20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Kristoffer

Sider: [1] 2 3 ... 1704
1
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 19. Jan. 2022, 12:07 »
Eventuelt er det noen fans som kanskje ikke fatter hvor tøft januarvinduet er...

2
Fotballens verden / Sv: Eliteserien
« på: 19. Jan. 2022, 11:59 »
Norges desidert største klubbtrener gjennom tidene. Satte Norge på det europeiske klubbfotballkartet og evnet gjenskape suksess igjen, og igjen - og igjen. Og dannet grunnlaget for en fotballfilosofi endel andre trenere har videreført med suksess senere i Norge.

Hvil i fred!

3
Jada, jeg glemmer jo av det Andymag. Joelinton er på tur og bli vår beste midtbanespiller.

Men ja - fått en god ballvinner med distribusjonsevne og "legs" ved siden av hadde vært gull.

4
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 17. Jan. 2022, 15:26 »
Det er jo som det ble sagt da Howe tok over - det er ikke gjort over natta å fikse verken det offensive eller det defensive i laget. Vi var det laget som slapp inn flest mål av samtlige i kalenderåret 2021 - så at det er gjort over natta å fikse er jo utopi.

Vi er rimelig fucked, og det lille håpet ligger i at vi fikser minimum to spillere som går rett inn i laget - da gjerne en stopper og en sentral midtbanespiller. Det bør føre til at vi kanskje blir litt mer solide defensivt.

5
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 17. Jan. 2022, 09:42 »
Delvis enig med både boris og siste taler.
Han er nok kanskje ikke rette mannen per i dag når vi trenger en manager som kjapt kan organisere et begrenset fotballag til å en stram defensiv enhet - slik som Rafa klarte og Bruce møysommelig over et par år bygget ned. Vi er blitt litt bedre under Howe offensivt, dog fortsatt lite effektive. Men bakover er det fortsatt elendig - og det var nok kanskje en manager ala Benitez vi hadde trengt inn...

Samtidig er han tildelt dårlige kort. Vi har en ræva sentral midtbane som er blottet for tempo når Hayden er skadd. Her trenger vi spillere med forflytningsevne som evner dekke rom. Shelvey kan slå Hollywood-pasninger - men ellers er han en byrde for laget. Det virker som hver eneste manager som får Shelvey lar seg blende i starten av at han er teknisk fantastisk - før de innser hvor jævla lite annet han bidrar med.
Så må vi for faen snart få inn en eller annen stopper med tempo og lav feilprosent.

6
Isaac Hayden er et enormt savn på midtbanen - og burde være bankers der. Motor lik ingen andre, og vår klart beste defensivt. Ved siden av han skulle vi hatt en toveisspiller med kapasitet.
Shelvey er jeg så drita lei - og han var på vei ut før Rafa dro. Ikke tempo eller ork til å spille i PL.

7
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 13. Jan. 2022, 19:30 »
Geordie tok referansen, Eriksen. Elton John er nesten for Watford det Halvdan Sivertsen er for Bodø/Glimt ;)

Ellers var det ikke mest ment til deg dette angående nødløsning, men ellers helt enig med deg :)

8
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 13. Jan. 2022, 11:03 »
Da kan det hende jeg leste feil dag, men korrekt tidspunkt i det minste. Høres forsåvidt mer riktig ut med dagen før med tanke på skader og slikt som gjerne avventes til siste liten.

Ellers - det er jo også et element i denne saken hvor Burnley faktisk svekkes og kanskje moralen til en stor nedrykksrival får et skudd for baugen. Så er det en gang slik at dersom vi skulle rykke ned er jo Wood en kjekk mann å ha på det nivået også. Vil jo også kunne fungere som back-up og alternativ til andre spisser kommende sesonger dersom vi spiller i PL også. Syns derfor ikke det kun kan kalles en nødløsning - her er et element av langsiktighet enten det blir nedrykk eller ei.

9
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 13. Jan. 2022, 10:22 »
Leste en plass at tropp til kampen mot Watford måtte registreres inn senest 13.00 (engelsk tid mener jeg) i dag. Isåfall to døgn + to timer før kampstart.

10
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 13. Jan. 2022, 10:03 »
Wood er klar. Og slik jeg er skjønt det innafor tidsramme til å bli meldt inn inn i troppen til kampen mot Elton John.

11
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 12. Jan. 2022, 15:04 »
Tror det er snakk om at de ønsker å få inn en spiss til dette vinduet. Hvor på prioriteringslista det ligger er en annen sak. Jeg mener det er viktigere med SM og MS akkurat nå.

Inntrykk av at Mitrovic ville vært ansett som en jækla bra signering her inne, men Wood har vel hakket vassere stats å vise til på dette nivået (Wood scorer mål hvert 221. minutt vs Mitro hvert 290. minutt. Wood har totalt 49 PL-scoringer, Mitro 24.

Til sammenligning har Wilson mål hvert 217. minutt i sin PL karriere. Ganske likt med Wood. De er jevngamle. Det eneste som skiller Wood fra Wilson er forskjellige individuelle ferdigheter og at Wilson har hatt bedre form sålangt denne sesongen. Og at Wilson har 59 mål men samtidig har spilt et par sesonger mer.

Se der ja. Og jeg antar at de fleste av oss anser Wilson som en ganske grei spiss.
Så vil jeg vel påstå at det er gode muligheter for at Wood vil få endel flere sjanser skapt til seg i Newcastle enn i Burnley. Har dermed grei tro på at han kanskje vil putte litt flere mål resten av sesongen for oss.

12
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 12. Jan. 2022, 09:05 »
Får nesten bare drite litt i økonomien i dealen her, og se på hvilken spillertype vi får inn. Har nivået til 10+ mål i PL inne som nevnte av Andymag, har tilstedeværelsen og fysikken på topp som er total mangelvare nå. Hjelper greit på med god erfaring fra å unngå nedrykk tenker jeg.
En lite sexy, men fornuftig signering. Veldig viktig å ha han klar til Watford - går rett inn på laget da.

Inntrykk av at Mitrovic ville vært ansett som en jækla bra signering her inne, men Wood har vel hakket vassere stats å vise til på dette nivået (Wood scorer mål hvert 221. minutt vs Mitro hvert 290. minutt. Wood har totalt 49 PL-scoringer, Mitro 24. 

13
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 10. Jan. 2022, 11:32 »
Enig. Majoriteten av PL-klubber har sålangt ikke kjøpt noen. Everton har henta to og Watford 3.
Alle de punktene Geordie nevner opp der er gode grunner til hvorfor det er forskjell på FM og den ekte verden. Urealistisk å forvente et ras av spillere inn første uka i januar.
Vi er plutselig verdens rikeste klubb - så enhver klubb vi forhandler med vil også presse mest mulig ut av oss i forhandlinger.

14
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 10. Jan. 2022, 11:07 »
Leser rykter om at dei har ei lønnsramme dei vil halde seg innafor i dette transfervinduet. Kanskje det kan spele inn med tanke på Coutinho og Digne.

Så bra. (Dette er ikke ironi)

15
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 10. Jan. 2022, 09:59 »
Bare for å vise hvor tøft det er - Lucas Digne ser ut til å være på vei til Villa. Han var ikke interessert i overgang til oss. Det er dermed ingen automatikk i at mye penger gjør at samtlige spillere automatisk vil signere for oss.

Sider: [1] 2 3 ... 1704