20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Emner - trondie

Sider: [1]
1
Annet / Hjemme drakt 20/21
« p: 11. Okt. 2020, 11:01 »
Hei. Noen som kan anbefale nettside for kjøp av den nye hjemmedrakta?

2
Reiser / trenger litt info:)
« p: 19. Sep. 2010, 13:25 »
Skal reise over og se stoke kampen neste helg.....men har aldri vert på st james før. så trenger litt info fra noken som har vert der.....

lurer på ka som er verdt og få med seg når en først er der borte?? kortid en må møte opp før kamp? anbefalte barer også videre?? kor samler folk seg før kamp og sånn??

3
Reiser / newcastle - stoke
« p: 08. Aug. 2010, 14:05 »
Trenger litt hjelp med informasjon og tips til bestilling av fotball tur. Vi er en gjeng på 4-5 stk som tenkte å sjå newcastle - stoke i september. Tenkte å reise bort torsdag og tilbake på mandagen. Noen som kan anbefale måter å gripe dette an?? Er pakkereiser noe å anbefale? i såfall fall hvem er de mest seriøse selskapene? Billetter og hotell bestilling? Håper noen som har litt mer erfaring en meg kan tipse meg litt om hvordan eg kan gjøre dette på best mulig måte:)

Sider: [1]