20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Abel

Sider: [1] 2 3 ... 35
1
Spillere og ledere / Sv: Alan Pardew
« på: 05. Okt. 2014, 21:20 »
Det er helt utrolig at Pardew fortsatt er manager, som mange uttaler så ville han vært ferdig i alle andre klubber. Ashley gamler voldsomt nå, for jeg føler meg ganske sikker på at vi rykker ned med Pardew hele sesongen. Ashley i seg selv er ille nok for denne klubben, vi får bare håpe at han kjøper Rangers og tilslutt blir tvunget til å selge oss. Men Alan Pardew, jeg er så jævla lei av den klovnen. Snakk om usymatisk type, jeg begriper ikke hvordan han der Trevor Morley kan sitte og forsvare mannen hver eneste helg. Det er like før jeg sier opp TV2 PL.
For det første, Pardew sier "I´m a proud man". Det er så feil som det kan bli, han er yes man og det er den eneste grunnen til at han er manager for Newcastle. Resultatene hans er katastrofe. Hadde han brydd seg om noe annet enn seg selv så hadde han trukket seg.
Pardew behersker kun 442 med hardtarbeidene spillere. Jeg mener vi var mest solide under Pardew når vi spilte 442 (Krul, R-Taylor-S Taylor-Colo-Simpson, Jonas-Cabaye-Tiote-Obertan, Ba-Best). Med unntak av Krul, Cabaye, Tiote og Ba et ganske begrenset lag. Men da var vi vanskelige å slå. Backene var defensive, kantspillerne bedre defensivt enn offensivt, og Cabaye sørget for at vi hadde minimalt med ballmiss. Best og Ba var sterke spillere som var ekle å møte. Vi spilte aldri vakker fotball men forsvarte oss godt og hadde en Ba som presterte på et vanvittig høyt nivå. Andre halvdel av sesongen når Cisse kom spilte vi 433 og også det fungerte veldig bra. Men mye takket være at Cisse scoret på alt og at Ben Arfa til tider var fantastisk. Hadde Pardew vært et stolt mann så hadde han krevd å fått forsterket stallen og gitt Ba muligheten til å velge mellom ny kontrakt uten klausul eller benken. Hva gjør Pardew, setter Cisse på kanten og lar Ba skyte seg til en bedre klubb.
Måten han behandler fansen, media og de yngste spillerne er ille. Han hakker på de yngste mens spillere som Colo slipper unna uansett for dårlig han er. Snakk om feiging.
En annen ting som er verdt å merke seg under Pardew som er skremmende. Når enten spillerne har vært skadet eller vraket (forsøkt solgt) og får muligheten så presterer de bedre enn noen gang. I de aller fleste klubber blir spillerne bedre med tillitt, det som foregår på feltet kan ikke være mye å skryte av. Hver gang Williamsson har kommet inn har han spilt bra, etterhvert som han har blitt fast daler prestasjonene. Samme har vi sett med Obertan, Cisse og Guthrie.
Det at han vraket Mbiwa og nå spiller med de to tregste stopperne i PL gjør at vi må være alle spissers drømmemotstander. Tenk at vi sitter igjen med 3 dårlige stoppere og lar en stopper med et voldsomt potensial gå på billigsalg. Ingen andre enn Alan Pardew.

Alan Pardew har aldri vært en god manager og kommer aldri til å bli det. Ja han hadde en god sesong men ellers har det vært ræva. Stallen er mer enn god nok for topp 10, kanskje med unntak av stopperne. Jeg frykter vi rykker ned hvis Ashley venter lenger. Vi har tross alt hatt en enkel åpning og vi vet alle hva som skjer når vi møter de gode lagene.

2
Kamper / Sv: Newcastle - Sunderland 01.02.14 kl 13:45
« på: 01. Feb. 2014, 18:51 »
Beklager. Absolutt ikke meningen å angripe dndre supportere. Bare så utrolig lei at enkelte fratar Pardew og spillere ansvar for å tape mot mackems, vi alle vet hvor vondt det gjør for fansen. Vi er forgiftet av Ashley, Kinnear og Pardew. Support the team not the regime

3
Kamper / Sv: Newcastle - Sunderland 01.02.14 kl 13:45
« på: 01. Feb. 2014, 17:39 »
Rett og slett latterlig å fraskrive Padrew ansvar. Sunderland har EN jævla spiller i Adam Johnson som hadde starter for oss. Patetisk å unnskylde Pardew. Elendig manager og enda verre eier og sportsdirektør

4
Kamper / Sv: Newcastle - Sunderland 01.02.14 kl 13:45
« på: 01. Feb. 2014, 17:02 »
Fyfaen det er provoserende å dere som snakker om å støtte laget i med og motgang. Vi er mange som har vært over og opplevd 3 derby tap på rad og så sitter der hjemme og syter om lojalitet. Ashley, Kinnear og Pardew håner oss alle, vi bruker alle sparepengene våre og blir ydmyket gang på gang. Nå må dere faen meg våkne opp og forstå at det å støtte laget ikke alltid er å streame en match og si jeg støtter laget uansett resultat. Hele Newcastle gråter over hvordan klubben drives, vi har ingen stolthet igjen. Dere som snakker om lojalitet: Prøv å hør det jævla helikoptret som følger jublende Sunderlsnd fans kamp etter kamp. Det er smerte  det.

5
Reiser / Sv: Billetter til salgs :)
« på: 28. Feb. 2013, 10:17 »
Jeg har også to billetter til salgs til kampene mot Stoke, Fulham, Liverpool og mest sannsynlig Arsenal. Plassene er på Gallowgate corner (south east corner).

