20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Nyeste innlegg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« Nyeste innlegg av Eriksen 20. April 2024, 20:46 »
Egentlig en ekstrem prestasjon og besitte 6 plassen med et snitt på en startellever ute med skader til hver kamp samt et tett kampprogram.

Begynner å se bra ut nå. Men, vi må prøve å endre litt på noen ting dersom vi skal ut i Europa igjen neste sesong. Føler at desember og januar perioden som fulgte etter CL burde være en lærepenge. Vi var uheldige med skader, men jeg er litt usikker på om vi kan spille så intens fotball med så mange kamper. Det har funket glimrende Howe helt til man skulle ut i Europa, da fikk han masse problemer, og det begynte å funke igjen noen mnd. etter vi hadde røket ut. Er ikke tilfeldig det imo. Heldigvis vil nok bredden være enda bedre neste sesong, dog.
2
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« Nyeste innlegg av oyvind 20. April 2024, 14:00 »
Egentlig en ekstrem prestasjon og besitte 6 plassen med et snitt på en startellever ute med skader til hver kamp samt et tett kampprogram.
3
Transfers / Sv: Transfervindu sommer 2024
« Nyeste innlegg av oyvind 20. April 2024, 13:41 »
Bedre med sent svar en aldri  ;D

Håper vi klarer å beholde Isak. Han bikker fort 20 mål denne sesongen og da har vi endelig en spiss på toppnivå i god alder, noe som vi har savnet. Tror han etablerer seg til en 20 + goalscorer.

Bruno tror jeg blir. Ser for meg både han og Joelinton forhåpentligvis blir her og oppnår legende status i klubben.

Liker å sette opp en tropp til neste år så man ser hvor vi trenger forsterkninger. Tipper/Kanskje vi kvitter oss med Dubravka eller Karius (Muligens siden de vil bort selv), Gillespie, Dummet, Lewis, Hendrick, Vilca, Fraser, Ritchie, Almiron og Wilson.

Da har vi følgende stall (Inkluderer spillere med alvorlige skader som muligens vil slite første halvdel av sesongen 24/25):

Kee:
Pope
Karius/Dubravka

HB:
Trippier
Livramento
Kraft

VB:
Hall
Targett (Akilles ruptur)
(Burn)

MF:
Burn
Schär
Botman (Korsbåndskade)
Lacelles (Korsbåndskade)

MS:
Bruno
Tonali (Muligens forlenget soning)
Joelinton
Willcok (Akilles ruptur)
Longstaff
Miley
Anderson

HV:
Minteh
Murphy
(Gordon)

VV:
Gordon
Barnes

S:
Isak

Ser Geordie nevner Sesoko og Kelly. Spennende alternativer. Muligens Dusan Vlahovic fra Juventus.

Som jeg kan se, om vi kvitter oss med spillere jeg nevner, så har vi kun god dekning på høyreback, sentral midtbane og venstre kant. (Skader tatt med i betraktning).


4
Toon Army Norway (TAN) / Supporterklubben - skal vi stå opp fra de døde?
« Nyeste innlegg av Anders 15. April 2024, 00:51 »
Først og fremst; deilig å se at det fortsatt er aktivitet på forumet! Det har gått helt i glemmeboka mi de siste årene, men ser når jeg tilfeldigvis logget inn her nå, at her er det jo liv!!!  :-*

Hjelp ønskes!

I fjor sommer ønsket vi å få i gang igjen en norsk supporterklubb for Newcastle-fansen. Og selv om det ble veldig stille på den fronten, er det ikke dødt og begravet.
Noen få personer prøver igjen å stable en supporterklubb på beina igjen, men det finnes en del utfordringer ved å gjøre dette.

Først og fremst handler det om tilbud. Vi som styrte supporterklubben før, følte ikke at tilbudet vi klarte å gi til medlemmene våre var bra nok. Vi mistet tilgang til både billigere drakter, og billetter på hjemmekampene.
Dessverre har vi prøvd å få tilbake tilgangen på billetter, men dette forgjeves. Klubben er ikke interessert i å selge billetter via andre, de vil selge de selv. Og dermed ha kontroll på det.
Draktene håper vi nå å få tilgang til, men det ser også litt vanskelig ut pr dags dato. Adidas tar over som leverandør fra sommeren av, men har lagt ned hovedkvarteret sitt i Norge. Men det finnes fortsatt folk som jobber for Adidas i Norge.
Så der kommer vårt første spørsmål: Er det noen som vet om en måte å komme i kontakt med Adidas på? Enten som kjenner noen, eller som har en måte å komme i kontakt med de på?


