20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Chronus

Sider: [1]
1
Transfers / Sv: Overgangsvinduet sommeren 2020
« på: 01. Okt. 2020, 23:37 »
Tim Vickery forteller Sky Sports om Rodrigo Vilca som er på vei til Newcastle:

Sitat
Well, he doesn’t have anything like the pedigree of Solano. It’s a strange one, this one.
He’s not in Peru’s squad for World Cup qualification next week. He wasn’t in their under-23 squad at the start of the year. He wasn’t in Solano’s under-22 squad during the Pan-American games last year.
He has trained with the Peruvian national side when they had a few training sessions with a few domestically-based players. He really has very little pedigree with a mid-table side in the Peruvian league, which at the moment, the standard is very weak indeed.
There’s some talent there. But he looks very much of a lightweight. So, this is one out of left-field. And the reported fee is something like £250k, it’s the kind of fee which would have got you Alan Ball 50 years ago and that fee shows if Newcastle get anything out of this then it will be a bonus.2
Slik vi spilte i dag hadde vi fortjent å ryke ut. Reddet i siste liten av Shelvey, og et par dårlige straffer fra Newport...

3
Shelvey. Viktig mål

Viktig hvis vi vinner  ;D Nå blir det straffer

4
Tenkte faktisk før sesongen at Bruce kanskje kunne få til noe denne sesongen etter at han fikk hentet noen spillere og fått kjørt inn laget, men det jeg har sett hittil er ingen endring fra i fjor. Det mangler mål og mening i alle deler av laget. Vi fortsetter med masse feilpasninger, horrible valg og ingen bevegelse. Om dette er kvaliteten på spillerene eller om det er "The tactical brilliance that is Steve Bruce" vet jeg sannelig ikke. Kanskje en blanding? Føler det er mange som ikke har gjort seg fortjent til drakta om dagen.

5
Lagoppstilling:


 29 Mark Gillespie
 18 Federico Fernández
 17 Emil Krafth
 15 Jamal Lewis
 19 Javier Manquillo
 24 Miguel Almirón
 8 Jonjo Shelvey
 36 Sean Longstaff
 7 Andy Carroll
 21 Ryan Fraser
 23 Jacob Murphy


På benken

 26 Karl Darlow
 13 Callum Wilson
 16 Jeff Hendrick
 5 Fabian Schär
 14 Isaac Hayden
 9 Joelinton
 57 Elliot Anderson


Kampen vises på Viaplay, Viasport 2 og Unibet

6
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 29. Sep. 2020, 14:46 »
Fra Steve Bruce i dag:
Sitat
I totally understand we didn't play well enough on Sunday or the week before, but I don't think it's got anything to do with style of play. Nobody questioned us about our style of play against West Ham. I don want to change, but I've had to be really patient with it... We  need to be flexible(with tactics), we see other other teams like West Ham matching up Wolves & Arsenal also doing it. But I agree our performance levels need to improve, there's no question about that.

Så ingen problemer med spillestilen altså. Og han er fullt klar over at prestasjonene er dårlig.

Lurer egentlig litt på hva han driver med på trengingsfeltet...

7
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 28. Sep. 2020, 14:00 »
Jeg tenker at formasjon, enten det er 3-5-2 eller 4-4-2, ikke er det største problemet. Det jeg er redd for er at Bruce ikke klarer å engasjere og videreutvikle spillere, få de til å bry seg om en spillestil og mentalitet, og terpe samhandlinger i laget. Gang på gang så ser jeg spillere som ikke vet hva de skal gjøre når de får ballen, virker som de blir stresset med en gang og finner ikke medspillere. Feilpasninger florerer i hver eneste kamp. Klarer vi å holde på ballen litt så går det sakte litt frem og tilbake før det ender med en lang ball i rom eller opp på en enslig spiss.

Se på f.eks Brighton eller Leeds, der går kula bestemt mellom lagdelene og spillere forflytter seg for å gjøre seg spillbare. Det er en tydelig stil og identitet. Det mangler vi, og har gjort i mange år egentlig (lenger tilbake enn Bruce). Nå har Bruce holdt på en stund og fått inn en del nye spillere som er hans egne, men kan ikke se den store forandringen eller forbedringen. Det er litt for mye tilfeldighet rundt spillet vårt og ofte så er det enkeltprestasjoner her og der som avgjør om vi vinner kampen eller ikke.

For meg så har vi alt for store mangler i troppen. I motsetning til mange andre så er jeg ikke så bekymret for spissplassen. Ja, det er deilig med en Vardy eller Kane som dunker inn mål i alle slags forhold, men for meg så er det resten av sentral-linjen som er for svak. Spillere som kan og tør holde litt på ballen og som treffer medspillere med pasningene sine. Som tør styre spillet litt.

Vi har blitt linket med en rekke spillere i det siste, men det ser ut til at vi sitter stille i båten og håper at Hendrick, Fraser, Lewis & Wilson skal berge plassen vår i PL. Ashley er nok ikke villig til å bruke mer penger utover det vi har hatt fra tidligere salg av spillere, men for at vi skal få en fremdrift i klubben så er vi nødt til å investere og Bruce er nødt til å vise at han kan fornye seg.

En Rugani, en Soumare, en Milik og kanskje en Smalling på lån hadde gjort seg, men en etter en blir også disse snappet opp av klubber rundt oss. Å som jeg lengter etter den dagen vi kjøper 2 kvalitetspillere til 20-40 millioner i samme vindu.

Sider: [1]