20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Emner - Erlend Simonsen

Sider: [1] 2 3
1
Fotballspill / Fm Live
« p: 12. Sep. 2010, 21:57 »
Er det noen her inne som har prøvd Fm Live?

Jeg har lest litt om spillet, men aldri fått meg helt til å prøve det. det er jo tenkt at det skal være FM imot andre folk, det bør jo være suksess..?

2
Generelt / Maskotene
« p: 14. Mars 2010, 17:32 »
Hva heter de 2 Magpiene som vandrer rundt på banen før kamp?:P

Maggie og ???

3
Generelt / Draktsponsor 2010-2014
« p: 18. Jan. 2010, 16:33 »
Offisiell uttalelse

TAN oversettelse av avtale

Jeg er kjempe skuffa over denne avtalen... :'(

10mill £? Er ikke det lite? Jeg hadde jo forventet at summen skulle stige litt ifra det vi hadde tidligere. 25£ over 6år ville minimum nå være 15-20 over 4 år. og da må vi nesten ha litt flaks hvis vi skal klare å skrape sammen full pott.

For å sette det på spissen så kan vi forvente å få inn en stk Colo for denne prisen på de neste 5 årene. Jeg tror nesten vi har et lite økonomisk problem, uten at det burde komme som en overraskelse...


4
Jeg tør ikke gamble på hvordan vårt lag kommer til å se ut:)

Jeg gleder meg stort til denne kampen som vi må vinne! Jeg sitter nå og ser kampen til Portsmouth mot ManU. De er minst like tamme som oss.. de har produsert 2 skudd utenfor mål til første omgang. vi klarte 2 skudd på mål mot tottenham til første omgang.. så vi har statistikken på vår side:)

Jeg håper vi klarer å lande denne kampen. ;D

5
Kamper / 4/4: Newcastle - Chelsea 16:00 (Canal + Sport 1)
« p: 26. Mars 2009, 14:03 »
Dette er ikke kampen vi må vinne for å beholde plassen, men hvert poeng vi klarer å få med oss her ifra vil være gull verd!

Jeg har lenge lurt på hvordan jeg ville starte imot Chelsea hvis jeg hadde all makt i verden, men blir ikke helt enig med meg selv:9

                Harper
Raylor-Bassong-Colo-Enrique
       Jonas-Nolan--Duff
                 Owen
             Løven-Oba

Dette vil jo aldri skje, og vil sikkert aldri fungere... men det hadde vært artig å satse alt framover!:) Jeg er ihvertfall villig til å benke Owen for å satse på Oba og løven på topp. de har vist et ekstremt godt offansivt sammarbeid en sammenlignet med hva jeg har klart å spore med Owen på banen.

6
Chit chat / Hjelp til opplastning av et dokument
« p: 03. Feb. 2009, 15:42 »
Hei!

Jeg har en fil på 17MB som jeg skal ha distribuert til 7-8 mann. disse karene har jo bare hotmail addresser, så jeg får jo ikke sendt et vedlegg som er over 10MB til dem. skulle nesten fått lastet den opp på nett på et eller annet vis sånn at de kan laste den ned enkelt og greit. Har dere noen tips på hvor jeg evnt kan gjøre det? Tenker da litt på sider hvor jeg kan lagre dette...?7
Spillere og ledere / Peter Løvenkrands
« p: 23. Jan. 2009, 10:54 »
Breaking News: Lovenkrands Seals Toon Deal

Da har vi fått en ny danske i troppen. gleder meg til å se hva han kan bidra med imot City!:)

8
Reiser / Newcastle Liverpool i romjula
« p: 25. Nov. 2008, 22:01 »
Hei!

Jeg skal bortover ilag med 3 stk i romjula for å se denne kampen!:)

Radar har klart å skaffe meg 2 biletter 8) halleluja for han!:)
Ulf har lovet meg at jeg skal få låne hans medlemsnummer sånn at Radar kan bestille en bilett ekstra :) Halleluja for Ulf!

de fleste her inne er vell ferdig med barneskolen:) så da regner jeg med at dere allerede har regnet ut at jeg mangler 1 bilett... Kan jeg få låne et medlemsnummer ifra noen av dere slik at jeg får bestillt den siste biletten?

Det blir 2 halleluja til den som har mulighet til å låne det bort:)

håper stort på positivt svare da dette kan bli min første Newcastle kamp noen sinne! 8)


9
Reiser / England gave tips!
« p: 08. Okt. 2008, 23:54 »
Hei!

Jeg har virkelig gjort det store! Jeg har bestillt min første england tur! gleder meg som en unge, men problemet her er at dama ikke gjør det... tidspunktet for reisen er 20-30 desember... med andre ord mitt i jula, så jeg lever litt under nåde om dagen :)

Det jeg trenger hjelp til å tenke ut er den ultimate englandgaven! når jeg kommer inn døra den 30 så vil hun virkelig ha forventninger, for da må gutten gjøre det godt igjenn ;D

1 ting er ihvertfall sikkert, å kjøpe noe ifra fotball kampene jeg skal på er ikke et alternativ! hehe så diverse klubb stasj skal bare glemmes... skal innom Liverpool, birmingham Carlisle, Edinburgh, london og Newcastle, så har litt å velge imellom. blir bare dagsstopp overalt bortsett ifra 3 dager i Carlisle under jule feiringa og 2 dager i Newcastle.