Utenom det drives en supporterklubb på frivillig basis, med den tiden man har til rådighet. Vi er ganske privilegerte som har hatt dyktige Sander Klev til å skrive preview og referat på seriekampene de siste årene. En jobb som tar en god del tid, men som han har gjort med bravur.
Ellers har undertegnede oppdatert FB-siden under kamper, og når det har vært noe ellers. Men vi skulle gjerne hatt flere artikler på hjemmesiden, for å holde fansen oppdatert.
Dette tar også en god del tid, når man ikke er fler enn 2 stykker om jobben.
Så vårt andre spørsmål er: Er det noen som har lyst til å bidra på en eller annen måte rundt en eventuell supporterklubb?

Bidrag kan komme i mange former. Vi ønsker oss flere til å skrive artikler på hjemmesiden, oppdatere FB-siden med småsaker, og andre småting. Skulle vi få opp en supporterklubb på beina igjen, vil vi også prøve å få arrangert både store og små treff i flere byer.
Da trenger vi også noen til å ta litt ansvar for det, gjerne organisere treffet og kanskje ordne noen avtaler med et utested eller noe for våre medlemmer.
Kanskje man kan få et fast sted i de store byene, med rabatter for medlemmene? Sånne ting ønsker vi å utforske, og da trenger vi hjelp!

Er noe av dette av interesse, eller har du noen ideer/innspill? send meg en mail på anders@newutd.no
5
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« Nyeste innlegg av Eriksen 13. April 2024, 15:41 »
Vi begynner virkelig å se ut som oss selv nå. Selvtilliten har kommet tilbake. Vi må seriøst etterforske hvorfor vi fikk så sykt med skader, og dersom vi klarer å løse det, så ser neste sesong svært bra ut.
6
Transfers / Sv: Transfervindu sommer 2024
« Nyeste innlegg av Geordie 25. Mars 2024, 13:58 »
Isak linkes bort til bla. Arsenal om dagen. Tror vi om det? Ingen klausul, kontrakten gjelder til 2028 såvidt jeg kan finne ut av.

Om det skulle være aktuelt, må vi da snakke om en overgangssum på langt over milliarden.
7
Spillere og ledere / Sv: Sven Botman
« Nyeste innlegg av oyvind 21. Mars 2024, 09:09 »
De prøver nok å la kneet gro fremfor operasjon i første omgang. Nå er nok eneste utvei operasjon. For en frustrerende sesong!! :'( Det som er litt synd er at om han hadde fått operasjonen med en gang så hadde han vært klar til sesongoppkjøringen igjen.

Sitter selv hjemme med røket akilles og dette skal gro av seg selv med gips/slalåmsko. Til og med supportere av Newcastle pådrar seg stygge skader denne sesongen.  ;)
8
Spillere og ledere / Sv: Sean Longstaff
« Nyeste innlegg av Eppa 20. Mars 2024, 21:13 »
Har spilt med skade en god stund. Blitt injecta. Spørsmålet er, hvorfor spiller vi med en skada spiller 90 minutter per kamp? Kunne i det minste byttet han ut litt oftere. Prestasjonene under skaden har ikke vært bra, forståelig nok.

Sjokkerende hvis dette er tilfelle :o
9
Spillere og ledere / Sv: Sven Botman
« Nyeste innlegg av Eppa 20. Mars 2024, 21:09 »
Man kan jo begynne å stille spørsmål rundt det medisinske apparatet i klubben :o
10
Spillere og ledere / Sven Botman
« Nyeste innlegg av Eriksen 20. Mars 2024, 19:42 »
Ute i 6-9 måneder med ACL i samme kneet. Skyldes dette fortsatt uflaks? Har dannet seg et mønster her, slike ting har skjedd gjentatte ganger nå.
Sider: [1] 2 3 ... 10