20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Meldinger - -9-LEGEND

Sider: [1]
1
Generelt / Sv: Hvilket spiss par bør Newcastle bruke?
« p: 07. Des. 2007, 16:26 »
Helt enig med Kø1 jeg også, en ting som er helt sikkert er at Martins og Owen på topp ikke er det kanonparet en kanskje håpte på fordi det er to veldig like spillere. Bedre med to ulike som utfyller hverandre

2
Nå må du begynne å lese innleggene før du legger alle i samme hatt, å sier ALLE mener det blir fryd å gammen bare man sparker han?
Les flere av innleggene før du kommenterer alt å alle ::)
Hvorfor skal vi holde kjeft å ikke få lov til å diskutere de tingene som er både posetive\negative.
Å ALLE STØTTER NEWCASTLE HER INNE ;) skjønner ikke hvordan du kan setts spørsmålstegn ved det???
(ellers enig i noe av det andre du skriver)

Jeg ser den at jeg skjærte alle under en kam, men du skjønner hva jeg vil fram til...
Sier ikke at man ikke kan diskutere her, men hold kjeft om maset etter ny manager, pointet mitt er at det dummeste vi kan gjøre nå er å sparke Sam!
Ellers må jeg si at jeg har problem med å se hvor jeg har stilt spmtegn ang støtte av laget...var ikke et spørsmål, men en oppfordring ;D

3
Hvorfor i all verden skal vi sparke Allardyce? Hvorfor er alle overbevist om at så lenge man skifter manager så får vi den nye gløden, og alt blir fryd og gammen?
Sam Allardyce har vært manager i fire måneder, knapt det og, han har startet en opprydding som er høyst nødvendig. Han har hentet en del nye spillere, samtidig som vi har vært plaget med skader. Dette igjen har medført at vi ikke har fått kjørt inn en fast stamme, men at lagoppstillingen fort har blitt de som IKKE er skadefri. Det er ingen hemmelighet at NUFC ikke har vært så god som vi ønsker de siste årene. Skuffende resultater, tabellplasseringer og hyppige skifter av managere er blitt "hverdags"... Men tror dere det er mulig å få kontuinitet inn i et lag som er så "syk" som NUFC på tre-fire måneder? Den mannen trenger tid for å få bygd opp et nytt lag!Hva skjer om vi sparker Sam? Jo, en ny manager kommer inn, nye utskiftninger i troppen og vi er tilbake der vi var før sesongen startet. Bare for illustrere hvor viktig det er med kontuinitet og tillit vil jeg bare vise til Man Utd og Ferguson, eller til Brann her hjemme. Mjelde er den treneren i TL som har vært lengst i klubben sin, tilfeldig at Brann vant serien?NEI.

Og om nå Sam skulle få sparken, hvilke kandidater har vi? Majoriteten av de som er nevnt tidligere i denne tråden kan vi bare glemme. Da sitter vi igjen med to kandidater; Sam Allardyce og Alan Shearer. Bare for å understreke det med en gang så vi unngår misfortsåelser; Alan Shearer is my GOD! Men det er/var som spiller. Han har et stort hjerte for klubben og han fortjener virkelig å få sjansen, men ikke enda. Han har ikke de nødvendige erfaringene som trengs for å styre NUFC til topps, hvor de hører hjemme. ;) Selvfølgelig kan han lykkes, men det blir et risikospill av dimensjoner. Vil nok en gang vise til norsk fotball; bare se hvordan det gikk da Molde FK ansatte Arild Stavrum som trener. Han hadde en sesong bak seg som trener for Bærum SK. Det endte med et skip som gikk til bunns med flagget på halv stang, blottet for alt som heter ære og stolthet. Han kunne også ha lyktes. ::)

Sa kjære mesupportere, gi Sam tid til å faktisk fullføre det han så vidt har begynt, hold kjeft med maset etter nye managere og sist men ikke minst, STØTT LAGET!!! ;D


Sider: [1]