Så med andre ord, hjelp :)

10
Fotballens verden / Kan man ta Premier League seriøst?
« p: 04. Sep. 2008, 23:48 »
Jeg er har vært newcastle fan i noen år nå. er 22 (bare for å ha det sagt før noen spør :)) og fant Newcastle engang på barneskolen. Gudene vet når. Ferdinand var helten og jeg begynte å kjøpe engelske fotball blad uten å skjønne et ord for å få bilder av Newcastle spillere. Fotball da var stort og vanvittig artig. Eneste plassen jeg virkelig fikk sett Newcastle var på slutten av TV2 sporten og der satt jeg spikret hver kveld Newcastle hadde spillt.

Årene har gått og jeg har stått ved Newcastle i alle år. Husker oppsigelsen til Keegan godt. Mr. Sexy fotball og alt det fantastiske styret rundt newcastle som på mange måter gjorde at jeg ble hekta på kaos :)

Leeds var en respektert klubb, Tony Adams var en klippe, Ian wright banket inn mål, Henning Berg og Ronny Johnsen var store profiler i forsvaret til ManU. Dette var tider!! små ting, spillere var alt man tenkte på. Og når noen sa navnet på klubben så tenkte du på fotball!

Hvor står vi idag?

Fotballen kommer i andre rekke, alt handler om penger og status. Hvis jeg sier Chelsea, Man City eller Liverpool. Hvor mange av dere av dere tenker Champions League finaler, Tittler og fantastisk fotball?

Robinho overgangen var siste stikk for meg. den tok fullstendig livsgnisten av meg. og etter utsiktene så kommer det bare til å bli værre... Penge sterke kuer kommer snikende ut ifra øst og vest med lommene fulle av penger, og de har bare et formål! å bruke de opp fortest mulig for å bygge seg status.

Jeg har vært dedikert fan av Premier League i flere år nå, men jeg vet faktisk ikke om jeg gidder mere nå. Hva er det å være gla i? Det var artig å være fotball supporter når jeg var hekta på spillet, spillerne og klubben. MEN jeg gidder ikke å sitte å heie på en rik slamp som skal bruke pengene i vilden sky. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle si dette, men ManU og Arsenal er faktisk noen av de få lagene som fortsatt har sjel. De kan gå gal, men satser på det som bestandig har fungert for dem. Skulle ønske flere kunne følge i deres sko.

Premier League har jeg bestandig sett på som den desidert beste ligaen i hele verden, men nå er jeg ikke så sikker lengre. La Liga og Serie A virker bare mer å mer lokkende etterhvert som Premier League hverdagen tar meg igjenn.

11
Fotballspill / FM 09 kommer 14 November
« p: 03. Sep. 2008, 21:34 »


FM 09 nyheten er kommet ut!

3D kamper!
Mer realistisk media dekning!
Pressekonferanser der pressen husker hva du har sagt!
Transfer biten er tatt helt ifra begynnelsen igjenn!

Mye lovende ;D

12
Annet / Bilde av Familien:)
« p: 19. Aug. 2008, 22:37 »
La merke til at en av oss forum brukere hadde lagt ut babyen i Newcastle drakt:) Føler at vi kan ha godt av å legge ut familien i Newcastle drakt:)

Mojito
Milo

 8)

13
Tilbakemeldinger / info / Feil på forsiden av Newutd.no?
« p: 10. April 2008, 21:18 »
hei!

Hver gang jeg nå laster opp Newutd.no så låser sia seg sånn passelig. jeg ser bare øvre artikklen og det er noe som ikke helt stemmer. opplever dette på 2 maskiner.. så jeg tror det må være siden?

Dette har vært sånn siden Forster nyheten kom, jeg trykket på bilde av når han tegnet kontrakten, og etter det har jeg bare måttet gå inn på diskusjon siden direkte...

14
Fotballens verden / Kjennskap til spillere
« p: 10. Feb. 2008, 16:04 »
Når jeg sitter å leser inne på forumet her, blir jeg tidvis "sjokkert" over kunnskapen til mange. Mange har fulgt spillere i lavere divisjoner i Argentina og kjenner hele historikken til opp til flere flopper.:)

Når jeg spillte Cm2 tidlig på 90-tallet var jeg samme typen. Kunne navnet på de fleste og kjente de fleste spillerne. Nå har jeg falt fullstendig av. Når jeg skrur på FM vet jeg ikke hvor jeg skal begynne å lete??

Hvor henter dere all denne informasjonen ifra? Har dere noen faste internett sider der det står mye rart? Eller tar dere bare inn signaler ifra lufta? ??? ;D

15
Tilbakemeldinger / info / Straff på usaklige innlegg.
« p: 09. Feb. 2008, 17:52 »
Hei!

JEG mener at forumet har tatt en negativ vinkling i det siste. Vi har tidvis glidd ifra diskusjoner om kamper og spillere over til direkte sjikkanering av hverandre. Jeg synes det burde opprettes noe for å få "lov og orden" over forumet.

Man kan bli stemplet som "den positive gruppen" eller "de negative." Og det blir litt feil.

Ønsker en knapp der man kan sende inn klage på innlegg, evnt personen som har laget innlegget. Og bruke utestengelse over kort tid, eller advarsel som trussel til de som ofte går over streken.

Og jeg anser da Administratorne her som flinke folk som kan ta avgjørelser på når det har gått for langt, eller om det er bare "surk" ifra den som legger inn klagen.

Dette er noe JEG føler kan gjøre forumet bedre, men det betyr ikke at jeg har rett ;D

Sider: [1] 2 3