20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Anders

Sider: [1] 2 3 ... 549
1
Annet / Sv: IPTV
« på: 01. Aug. 2022, 21:30 »
den du linker til er innafor. iptv norge, brukt den tidligere

2
Toon Army Norway (TAN) / Supportercup 2022 - 4.juni
« på: 07. Mai 2022, 12:29 »
Supportercup 2022, på Snarøya!

https://newutd.no/supportercup-2022-lordag-4-juni/

Skulle hatt med litt flere spillere her 😉

3
Toon Army Norway (TAN) / Sv: Billetter
« på: 27. Mars 2022, 21:01 »
Det er mye lettere å sende oss en mail/melding på facebook, enn her inne. Dessverre.

Men Newcastle har dessverre kuttet ut den avtalen vi hadde om billetter, så per dags dato har vi ingen avtale om billetter. Dette er noe vi prøver hardt å få på plass igjen, men det er veldig vanskelig når de ikke svarer på henvendelsene våre.

4
Fotballspill / Sv: FM 2022
« på: 28. Nov. 2021, 11:04 »
Veldig fan av bilder, logoer og drakter i spillet.
Og snublet over denne her; https://www.fmscout.com/a-premier-league-fantasy-kits-2021-2022.htmlMye bedre enn de vi har IRL synes jeg.

5
Spillere og ledere / Eddie Howe
« på: 21. Nov. 2021, 22:19 »
Selv om forumet ikke er det som det en gang var, trenger Eddie Howe fortsatt en egen tråd :)

Teknisk sett ikke ledet oss i en kamp enda, så tenkte vi måtte opprette tråden før den tid.

6
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 17. Okt. 2021, 22:37 »
Det var ikke min mening heller altså, hvis du tolket det dit. At han er et offer.
Han er et offer av egen inkompetanse i jobben han har utført.
Husker fortsatt Sheffield United borte i fjor. Det er noe av det verste jeg har sett. Forsvarte oss i 80 minutter, mot et lag uten en seier så langt i sesongen. Kjørte over de etter vi slapp inn, men fikk ikke mål. Tapte 1-0 mot ligaens desidert dårligste lag på det tidspunktet.

Neinei, Anders. Var ikke ment mot deg, men not dinosaurpunditsene i England:)

Good, da er vi enige 😉

7
Til Bruce forsvar har han ikke fått velge spillere på midtre hylle en gang synes jeg.  Under Benitez hadde vi en vesentlig bedre og mer bevegelig midtbane. Slike spillere beskytter forsvaret også. Longstaff, Shelvey og Hayden synes jeg blir for lite bevegelige og kreative.  Det er også en av hovedårsakene til at vi mister kontrollen og ballbesittelen i kampene gang etter gang.

Ja midtbanespillerne vi har nå var både bedre og mer bevegelige under Benitez, så du har helt rett der.. Merkelig hvordan det der funker.

Kan være at Bruce gir flere fridager enn dager med trening.. filosofien til Bruce (i den grad man kan finne en filosofi): hvile seg i form!

8
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 17. Okt. 2021, 13:57 »
Det var ikke min mening heller altså, hvis du tolket det dit. At han er et offer.
Han er et offer av egen inkompetanse i jobben han har utført.
Husker fortsatt Sheffield United borte i fjor. Det er noe av det verste jeg har sett. Forsvarte oss i 80 minutter, mot et lag uten en seier så langt i sesongen. Kjørte over de etter vi slapp inn, men fikk ikke mål. Tapte 1-0 mot ligaens desidert dårligste lag på det tidspunktet.

9
Ny æra, ny kamp.
Må blåse litt liv i disse kamptrådene igjen, før var det mye trøkk i disse på kampdager!

Hva tror vi? Kan laget ha fått en boost av oppkjøpet, og alt styret rundt? Eller kommer vi ned på jorda igjen i dag (sportslig)?
Jeg har troa på poeng, men tør ikke å tro på seier.

10
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 17. Okt. 2021, 01:21 »
Kessie tror jeg blir vanskelig, men ikke umulig.

Max Aarons, Tarkowski og Kamara er smarte og gode signeringer tror jeg. Men Martial? Er langt fra overbevist der altså, han ønsker jeg ikke til klubben tror jeg. Må finnes bedre alternativer der ute?

11
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 17. Okt. 2021, 01:19 »
Skjønner at det er mye styr for Bruce, og at han har gjennomgått MYE de siste snaut 30 mnd.
Noe synes jeg har vært latterlig av fansen, og flere ting folk kan holde seg for gode til. Mye smakløst på Twitter synes jeg. Andre ting får han tyn for, med rette! Alt som dreier seg om hvordan han utfører jobben sin, er "fair game". Gjort det "ok-" i mine øyne resultatmessig, men verken spillestil eller taktikk er spesielt bærekraftig over tid. Feil mann til feil tid på feil plass (under Ashley).

Samtidig gjør han det svært vanskelig for seg selv.
Ikke sett videoen lagt ut over meg her, men sett småklipp av samme pressekonferanse (antar det er det samme). Kommer med stikk til journalister, "mister" det rett og slett litt innimellom. Havner veldig i forsvarsposisjon, og tåler verken saklige eller usaklige angrep. Det må man som manager i PL/England, og spesielt i Newcastle.
Gjør meg ingenting at han leder laget i denne kampen, og eventuelt noen uker til, såfremt det jobbes med en erstatter i kulissene. Da er det sporty av han å bli værende. Men han kunne gått ut med stil, det gjør han så absolutt ikke slik som han driver på pressekonferanser.
Blir nok godt for både lag, klubb og Steve selv når dette arbeidsforholdet avsluttes..

12
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 17. Okt. 2021, 01:11 »
Tråden stenges for nå..  8)

13
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 02. Juli 2021, 00:11 »
Blir helt gal av å lese på Twitter også. Plutselig leser man gode argumenter for at dette er en "slam dunk", og at de ikke ville ha kommet med denne hvis de ikke var helt sikre.
Så skriver noen overbevisende at dette er et siste desperat trekk, for å legge press på PL og sette de i et dårlig lys (som du sier).

Eneste jeg tenker, er at Nick DeMarco må stå bak dette. Han tweetet det selv, og har helt tydelig hatt en finger med i spillet. Han vet jo veldig godt hva han driver med, så jeg krysser fingrene for at dette er positivt for oppkjøpet.

14
Fotballens verden / Sv: Klubbfotball rundt i verden.
« på: 28. Mai 2021, 20:37 »
Galtier ble jo kraftig linket lenge, og lurer på om det ikke var samtaler der også?

Steve McClaren observerte jeg på benken til Derby County i deres siste i år. I hvilken rolle vet jeg ikke, men har er med i teamet til Rooney i alle fall.

15
Annet / Sv: Hjemme drakt 20/21
« på: 12. April 2021, 13:55 »
Både Puma og Fun88 går vel ut etter denne sesongen ja.
Ingenting er bekreftet (pga mulig oppkjøp?), men Castore ser ut til å bli leverandør ja.

Sider: [1] 2 3 ... 549