20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Geordie

Sider: [1] 2 3 ... 202
1
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 16. Mai 2024, 15:09 »
Ser det er en del kommentarer rundt på bla. Facebook som krever at Howe sparkes. Er overhodet ikke blant den gjengen selv. Han har vist nok den tiden han har vært her til å fortsette neste år også, mener jeg. 

Men, forventer en ordentlig evaluering av både treningsopplegg, rotasjon/innbytter, samt det medisinske apparatet. Noe har vært riv ruskende galt med alle de skadene vi har hatt. Mange kamper ja, men det er det andre som har hatt også, uten i nærheten av samme antall skader. 

2
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 15. Mai 2024, 22:49 »
Kamprusten Trippier, men direkte/indirekte skyld i to baklengs i dag etter mitt syn. Livramento er nok bedre valg neste år.

3
Generelt / Sv: Premier League 22/23
« på: 15. Mai 2024, 13:06 »
Blir en sjukt spennendeinnspurt i PL  :-X

Perfekte resultater i dag er om Brighton slår Chelsea, og vi slår Scum. Da er 6.plassen i boks, og vi vil faktisk ha mulighet til å ta igjen Spurs på 5. Om Brighton slår Scum i siste runde, vil de sende de ned enda en plass eller to  ::)

Blir det og spennende om vi ser noen snubletråder i toppen siste runde? Med seier er jo City mester åkkesom, men med uavgjort eller tap, så kan det bli en rysare!

4
Spillere og ledere / Sv: Alexander Isak
« på: 09. Mai 2024, 17:58 »
Vanskelig den der.

Uansett, 2 (!!!!!) nordmenn blant kandidatene, det er jo ganske så kult  :)

5
Spillere og ledere / Sv: Alexander Isak
« på: 09. Mai 2024, 14:23 »

6
Generelt / Sv: Hvor er de nå?
« på: 09. Mai 2024, 10:33 »
Scora 9 i ligaen, og 5 i CL.  :)

7
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 08. Mai 2024, 22:36 »
https://www.nufcblog.co.uk/2024/05/08/eddie-howe-exclusive-watch-brilliant-interview-with-gary-neville-here/

Anbefales å ta en kikk på dette intervjuet, om du ikke allerede har sett det :)

8
Transfers / Sv: Transfervindu sommer 2024
« på: 05. Mai 2024, 14:15 »
https://www.nufcblog.co.uk/2024/05/05/player-keen-to-join-newcastle-to-work-with-eddie-howe-report/

Denna karen blir hyppig linket om dagen. Noen som har en kvalifisert formening om han?

Engelsk, så teller vel mot "home grown", "gratis", kamper for diverse engelske U-lag, samt spilt i CL for Man City. Vært mer eller mindre fast i WBA, Blackburn og nå sist Fulham. Høyrebeint såvidt jeg kan finne ut av. Ble også brukt som høyre back tidvis i WBA. 26 år, blir 27 i september. Går inn i sine antatt beste år.

Beskrives slik på WIki:
Adarabioyo is an athletic ball-playing centre-back who was previously described as being "fast, strong in the air and [possessing] the quality to look forward behind the line for the next pass" by his former Manchester City manager Pep Guardiola.[70] Standing at 6 ft 5 in, his height and physical presence have seen him emerge as a dominant defender who is adept at winning aerial duals and effecting headed clearances, while simultaneously posing as a goal threat from set-pieces in the opposition box.[52] During the 2020–21 Premier League season, which was his first full campaign in England's top flight, Adarabioyo recorded more clearances than any other player in the division.[71] He has also earned recognition as a player who is strong in the tackle and capable with the ball at his feet, suitable to a possession-based style of play, and boasts good positional awareness and reading of the game in defensive situations.[72][73]

Høres ut som en god erstatter for Schar/Lascelles. 

9
Spillere og ledere / Sv: Alexander Isak
« på: 05. Mai 2024, 13:47 »
Synd Braut'n putta 4 i går, da er nok toppscorertittelen avgjort. Bare nok en "tenk om" situasjon for denne sesongen, hadde Isak vært mindre skadet, hva hadde han kunne klart da?

10
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 05. Mai 2024, 13:45 »
Tidvis meget bra kamp i går mot Burnley.

Det som dog irriterer meg litt, er at vi slipper gassen totalt etter mål nr 4. Kunne fort fått noen mål til hadde vi kjørt på litt hardere. Burnley var ingen trussel. På den annen side, vi har totalt overlegen målforskjell i forhold til Scum og Chelsea, som er rivalene for en 6.plass. Til dels mye bedre enn Tottenham også, skulle vi klare å ta igjen de på 5.plass. Kanskje Howe og/eller spillerne ikke ville risikere nye skader e.l.

Får håpe på tap for både Tottenham og Chelsea i dag, samt at et Palace i form kan knuse Scum i morra. Da er helgen perfekt!

