatt, Walker har vært skadet og Trent er i dårlig form for tiden.

14
Kamper / Newcastle - Brentford 07.10.22 kl. 1600
« på: 07. Okt. 2022, 10:26 »
Ny kamp, nye muligheter! ::) Dersom vi klarer å følge opp forrige ukes suksess, så ser dette bra ut. Vi ligger rundt der vi realistisk sett ønsker å kjempe på tabellen. I tillegg har vi fått tilbake mye spillere fra skade, og ASM kan rekke kampen.

15
Kamper / Fulham - Newcastle 01.10.2022 kl. 16:00
« på: 30. Sep. 2022, 00:45 »
Isak er ute, mens Wood, ASM, Bruno og Wilson er alle usikre til kampen. Vi risikerer å være helt uten spiss, og må kanskje starte med en spiller ute av posisjon på spissplass. Håper vi ikke flytter Joelinton opp, for midtbanen vår vil være svak uten, men det lukter ikke akkurat mål av Almiron eller Murphy på spissplass heller. Bruno virker å ha størst sjanse for å være klar av spillerne som er tvilsomme. Fulham har startet sesongen imponerende med en gammel kjenning i storform i form av Mitrovic. De har samlet 11 poeng på 7 kamper med tøft kampprogram, som inkluderer kamper mot Liverpool, Brighton, Arsenal borte og Tottenham borte. Newcastle har sluppet inn lite mål, men har hatt problemer med å utnytte sjansene sine. Fulham derimot har scoret 12 mål, men har også sluppet inn 11. Kun 4 lag har sluppet inn flere mål. Åpenbart en tøff bortekamp, men de er det mange av i PL. Vi trenger sårt en trepoenger snart, etter en litt skuffende åpning poengmessig.

Sider: [1] 2 3