20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Meldinger - torfinn

Sider: [1] 2 3 ... 274
1
Transfers / Sv: Transfervindu Januar 2018
« p: 22. Jan. 2018, 10:27 »
Schürrle og Gameiro hadde, i den situasjonen vi er nå, vært så godt som Messi og Neymar.

2
Sånn sett er det et perfekt tidspunkt å møte dem på. Blir helt ok å sitte ringside på SJP da.  :D

3
Merino er fantastisk god, langt bedre enn jeg hadde håpet. Var god i dag igjen, men jeg tror jeg må gi BB til Ritchie. Ellers er det, som i de to foregående kampene, vanskelig å finne noen i andre enden. Alle fire bak pluss Elliott var veldig solide, og Lee Ryder må ha sett en helt annen kamp enn den jeg så, for han hadde Perez som vår nest svakeste (6 på børsen). Jeg synes han var strålende. Atsu noe opp og ned, men får for et fint mål. Joselu bommer på tre opplagte sjanser, men bidrar også noe positivt. Likevel blir vel han den svakeste, minst én av de sjansene gi uttelling.

4
Spillere og ledere / Sv: Aleksandar Mitrović
« p: 03. Sep. 2017, 10:16 »
Scorer mye på innlegg for Serbia. Har troen på at både Aarons og Atsu er spillere som er i stand til å fore Mitro med tilsvarende pasninger.

5
Jeg mener bestemt at vi må gi Mitrovic sjansen mot West Ham. Kanskje Aarons fra start også, men i det minste inn fra benken.

6
Meget gode poeng, Hughie. Jeg mener troppen har like mye kvalitet som den vi rykket ned med, men mye mer potensial og forhåpentigvis langt bedre mentalitet. Og viktigst av alt, vi har en manager i den aller ypperste verdensklassen.

7
Kamper / Sv: Newcastle United - Hellas Verona
« p: 06. Aug. 2017, 19:33 »
Jeg er også der at jeg liker laget og spillerne vi har, men er mer enn forberedt på en real krasjlanding, og dermed også skuffelse.

8
Fotballens verden / Sv: Championship 2016/17
« p: 05. Aug. 2017, 00:03 »
Hehehe! Bra tippa  ;)

Spørs om mod. like gjerne kan endre trådnavnet, så vi kan begynne å diskutere matchene...

9
Fotballens verden / Championship 2017/18
« p: 04. Aug. 2017, 21:00 »
Championship i gang nå. Sunderland friskt i gang de første 10 mot Derby, så får de en real kalddusj.

-

Hvem rykker opp?

Jeg vil peke på Fulham, Middlesbrough og Aston Villa som de tre heteste kandidatene.

10
Transfers / Sv: Transfersommeren 2017
« p: 09. Juli 2017, 21:55 »
Navas var jo kjent for ekstremt gode innlegg i Sevilla, men har verken fått det eller stort annet til å funke i Manchester...

11
Transfers / Sv: Transfersommeren 2017
« p: 27. Mai 2017, 11:34 »
Linka til Jeison Murillo i dag. Jeg skal ikke skryte på meg å ha sett altfor mange Inter-kamper de to siste sesongene, men det jeg leser om han er nesten utelukkende positivt. Ikke minst i forbindelse med spill for Colombia. Jeg er positiv!

12
Transfers / Sv: Transfersommeren 2017
« p: 23. Mai 2017, 21:44 »
Tar nok heller Gray enn Wilson ja. Sannheten er vel den at jeg ikke hopper i taket av noen av dem, men som del av et team med Gayle, en kraftig forbedret Mitrovic og eventuelt en til synes jeg Andre Gray høres helt ålreit ut.

13
Transfers / Sv: Transfersommeren 2017
« p: 19. Mai 2017, 21:37 »
Jeg mener det er verdt risken.  Tror vi vil få han rimelig ,og har han en god vår da er verdien hans 6 doblet. Var jo en av premier leagues beste vinger for 2 sesonger siden. Voldsom fart og teknikk. Var vel linket til alle storklubber for 2 sesonger siden om jeg husker riktig.

Montero har aldri vært i nærheten av å være en av Premier Leagues beste vinger, og heldigvis kommer han heller aldri til å være aktuell for oss.

Og at han har vært linket til "alle storklubber" for et par sesonger siden kan nok også settes på fantasikvoten.

14
Generelt / Sv: Ny drakt...
« p: 18. Mai 2017, 14:27 »
Ah. Huawei hadde vært noe. Teknologi er jo framtida, sies det. Online betting er det verste av det verste. Få det bort!!!

15
Transfers / Sv: Transfersommeren 2017
« p: 17. Mai 2017, 21:46 »
Nå synes jeg det er mye rart her. Albrighton er en grå og trist ving, som ikke tilfører laget vårt noe særlig. Montero har vært veldig god i noen ytterst få kamper for Swansea, men er altfor ustabil og skadeplaget. Ikke det vi trenger. Og Wes Morgan??? En uhyre begrenset fotballspiller, som gjorde en kanonsesong i fjor, godt hjulpet av N'golo Kanté, systemet og en uforklarlig flyt. Ikke helt tilfeldig at Leicesters renessanse nå på vårparten til en viss grad har sammenfalt med Morgans skade, mener jeg. Vurderer både Lascelles, Clark og Mbemba som bedre fotballspillere enn Morgan, selv om sistnevnte selvsagt har erfaringen på sin side.

Sider: [1] 2 3 ... 274