11
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 25. April 2024, 18:34 »
Omtrent som Bruno, som regnes som kreativ  ;)

Neida, ingen av de blir den nye Messi eller M'bappe, men de har jo en dypere rolle også. Husker ikke hvor, men leste meg opp på en analyseside om Tonali. Dyptliggende playmaker, eller Regista hetr det visstnok nå, som er flink til å vende spillet, starte og bygge opp angrep, samt bli med oppover. Er nok langt bedre til å dette enn f.eks. stakkars Longstaff.

Syns nesten litt synd på Longstaff, samme maset i fjor om dårlige prestasjoner, men når han var ute noen kamper så sleit vi. Han sliter visstnok med en skade nå, og er neppe 100%. Men, noe annet enn en squad-player blir han vel neppe?

Se også nederst på siden her: https://en.wikipedia.org/wiki/Sandro_Tonali

Han er nok/vil nok ikke være, sist eller nest sist på ballen, men vil tro han ganske ofte kommer til å være 3. eller 4. sist.

Nå bare gjetter jeg, men vil tro Howe ønsker en midtbanetrio med Bruno og Tonali som registas, Joelinton som ryddegutt. Offensive backer på hver side som kan komme på overlapp. En trio foran som kan løpe, skape og score.  Og alle må være i stand til å presse høyt og intensivt.

12
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 25. April 2024, 13:59 »
Er ikke nødvendigvis helt enig med deg her Eriksen. Med Tonali og Bruno, har vi to kreative på midten som er i stand til å skape sjanser og overganger. begge er gode på små flater. Med en Joelinton som ryddegutt, bør det være en midtbane i stand til å bryte ned de fleste forsvar. Sammen med Gordon og Barnes, har vi kantspillere som også er i stand til å skape assist og mål.

Men ja, også enig i at vi sliter pr. i dag med å bryte ned lag som legger seg bakpå. Men når midtbanen stort sett har bestått av Longstaff og Miley i senere tid, sammen med Bruno, så blir det tungt. Willock er jo og en som gjerne trenger noe rom å løpe i, selv om han klarer å dra av en mann eller to når han er i humør og form.

Det sagt, bare 4 lag som har scoret mer enn oss, vi har vel scoret flere enn vi gjorde totalt i serien i fjor. Så det er jo ikke slik at vi ikke scorer :)

Med en oppgradert høyre kant, en spiss som kanskje er av en annen type enn Isak for variasjon, samt en solid midtstopper, bør vi med skadefri tropp være et lag som kommer til å slå godt fra seg neste år.

Noe jeg er helt enig i, er at Howe må lære seg til å rotere mer. Trenger ikke vente til han er pokka nødt hver gang. Unødvendig slitasje på troppen.   

13
Fotballens verden / Sv: Klubbfotball rundt i verden.
« på: 24. April 2024, 17:06 »
https://www.bbc.com/sport/football/articles/cnl4ql0p4pqo

Arne Slot til Liverpool? Håper han blir en av disse managerne som har vært smått suksessfull i en mindre klubb, som feiler stort i en større klubb :) Får bare håpe Liverpool ender opp i en evig ørkenvandring etter Klopp.

14
Transfers / Sv: Transfervindu sommer 2024
« på: 24. April 2024, 11:57 »
https://www.nufcblog.co.uk/2024/04/24/dan-ashworth-offer-goes-public-laughable-from-man-utd-after-newcastle-talks/

Blir dette sommerens transfer-føljetong?  ;D Tenker at Amanda bare kan sitte rolig i båten og la Ratcliffe svette. Fremstår jævlig arrogant rett og slett.


Bra med svar uansett seint eller tidlig oyvind ;)

Karius har vel selv sagt han forsvinner, spennende å se hva Dubravka gjør?

Personlig mest spent på hva som skjer med Almiron og Wilson, som oftest nevnes som spillere vi kan få solgt for en viss sum. De stadig gjentagende navnene i Dummet, Lewis, Hendrick, Fraser og Ritchie håper jeg bare jeg kan slippe å nevne flere ganger etter sommeren. Var noe prat om at Dummet skulle få tilbud om trenerjobb?

De jeg er mest bekymret for, er Isak og Bruno.
Bruno har jo klausulen på rundt 100 mill pund, har imidlertid akkurat kjøpt seg hus i rikmannsstrøket utenfor Newcastle. Skal vel noe til for at han flytter på seg, men vet jo aldri om en av de virkelig store kommer på banen?
Isak, har ingen klausul, og er vel neppe veldig på utkikk etter ny klubb heller, men penger er penger. Om han går, bør prisen ikke være under 150 mill pund etter mitt syn. Ung, lang kontrakt, gode stats i verdens tøffeste liga. Bør bli en av tidenes dyreste er min påstand. Men, håper nå han blir  :)


15
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« på: 23. April 2024, 22:49 »
Skader er både tilfeldig og ikke.....

De må ta en kikk på både treningsprogram, kampbelastning og tilfeller der de helt klart har latt spillere komme tilbake for tidlig. Skjedd noe galt her i løpet av sesongen, ingen kan nekte for det.

Så har det og vært noen skader ingen kunne forutse. Slikt skjer.

Får håpe og tro vi får inn bedre bredde, og man klarer redusere skadene.

Sider: [1] 2 3 ... 202