6
Reiser / Sv: Newcastle United-Mackems 13.april
« på: 17. Jan. 2013, 21:07 »
Flere som ikke har fornyet (medlemskapene) på nufc.co.uk og som står som medlem denne sesongen? Skulle fornye medlemskapet men det ser ut som jeg allerede er medlem. Har ikke fått ny pakke og kort. Funker fjorårets hvis jeg bestiller billetter på det?

7
Generelt / Sv: UEFA Europa League 2012–13
« på: 06. Jan. 2013, 01:42 »
Er det trukket hvilke motstandere t.o.m kvartfinale eller kun 16.delsfinale? Evt er det bestemt hvilke lag som avslutter hjemme i kvartfinalene?

8
Jeg er helt uenige med dere angående Tiote, idag synes jeg han er meget god. Vinner masse dueller og spiller enkelt, i tillegg har han gode innlegg. Tiote er en defensiv spiller som skal skape brudd og overganger for oss, der er han vår viktigste spiller. En midtbane bestående av Cabaye, Anita og Tiote tror jeg kan bli fantastisk.
Cisse viser også tegn til at formen endelig er på gang. Hadde Simpson hatt en skikkelig innleggsfot hadde vi tatt poeng i denne kampen. Helt utrolig hvor mange muligheter han har vær eneste match uten å slå et eneste skikkelig innlegg.
Ny stopper og høyre back så har vi på papiret et meget bra lag.

9
Kamper / Sv: Fulham - Newcastle, Man 10 des. 21:00
« på: 10. Des. 2012, 14:58 »
Håper på følgende lag:
Krul
Simpson-Williamson-Colo-Santon
Tiote-Anita
Marveaux
Ben Arfa-Ba-Cisse

10
Transfers / Sv: Transfersommeren 2012
« på: 29. Aug. 2012, 15:52 »
Synes dere overdriver behovet for en ny midtstopper. S. Taylor og ikke minst Colo er så gode at en stopper som er bedre enn de to sannsynligvis vil koste 10-15 mp. Husk at disse var fantastiske sammen til Tsylor ble skadet. Williams og ikke minst Perch holder som backup. Perch er mye bedre enn for ett år siden og vil være i stand til å gjøre en grei jobb. Se på Man City feks, de spiller ofte med Toure og Savic som aldri har imponert meg. Liverpool må spille med enten Carragher eller Coates hvis de skulle få skader. Jeg mener behovet for en ny back er større, Debuchy vil gå rett inn og styrke oss. Samtidig håper jeg vi beholder Simpson som får alt for mye kritikk, han holder i massevis defensivt men er dessverre for dårlig framover. I tillegg til Debuchy håper jeg virkelig vi henter Carroll. Helt utrolig hvor fort folk glemmer, for 18 måneder siden var det en skandale når han ble solgt for 35mp. Nå mener enkelte det er galskap å hente han for 13-15mp. Vi snakker her om en engelsk landslagsspiller på 23 år med ekstremferdigheter i lufta som ingen i PL er i nærheten av å matche. Han er så undervurt her inne på forumet etter oppholdet i Liverpool. Jeg håper virkelig Carroll blir hentet før overgangsmsmarkedet stenger, hvis ikke frykter jeg han slår til og vi aldri får se han i Newcastledrakt igjen.

Debuchy og Carroll inn og jeg er storfornøyd.

11
Reiser / Newcastle United-Mackems 13.april
« på: 25. Aug. 2012, 02:16 »
Noen som vet om det er fare for at denne kampen blir flyttet til ei annen helg? Regner med kampen blir spilt tidlig lørdag eller søndag.

12
Jeg vurderer sterkt å reise over på denne. Må bestemme meg senest imorgen hvis jeg skal ha billetter sammen med toon army. Problemet mitt er at hvis laget jeg spiller på vinner 2.kvalikkrunde så settes første runde mest sannsynlig opp 1.mai og da kan jeg ikke reise. Noen her skal over og ikke har fått tak i billetter enda som evt kan være interessert å kjøpe to billetter hvis det ikke blir tur på meg?

13
Reiser / Sv: Jula/Nyttårshelgen 2011
« på: 26. Nov. 2011, 21:27 »
Noen som vet når FA-cupen blir trekt? Tror dere det er muligheter for at vi spiller lørdag når vi møter Manu onsdag 4.1.12? Ser flyet til rygge er flyttet til søndag nå.

14
Kamper / Sv: Newcastle - Everton 5/11 kl 13.45
« på: 05. Nov. 2011, 14:44 »
Best har vært svak idag, lager alt for mange unødvendige frispark. Vi er svekket sentralt og jeg frykter vi ikke klarer å kontrollere matchen med Gosling og Guthrie sentralt. Håper ben arfa kommer inn for best.

15
Kamper / Sv: Blackburn - Newcastle, Carling Cup 26.oktober
« på: 23. Okt. 2011, 23:05 »
Jeg synes vi bør stille tilnærmet toppet lag, dette er sannsynligvis vår største mulighet til å vinne noe denne sesongen. Ikke spiller vi europacup så ser ingen hensikt å hvile spillere.
Krul
Simpson-S Taylor-Colo-Santon
Marveux-Tiote-Cabaye-Jonas
HBA
Sh Ameobi

Dette blir en meget tøff match og kommer vi oss videre og får hjemmekamp kan alt skje.

Sider: [1] 2 3 ... 35